סיכום שבועי!

riktal

New member
סיכום שבועי!

סליחה על האיחור אנשים אבל אני חולה ולכן אני גם עושה את זה דרך האייפון שלי משהו נחמד/מעצבן/עצוב/שמח שקרה השבוע מישהו שעשה משהו נחמד בשבילך תוכניות לסוף השבוע סדרות השבוע משהו שצפוי בשבוע הבא סרט מומלץ קליפ תמונה

תרגישי טוב!!
והנה אני עונה

משהו נחמד/מעצבן/עצוב/שמח שקרה השבוע:
בוא'נה הכל מתערבב אני לא זוכרת מה קרה מתי..לא היה שום דבר מיוחד. מעצבן ועצוב לי שחברה שלי נתי ועוד בחור בשם ארז לא עובדים איתי יותר. והמטלות במבוא בפסיכו' מעצבנות רצח!! מישהו שעשה משהו נחמד בשבילך:
כל מי שעשה לייק על התמונה של חברות שלי בתחרות בפייס
איזה אנשים חמודים! תוכניות לסוף השבוע:
שום דבר מעניין כמובן..כל הסופ"שים נהיו מיועדים ללימודים ובסוף בגלל ביקורים במכון כושר/שחייה/סבא לא מספיקה ללמוד כמעט.. סדרות השבוע:
בעיקר הריאליטי'ס מה לעשות..ועדיין לא סיימתי נישואים פלוס אבל זה מצחיק שאני לא זוכרת דווקא ת'פרקים היותר מתקדמים..אתמול ראיתי פרק שהם דיברו על FRIENDS! משהו שצפוי בשבוע הבא:
ראיון עבודה שלא בטוחה שתתאים לי אבל נראה..מייבי אה דייט, לפגוש חברים והופעה של אורי עם החברות המהממות בשישי!! סרט מומלץ:
האחרון שראיתי היה אווטאר
קליפ:
יש לי לשם שינוי של קריסי..איזה קטעים איתה שהיא בכלל לא מתכננת ת'חתונה..אבל חמודה כזאת..הלוואי שיהיה איחוד לVM. תמונה:
מצאתי כרגע
PRICELESS

Ayelet 363

New member
החלמה מהירה!!!

משהו נחמד/מעצבן/עצוב/שמח שקרה השבוע: מעצבן: חפירה. זוכרים שאמרתי לכם ששבוע שעברת היה לי בכי היסטרי, כאשר כל בכי שלי הוא היסטרי, אז אם אני קוראת לו היסטרי הוא היסטרי במיוחד? השיא היה ביום ראשון. אחרי של הסופ"ש שסגרתי ישנתי פחות מ13 וחצי שעות והרגשתי חולה, רצו לשלוח אותי לטקס החלפת מפקד מיטב. ברצינות הרגשתי שאני ל אאוכל לעמוד בזה, וכשהייתי בטוחה שישלחו אותי בכיתי כל כך הרבה... בסוף התעקשו בשבילי ולכן לא יצאתי. מישהו שעשה משהו נחמד בשבילך: חברים שעזרו לי ודיברו עם האחראים כדיי שלא אצא. תוכניות לסוף השבוע: אולי נוסעת לקנות בגדים חמים. סדרות השבוע: באפי, בונז, איך פגשתי את אמא, צ'אק והוואי 5-0. משהו שצפוי בשבוע הבא: פז"מולדת (למי שלא מכיר\ה את המושג- שנה בצבא). סרט מומלץ: - קליפ: - תמונה: -

Ayelet 363

New member
תודה :] ו-כן... הזמן טס

אם כי הוא טס רק בדיעבד.
כמו הטירונות, למשל- לא האמנתי שזה יעבור, הרגשתי שהזמן עובר כל כך לאט... ובדיעבד הופתעתי מכמה מהר היא עברה. וגם בית הספר היה כך. לא האמנתי שאסיים אותו בחיים (אני רצינית. אבל כן, עכשיו זה מצחיק אותי).

G Baby

New member
מקווה ששבוע הבא יהיה לך יותר טוב!

ומזל טוב על הפז"מולדת!!! לא יאומן שזה כבר הגיע הא?

לירונת

New member
יאאא איזה יופי! מזל טוב

*עכשיו צפים ועולים לי זיכרונות מהפז"מולדת שלי. אח, youth* :p

למעלה