סיכום שבועי...

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי...

מזל שיש לי את שיר שתזכיר:p היום הכי טוב בשבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: שיר\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: משהו לצפות לו השבוע: שבוע טוב וסליחה על המחסור בסמיילים!

שיר m

Well-known member
לא סולחים../images/Emo3.gif

היום הכי טוב בשבוע: שישי שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: גשם! וקשת! וקרירות שכזו! ספר השבוע: "שניים שלושה" עוד לא סיימתי אבל זה מעולה סרט השבוע: "בוקר טוב אדון פידלמן" כמה שהסרט טוב ככה הסוף סתום סדרת השבוע: דקסטר!!!! שיר\דיסק השבוע: עידן עמדי- עכשיו ציטוט השבוע: אין... תמונת השבוע: אין.. משהו לצפות לו השבוע: חג, אני מניחה. שבוע מוצלח ומלא גשם

ZoHaRoT

New member
אם שיר סיכמה אז שאני לא אסכם?..

היום הכי טוב בשבוע: לא ממש זוכרת... נלך ע שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: גשם, משפחה, חברים... ספר השבוע: נחשו לבד סרט השבוע: שודדי הקריביים 4... לא ראיתי עד הסוף... סדרת השבוע: אני אכתוב על טבעי למרות שזה היה ביום ראשון... איזה פרק טוב!!!!!!!!!!! שיר\דיסק השבוע: טיילור סוויפט- Ours ציטוט השבוע:יו.. היה לי משהו טוב ואני לא זוכרת! אז ברשותכם נצוטט מפרק של הפיג'מות שראיתי אתמול- "תזרום איתי, אילן." "שוצף!" תמונת השבוע:-- משהו לצפות לו השבוע: חג.. חופששש.. חג!! רביעי חמישי שישי שבת... יההההה... חופשששששש

../images/Emo215.gif

היום הכי טוב בשבוע: שני (אתמול) והיום הדבר הכי טוב שקרה השבוע: סרט, סוף סוף, ולהיפגש עם שיר
ספר השבוע: סרט השבוע: יעד סופי 5
סדרת השבוע: מטבחי הגהנום שיר\\דיסק השבוע: מרוב שאני נמצאת אצל אור, אז שירי הילדים של עוזי חיטמן ז"ל, אמא שלו שמה לו דיוידי של שירים שלו ואור מרותק! ציטוט השבוע: יש לי יום הולדת, חפרתי לכולם היום.. תמונת השבוע: העוגה הטעימה לפני שכולם טרפו אותה משהו לצפות לו השבוע: יום הולדת, ראש השנה, 3 ימי מנוחה! שנה טובה וזוהר, אני לא יכולה לסלוח לך על זה
נ.ב מחר יש לי יום הולדת 30

ranch22

New member
באיחור....

היום הכי טוב בשבוע:ראשון ורביעי הדבר הכי טוב שקרה השבוע:יציאה עם חברה ויציאה אחרת עם האיש, וסליחות :) ספר השבוע:- סרט השבוע:אמממ... סדרת השבוע:"איך פגשתי את אמא", מחפשת סדרה טובה לראות בזמן שנותר מהחופש. שיר\\דיסק השבוע:"בראש השנה" עברי לידר ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:- משהו לצפות לו השבוע:ראש השנה!!! :) שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה וגמר חתימה טובה!!! :)

למעלה