סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

אז ספרו איך עבר השבוע שלכם.
דברים טובים
דברים רעים
דברים אחרים
שיר (ואם אפשר להקדיש למישהו, אז מה טוב)

queen helen

New member
*שיעול* אני ראשונה *שיעול*

דברים טובים: הגיע החשמלאי, הוא בדק את המתח והזרם וכל הדברים האלה, ואמר שהכל טוב. אז חזרנו להשערת הרוחות והשדים. התחלתי בתפקיד החדש, בינתיים לא עשיתי יותר מדי אז לא קרה אסון. בנוסף - הבוסית בחו"ל עד ליום שני, אז האוירה השתפרה פלאים! מישהו מחו"ל שפגשתי בטיול האחרון מתכוון לגלוש אצלי בימים בקרובים. בגלל שהוא בן אדם מטורף (באופן חיובי) וקמצן (באופן חולני) צפויים הרבה LOLים בימים הקרובים. התחלתי לתהות מה גישת הקהילה כלפי CS, ומצאתי את זה! רצתי 8 קילומטר. נשאר לי להעלות רק עוד 2 כדי להתחרות במרתון תל אביב. הלכתי אתמול לתהלוכת חג המולד של הנוצרים האורתודוקסים ביפו. אמנם הגענו דקות לפני שהיא הסתיימה, אבל היה יפה, שמח ומרשים. חבר מהקהילה סיפר לנו כל מני דברים מעניינים. הגעתי להחלטה מסויימת שלמרות שהיא קשה ועצובה לי, היא כנראה הדבר הנכון לעשות. פיציתי את עצמי בקניות, בעקבות ההחלטה המבאסת, והתחדשתי בהמון בגדים.
דברים רעים בעבודה ברדאק ולחוץ איימים. הריצה (שוב) הורסת לי את הברכיים והגב. ההליכה הלוך וחזור ליפו לא תרמה. בסוף התהלוכה, דקות אחרי שעזבנו נדקר מנהיג העדה האורתודוקסית למוות.
ההחלטה מהסעיף הקודם דיכאה אותי קשות. מקווה להרגיש טוב יותר בימים הקרובים.
דברים אחרים משהו שפרסמתי ולא התייחסו, אותי זה דווקא מאד עניין.
שיר (מוקדש ל...)

k500

Active member
מנהל
CS

פעם היתה בקבוצה הא-מינית גם ישראלית, היא נעלמה בינתיים. ובכלל, אתר נהדר, יצא לי לארח זוג צרפתים לפני שנתיים, היה מפגש מעניין
רוחות ושדים
.. הצילו

בימים האחרונים צצו הרבה שירשורים

חדשים שדחקו אחרים למטה (מעניינים לא פחות) שלא הספקתי אפילו להסתכל עליהם...

...

לגבי החשמל - ראית כבר את 'זוג משמיים'?
טוב, אני אשאל בעבודה, אולי למישהו יהיה רעיון מה גורם לזה. המשך הצלחה בתפקיד החדש - ואין לי ספק שתעשי אותו על הצד הטוב ביותר. נקווה שיהיו לבוסית הרבה טיסות לחו"ל..
למה לרוץ עם יש בעיות בירכיים?? זה רע מאוד... ואני אומרת את זה כמי שרצה, דפקה את הבירכיים והיום לא עושה את זה יותר. יש רכיבה על אופניים למשל - הרבה יותר מתאים, עושה כושר מצויין ויש גם מרתונים.. הקטע עם התהלוכה נשמע באמת מאוד חוויתי אבל מזעזע מה שספרת בסוף.
למה? מי עשה את זה? עניין גלישת הספות חדש לי לחלוטין ונשמע לי מגניב לחלוטין!!! ממש ממש אהבתי! ועוד יותר אהבתי שיש קבוצה לא-מיניים
מחכים לשמוע חוויות מהגולש שלך
- על ההחלטה. הגבתי לכתבה הפרסמת. אשמח לשמוע מה העניין ~שאת~ מוצאת בה.

