סיכום שבועי

ady18

Well-known member
סיכום שבועי

שיר השבוע של אפרת השיר לא של אפרת משהו שעשה את השבוע בילוי מיוחד השבוע התחדשות השבוע משהו שקצת ביאס השבוע תוכניות לסופ"ש- איפה אתם בחג ומה התוכניות-

בר דותן

New member
איזה סכמ"ש קצר..

שיר השבוע של אפרת: מגדלור השיר לא של אפרת: בוקר טוב אירן .. אביב גפן.. משהו שעשה את השבוע: שומדבר מיוחד בילוי מיוחד השבוע:אין התחדשות השבוע:אין משהו שקצת ביאס השבוע: שעוד לא ניגמר המלווה תוכניות לסופ"ש-חברים .. איפה אתם בחג ומה התוכניות-בבית כנירא

anna184

New member
מסכמת:)

שיר השבוע של אפרת: ממחר דף חדש השיר לא של אפרת : אנה-משינה משהו שעשה את השבוע: עשיתי פרוייקט באמנות שמבוסס על "לראות את האור" של אפרת והוא כבר בשלבי סיום, והמורה מאוד החמיאה לי עליו :) בילוי מיוחד השבוע: קפצתי לבריכה של היישוב עם 2 חברים כשהיה גשם עם הבגדים והכל וזאת הייתה חוויה P: תוכניות לסופ"ש- מסיבה עם חברים איפה אתם בחג ומה התוכניות- לא יודעת עדיין איפה אני, אבל התוכנית של זה לישון אצל חברה שלא ראיתי המון זמן

ady18

Well-known member
מסכמת

של אפרת: דיאטה לא של אפרת שנים חסומות משהו שעשה מתנה מהעבודה כסף 500 שקל לא היה משהו שהרס בילוי מיוחד:פסטיבל חדשנות, הצגה נדל"ן התחדשות חולצות מהמשפחה מתנה לחג סופ"ש רוצה ללכת לים ביינתים מזג האוויר לא ברור הכי הרבה \גמר מאסטר שף חח חג:ארוחה אצל בת דודה וכנראה טיול לצפון

ליאן 162

New member
מסכמת=]

שיר השבוע של אפרת תמיד כשאתה בא השיר לא של אפרת עידן עמדי בדרך אלייך משהו שעשה את השבוע מאמן הטניס שלי בילוי מיוחד השבוע טורניר התחדשות השבוע כובע משהו שקצת ביאס השבוע הגשם תוכניות לסופ"ש- להנות ולצאת !!!!!! איפה אתם בחג ומה התוכניות אצל דודים שלי במודיעין, ביום החג עצמו יש לחברה הכי טובה שלי יומולדת אז אנחנו בטוח נחגוג לה משהו גדול כזה=]

ליאן 162

New member
חחחחחחחחח

ברור שלא! הוא פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש ביכולות שלו.. ;)

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר השבוע של אפרת: לא שרע לי השיר לא של אפרת: Rent - Pet shop boys http://www.youtube.com/watch?v=-d0GARTk_Nk משהו שעשה את השבוע: יום קליעות נפלא בכדורסל ביום שני בילוי מיוחד השבוע: הלכתי לראות לבד את "חצות בפריז", סרט מדהים
התחדשות השבוע: מיקרוגל וטייפ מנהלים משהו שקצת ביאס השבוע: שיחה עם ידידה לפני כמה שעות שעוררה כמה תהיות שלי עם עצמי תוכניות לסופ"ש: לנוח איפה אתם בחג ומה התוכניות: בערב הראשון אצל ידידה בחדרה, בערב השני אצל חבר ברמת גן

למעלה