ME ME
:
1. היתה לי פגישה אישית עם הבוס. בעקבות הבעיה עם אחת מעמיתות לעבודה (עם התינוק הצווחן שהביאה לעבודה), החלטתי שאני לא מעלה את הנושא הזה לפניו. מבחינתי הוא סגור והוסקו מסקנות להבא. החלטתי שאם הוא ירצה שהוא יעלה את הנושא. הוא לא העלה, אבל הוא העלה משהו אחר שפירשתי כביקורת שלילית על הביצועים שלי ואז התחילה שיחה שרובה היתה חוסר הבנה ואני באיזה שהוא שלב אמרתי לו שהוא ממש מתסכל אותי, ואין לי מושג מה הוא רוצה ממני. בסוף הבנתי שהוא רצה, בין השאר, שאדווח לו מה עשיתי בשלושת החודשים האחרונים. אני מצידי הנחתי שזה לא מעניין אף אחד מכיוון שגם שכשיש לי בעיות, אז זורקים אותי לכל הרוחות במילים: "תסתדרי לבד". אז כל מה שהוא קיבל ממני לשאלה: "איך העבודה" היה: "בסדר" XD בסוף הגענו לאיזה "עמק שווה" והבטחתי שאני אספק לו "יומני היקר" לפגישה הבאה... (אין לי מושג עד איזה דרגת פירוט הוא רוצה שאדווח לו על העבודה שלי. אוף! >.<)
2. אתמול היה שיעור 2 באינגליש למבחני IELTS. יצאתי בדיכאון טוטאלי. אני לא יודעת אינגליש ברמה מספיק טובה לקבל ציון סביר
עשינו מעין מבחני ניסיון בשמיעה כתיבה ודיבור. בכולם קיבלתי 5-6 מתוך 9 (כשהמינימום שאני צריכה זה 7, לפחות, בכולם!) התחלתי לבכות למרצה שאני לעולם לא אצליח להגיע לציון שאני צריכה. הוא דווקא היה אופטימי
אז אח"כ התקשרתי לחברה שגם עושה את הקורס, ובכיתי לה שייקח לי איזה 5 שנים עד שאצליח לשפר את עצמי. היא ממש צחקה עלי (והיא לא אחת שקל לשעשע אותה...

). נו, לפחות אני מצחיקה...
3. יש לי איזה משהו דחוף לעשות בעבודה והייתי צריכה לעשות אותו ביום חמישי (שיהיה מוכן ליום ראשון) אבל בשביל זה הייתי צריכה מעבדה והיא היתה תפוסה. ועד שהיא היתה פנויה, כבר יצאתי הביתה. אז חשבתי ללכת לעבודה אתמול, רק שאחרי הקורס הייתי כל כך מדוכאת שלא היה לי חשק לכלום. אז חשבתי "מוצ"ש". אבל אני יכולה להעבוד רק מ - 20:00 וממש לא מתחשק לי. אז אני לא יודעת איך אסתדר ביום ראשון כי אני אהיה עם נצנץ אצל הרופא שתקבל זריקה ואח"כ אצא מוקדם יחסית להרצאה של גאיה על א-מיניות בחיפה! ואני נורא רוצה להגיע! ואני לא יודעת איך אסביר לראש צוות שלי שכנראה לא אספיק לסיים את העבודה
:
1. עשיתי את בדיקת דופלר לעורקים - הכל מצויין (גם הרופאה שעשתה את הבדיקה לא הבינה למה אני עושה את הבדיקה, אני צעירה מידי... ) נשאר רק CT... ובשביל זה אני צריכה ללכת לעשות בדיקת דם לכליות. אוח. מעצבנים. שונאת בדיקות דם
2. איפרתי ביום חמישי מישהי מהעבודה לחתונה (האישה היפהפיה ההיא
). היא לא דיווחה לי איך היה למרות שהבטיחה. מקווה שהיה בסדר... >.<
3. אתמול הייתי אצל אמא וגנבתי לה הרבה מהעוגה שאני הכי אוהבת
עכשיו אני עשירה XD
שיר מוקדש לכל אלו שאוהבים להישאר במיטה