ME ME

: 1. היתה לי פגישה אישית עם הבוס. בעקבות הבעיה עם אחת מעמיתות לעבודה (עם התינוק הצווחן שהביאה לעבודה), החלטתי שאני לא מעלה את הנושא הזה לפניו. מבחינתי הוא סגור והוסקו מסקנות להבא. החלטתי שאם הוא ירצה שהוא יעלה את הנושא. הוא לא העלה, אבל הוא העלה משהו אחר שפירשתי כביקורת שלילית על הביצועים שלי ואז התחילה שיחה שרובה היתה חוסר הבנה ואני באיזה שהוא שלב אמרתי לו שהוא ממש מתסכל אותי, ואין לי מושג מה הוא רוצה ממני. בסוף הבנתי שהוא רצה, בין השאר, שאדווח לו מה עשיתי בשלושת החודשים האחרונים. אני מצידי הנחתי שזה לא מעניין אף אחד מכיוון שגם שכשיש לי בעיות, אז זורקים אותי לכל הרוחות במילים: "תסתדרי לבד". אז כל מה שהוא קיבל ממני לשאלה: "איך העבודה" היה: "בסדר" XD בסוף הגענו לאיזה "עמק שווה" והבטחתי שאני אספק לו "יומני היקר" לפגישה הבאה... (אין לי מושג עד איזה דרגת פירוט הוא רוצה שאדווח לו על העבודה שלי. אוף! >.<) 2. אתמול היה שיעור 2 באינגליש למבחני IELTS. יצאתי בדיכאון טוטאלי. אני לא יודעת אינגליש ברמה מספיק טובה לקבל ציון סביר
עשינו מעין מבחני ניסיון בשמיעה כתיבה ודיבור. בכולם קיבלתי 5-6 מתוך 9 (כשהמינימום שאני צריכה זה 7, לפחות, בכולם!) התחלתי לבכות למרצה שאני לעולם לא אצליח להגיע לציון שאני צריכה. הוא דווקא היה אופטימי
אז אח"כ התקשרתי לחברה שגם עושה את הקורס, ובכיתי לה שייקח לי איזה 5 שנים עד שאצליח לשפר את עצמי. היא ממש צחקה עלי (והיא לא אחת שקל לשעשע אותה... o_O). נו, לפחות אני מצחיקה...
3. יש לי איזה משהו דחוף לעשות בעבודה והייתי צריכה לעשות אותו ביום חמישי (שיהיה מוכן ליום ראשון) אבל בשביל זה הייתי צריכה מעבדה והיא היתה תפוסה. ועד שהיא היתה פנויה, כבר יצאתי הביתה. אז חשבתי ללכת לעבודה אתמול, רק שאחרי הקורס הייתי כל כך מדוכאת שלא היה לי חשק לכלום. אז חשבתי "מוצ"ש". אבל אני יכולה להעבוד רק מ - 20:00 וממש לא מתחשק לי. אז אני לא יודעת איך אסתדר ביום ראשון כי אני אהיה עם נצנץ אצל הרופא שתקבל זריקה ואח"כ אצא מוקדם יחסית להרצאה של גאיה על א-מיניות בחיפה! ואני נורא רוצה להגיע! ואני לא יודעת איך אסביר לראש צוות שלי שכנראה לא אספיק לסיים את העבודה
: 1. עשיתי את בדיקת דופלר לעורקים - הכל מצויין (גם הרופאה שעשתה את הבדיקה לא הבינה למה אני עושה את הבדיקה, אני צעירה מידי... ) נשאר רק CT... ובשביל זה אני צריכה ללכת לעשות בדיקת דם לכליות. אוח. מעצבנים. שונאת בדיקות דם
2. איפרתי ביום חמישי מישהי מהעבודה לחתונה (האישה היפהפיה ההיא
). היא לא דיווחה לי איך היה למרות שהבטיחה. מקווה שהיה בסדר... >.< 3. אתמול הייתי אצל אמא וגנבתי לה הרבה מהעוגה שאני הכי אוהבת
עכשיו אני עשירה XD שיר מוקדש לכל אלו שאוהבים להישאר במיטה

orald

New member
הסיכום שכבר כתבתי, אבל בפתיל הקודם...

שבינתיים נדחק מהדף הראשון. הנה.

אני ממש מצטערת

הצטערתי מאד לקרוא. אני מאחלת לך ימים שקטים ומאושרים יותר. היי חזקה.

