סיכום שבועי.

Larik

New member
סיכום שבועי.

בשל העדרותה של queen helen מסיבות אישיו... חופשה בחו"ל, אני פותח בזאת את שרשור הסיכום השבועי. אז איך עבר עליכם השבוע?

ח-ו-פ-ש!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif

זהו. יצאתי לחופש בן חודש וחצי. ימותו הקנאים!!!!!!!!!!!!!!!!! 1. חג ראשון של ראש השנה עשיתי לבדי בבית - סוף סוף שקט! כיף! 2. חג שני עשיתי עם נצנץ. הבעיה שהיא ניקרה ופיהקה לי כל הזמן... לא כיף נצנץ! 3. שישי בערב ראיתי את הסרט "שלושת המוסקטרים" - לא משהו... 4. שבת - באה אלי חברה לאיפור ניסיון לארוע שיהיה השבוע. היא הרשתה לי להתפרע ויצאה מעושנת ומוזהבת XD בן זוגה אהב
5. היום סיימתי את הציור לבעלת הבית שלי (משכתי אותו איזה שנתיים). 6. מתכננת עכשיו את הציור הבא - יעני, מחפשת רפרנסים באינטרנט ומכינה מודלים. עכשיו כל שבוע יעבור טוב!

../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif

אני ירוקה מקנאה!!!! אוווווווווווף! אני גם רוצה חופש
מה אני אשמה שאני עייפה כל הזמן? אני מנקרת ואת זו שיוצאת לחופש - זה הוגן?? טוב, טוב, תהני מהחופש.. ומזל טוב לסיום הציור! מה עם הציור שלי?

Larik

New member
לגבי 6.... על איזה נושא הציור?

אני מניח שזה הולך להיות שמן על בד.... איזה גודל?

בלה. שמן? אין סיכוי.

להתעסק עם החומר הזה זה סיוט. שלא לדבר מתייבש אחרי יומיים. אין לי זמן. אני מתעסקת רק עם צבעי אקריליק
הנושא הוא, כמובן: פיות!!!!

סוף השבוע היה מדהים!

ההתחלה סבירה.. אבל מה שחשוב זה איך זה נגמר - לא? ועכשיו מתחיל שבוע חדש ולחוץ.. אני מחכה לסוכות - לעוד קצת חופש.

Larik

New member
אצלי

לאחר זמן ממושך מאוד סוף סוף קיבלתי סוף שבוע ממש ארוך בזכות החג, ולכן החלטתי לבלות אותו במנוחה. חוץ מימים ראשון חמישי ושישי שנפגשתי עם אנשים, וגם ביום חמישי שהייתי במבסיבה, הייתי לבד עם עצמי (רוב הזמן). מה שבעצם הביא אותי להישגים הנ"ל. 1. התחלתי להכין שריון שרשראות משל עצמי מברזל. 2. גיבשתי לעצמי קונספט של הגיטרה שאני רוצה לבנות. 3. תוך כדי זה שעבדתי על סעיפים 1,2 ראיתי המון הרצאות מענינות בyoutube. 4. ניגנתי הרבה בגיטרה. 5. ישנתי, אוו כן כמה זמן ישנתי. בין היטר נזכרתי במשפט גאוני בפשטותו, שהייתי רוצה לשתף איתכם. "זה עולם של גברים, בגלל זה הוא כל כך מעאפן!"

חחחחחחחחחח - משפט גדול!!!

לפעמים לבד זה כיף - לא? מודה שרק בשנים האחרונות למדתי להנות גם מהלבד.

Larik

New member
נרא לי שאני מתחיל לאהוב להיות לבד יותר מדי.

Larik

New member
זוגיות זה טוב

זוגיות גורמת לי להיות גרסה הרבה יותר טובה של עצמי, מהיר יותר, חזק יותר, חכם יותר. לכן זוגיות זו חוויה מאוד חיובית בשבילי (חוץ מהקטע של המין). מצד שני, כשאני לבד אני גם יכול להיות את כל הדברים שציינתי, אבל אני לא רואה את הסיבה למה לי לעשות את זה. כשאני בזוגיות פתאום בא לי ליסוע, לראות מקומות, אני מתחיל להתלהב בקלות ומתחיל לאהוב לעשות דברים, כי תמיד יש מישהו שאפשר לשתף איתו את החוויות האלה. כשאני לבד, אני עושה את כל זה אבל לעיתים רחוקות יותר, ורק בגלל שנמאס לי להיות במצב שהייתי קודם, מעין גישה של.... נו, טוב...

טוב ...

עליי עבר שבוע די ... לא קשה אבל די מבודד כלומר אבי טס לחו"ל לחג ונשארתי לבד 5 ימים וזה בהחלט נתן לי מנוחה רוגע והרבה הרבה זמן לחשוב.. וגם פעם ראשונה שהלכתי לבית קברות בקיץ כלומר אני תמיד הולכת רק בחורף וזה היה חוויה נעימה מאוד כלומר אין גשם(די מבאס) הלכתי לים באיזה 2 לפנות בוקר היה ריק לגמרי פשוט ישבתי שם ונשמתי את האוויר הצח זה עזר נורא, הזמנתי כרטיס טיסה לטוקיו אני טסה שבוע הבא אני פשוט חייבת ללכת רחוק פשוט להיות עם עצמי לבד ולנוח, אני חייבת את זה לעצמי, זהו בעיקר היה לי שבוע די נינוח ורגוע לבד עם עצמי (שזה הכי עדיף)

למעלה