סיכום שבועי!~!

noam270

New member
סיכום שבועי!~!

שמתם לב שהכבאי
בכלל לא נראה כמו כבאי, אלא יותר כמו פיראט???
הדבר הכי טוב שקרה השבוע?
הדבר הכי מציק שקרה השבוע?
הדבר הכי מצחיק שקרה השבוע?
הדבר הכי מוזר שראית השבוע?
הדבר הכי יפה שראית השבוע?
המקצוע הכי שווה השבוע?
המקצוע הכי מעצבן השבוע?
שיעורים? עבודות?
תוכניות מיוחדות לשבוע הבא? שיהיה שבוע (וסופ"ש) כיייייף לכולם!!!!!

asaf105

New member
עונה

הדבר הכי טוב שקרה השבוע? המבחן המשווה הגדול בתנ"ך עבר!!! הדבר הכי מציק שקרה השבוע? ביום רביעי ללמוד מ7 וחצי עד 4
הדבר הכי מצחיק שקרה השבוע? הדבר הכי מוזר שראית השבוע? ילדים עם סווצ'רים וטרנינגים בבצפר
הדבר הכי יפה שראית השבוע? במעבדה בכימיה המורה ערבבה על צלחת פטרי אבקת KI עם אבקת Pb(NO3)2 ונוצר שובל צהבהב ומנצנץ כזה יפה
המקצוע הכי שווה השבוע? כימיה, במעבדה
המקצוע הכי מעצבן השבוע? ספורט
שיעורים? עבודות? מליון ואחת שיעורי בית בכל המקצועות, צריך להכין עבודת חקר באיזה נושא שאנחנו רוצים באנגלית, צריך לקרוא ספר באנגלית ויש בוק ריפורט בדצמבר, וצריך לקרוא ספר ליומן קריאה בספרות, וללמוד למליון ואחת מבחנים
תוכניות מיוחדות לשבוע הבא? לשרוד גם אותו, לנסות עם כל העומס הזה ללמוד למתמטיקה למבחן

noam270

New member
חחחח אני כבר חצי עברתי למגפיים ../images/Emo6.gif

חורף שולט
בהצלחה במתמטיקה וזה...

dolev45

New member
../images/Emo45.gif צודקת

אבל בתאכלס נמאס מהקיץ
ואני עוד מאלה שמאושרים שהגיע קיץ

asaf105

New member
חח בכל מקרה שבוע הבא יהיה שרבי גם

מה לעשות, הקיץ הזה לא רוצה להיפרד מאיתנו! והעיקר ביאליק כותב שיר "הקיץ גווע" ומתלונן שהקיץ מת והנה מגיע הסתיו הקשה נראה אותו בארץ מתגעגע לקיץ!

noam270

New member
אני חושבת שהוא כתב את זה בארץ?../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

או שלא? אין לי שמץ בכל מקרה. אני רוצה חורף. וההורים שלי בפארג ויורד שם גשם כל הזמן והמעלות קרובות לאפס. גמאניייייייייייייי רוצה!!!!!!

asaf105

New member
חח בפולין בכלל היה קפוא

את לא יודעת כמה קר היה לנו שם! השיא שם הגיע אולי ל5 מעלות בעיירת נופש על הר בשם זאקופנה, ובמיידנק בערך ממש אבל ממש קר שם ועוד היינו רק בסתיו, עוד חודש וכבר כל פולין מכוסה שלג

asaf105

New member
../images/Emo6.gif

באמת יהיה לכם קר המדריך אמר לנו שלפני שנתיים הוא נסע עם משלחת בנובמבר וכשהם הגיעו למיידנק שהיה שיא הקור, היה משהו בין מינוס 15 למינוס 20 מעלותף, ופשוט זה היה בלתי אפשרי ללכת דקה במחנה הזה בחוץ אז סביר להניח שבמרץ שזה שיא החורף גם תהיה טמפרטורה כזאת
חח בקיצור, תכיני 20 שכבות של בגדים!!! אפילו נראה לי גטקעס צריך, הרגליים יקפאו לך שם

tritone

New member
אוי נשלח לי לפני הזמן

יש לי יומולדת במרץ ואני אוהבת חורף וכל פעם מתבאסת מזה

asaf105

New member
מרץ זה כבר קיץ בארץ

אבל בפולין ובכלל בכל אירופה, זה ממש מהחודשים הקשים של החורף אבל באמת כלה שנה באירופה קר מאוד היינו בסוף ספטמבר כשהקיץ היה עוד בשיאו פה בארץ, והקור שם בפולין היה כל כך נוראי

tritone

New member
מרץ זה חודש מעבר כזה

בשנתיים-שלוש האחרונות היו פעמים של גשם כמו חורף ושל שמש כמו קיץ הבעיה שבאירופה כל מושגי מזג האוויר שונים מאצלנו כי אצלנו חורף=גשם וקור וקיץ=שמש וחום ואצלם גם באמצע הקיץ יכול להיות פתאום שבוע שהכל קר וגשום.

איפה את רואה פיראט? זה כבאי.

הדבר הכי טוב שקרה השבוע? נתניה ודברים עם דולב
הדבר הכי מציק שקרה השבוע? שאמרתי שהמורה ללשון בנאדם נחמד ואז כל האוטובוס צעק עליי XD הדבר הכי מצחיק שקרה השבוע? שאמרתי שהמורה ללשון בנאדם נחמד ואז כל האוטובוס צעק עליי XD הדבר הכי מוזר שראית השבוע? את עצמי הולך עם ידיים מלאות בדם בנתניה הדבר הכי יפה שראית השבוע? זה שאף אחד לא הסתכל עליי מוזר שהייתי עם ידיים מלאות בדם המקצוע הכי שווה השבוע? תקשורת כרגיל (H) המקצוע הכי מעצבן השבוע? אינגליש שיעורים? עבודות? יותר מידי תוכניות מיוחדות לשבוע הבא? שיהיו חיים בסופ''ש

noam270

New member
../images/Emo45.gifעל השני והשלישי../images/Emo163.gif

ובטח בנתניה לא שמים לב כי הם רגילים, אתה יודע, דם=דקירות=נורמה.

נו היא בכיפית

האזור שהיינו בו הוא באמת אזור הרציחות... אבל זה דווקא בתחנה מרכזית ששם אמורים להיות מופתעים לא היו, אבל האיש שקניתי ממנו מים בשביל לשטוף את זה הסתכל עליי וואחד מוזר.

noam270

New member
חחחח סיפרתי לדולב את התיאוריה שלי

למה אנשים לא חשבו שזה מוזר, בטח חשבו שעשית משהו ואז היא הרביצה לך

למעלה