שמעתי מה היה שם במיוחד עם הרופאה המטומטמת הזו. אני מקווה שלא תעברי על זה בשתיקה ודיווחת לדוברת של הטרנסג'נדרים. אני בכלל הייתי בהלם מההתנהגות שלה. דווקא היא אמורה להיות ערה לנושאים האלה. הייתי לוקחת ממנה את הרישיון ושולחת אותה למחנה חינוך מחדש
איך שיכנעת אותם לשחרר אותך? שמעתי שהם לא ממהרים לשחרר אנשים שמנסים לשלוח יד בנפשם. ד"א, איפה המטפל האישי שלך היה בכל הסיפור הזה?! במיוחד מול הרופאה הטמבלית ההיא. בכל אופן, מקווה שהכל יסתדר בצורה הכי טובה בשבילך

ברומבית

New member
בזזזזזז זזזזז זזז

דברים טובים:
אוכל מקניון ברשל"צ שאכלתי בת"א, יום שני. זה כבר היה קר, אבל ממש טעים
אוכל מ"בודהה בורגרס" בת"א, יום חמישי. האוכל המוזר שהכי ציפיתי לו לא היה מדהים, אבל זה לא משנה לי. הגלידה היתה אחלה. זהו, רק האוכל היה טוב
דברים רעים:
בגלל האוכל ביום שני פספסתי את האוטובוס הביתה. אחרי שחיכיתי 3/4 התקשרתי לאמא שתבדוק מתי האוטובוס הבא. אין אוטובוס
בסוף נסעתי לת"א ומשם לאשדוד. בת"א היה לי זמן לאכול
בדרך ל"בודהה" אני ואבא טעינו בכתובת, עד שהתקשרנו לאמא שמצאה את הכתובת האמיתית. היא קודם אמרה לאבא לאיזה כיוון ללכת אחרי שיורדים מהאוטובוס, אבל הלכנו לפי המספר/ים שזכרתי, לכיוון השני
היה גשם אז לקחנו מונית ממס' 87 ברחוב למס' 21
אחרי בודהה הלכנו לכמו-דודה. מתישהו נהייתי ממש ממש עייפה ונמנמתי. בשלב מסוים קמתי והחלטתי שאני חייבת ללכת לפני שיהיה גרוע יותר. נדנדתי לאבא שנלך, ולקח הרבה זמן, במיוחד שגם הוא נרדם דברים אחרים: התחלתי לעבור על מיליארד פונטים. אותם אני יכולה לראות לפני שאני לוקחת, אז זה הרבה יותר קל. אבל יש הרבה יותר מהפונטים בעברית
שיר: עברתי על רשימת המושמעים האחרונים, וזה הראשון שהתקבל על דעתי: החלטתי בסוף בלי הקדמה

שלי...

דברים רעים: 1. זזה לי שוב חוליה בצוואר, מה שאומר שהייתי תפוסה מקצה הראש ועד אמצע הגב. כאוב.... עדיין תפוס, אבל פחות. 2. עוד לא סיימתי את ההכנות לבת מצווה
דברים טובים: 1. פגשתי שני ידידים שלא ראיתי כבר יותר משנתיים והפכו עכשיו לזוג. היה מרגש וכיף ולא ישנו כל הלילה, אז הייתי גמורה למחרת בעבודה.. אבל היה שווה את זה. 2. סיימו לסדר לי את הגינה ויצא מקסים! הבנות חוגגות ואני נהנת גם מהגינה וגם מהאושר שלהן.
דברים אחרים: אם את במחזור וגם הגרפיקאית שלך במחזור, זה לא זמן טוב לשבת ולעבוד יחד על ההזמנה, האלבום או סרטון הוידאו.. זה פשוט לא זמן לשבת על משהו שעלול בצורה כלשהי לעורר מחלוקת. במיוחד אם שתיכן שייכות לאותה משפחה. משפחה הידועה באמירה: צועקת צועקת, אבל צודקת
שיר מוקדש לאורלד: נעים בחוץ מסיבות לא ברורות אני ממש אוהבת את השיר הזה.

orald

New member
הקיר שלי במשך הרבה זמן היה קרוב ומרופד.

כשמשהו מרופד הוא יכול לתת לך זעזוע פנימי הרבה יותר חזק מאשר משטח קשה, כי יש לך פחות רתיעה מלהתנגש בו ופחות כאב חד וחיצוני. כמו כפפת אגרוף, רק מהצד המקבל. והיה מכתב, והיו פרידות, כידוע לך.

אני חושבת שקיר מרופד זה רעיון מצויין

לא היה מזיק לי גם. ומאוד נהנתי בתקופה שהייתי בחוג קיק-בוקס. אני מקווה לחזור לזה מתישהו..

למעלה