סיכום שבועי!

WakeUpMan

New member
סיכום שבועי!

אבוי! יום שישי, ואף אחד לא פתח סיכום שבוע, התביישו לכם! אני אנסה לעשות אותו קצת אחר... (מקווה שעבד)
קודם כל, איך עבר עליכם השבוע האחרון?
מה הייתה נקודת השיא שלכם השבוע?
מה הייתה נקודת השיא השנייה שלכם השבוע?
כמה נקודות, מ1 ועד 10, בלי 8 (או דברים השואפים ל8), הייתם נותנים לשבוע?
מה השיר ששמעתם הכי הרבה במהלך השבוע? (לא בהכרח ביזימתכם..)
מה השיר האהוב עליכם לשבוע?
אילו יכולתם לשנות פרט אחד בשבוע שעבר עליכם, מה הוא היה, ולמה?
אם הייתם יכולים לבחור מקום להיות בו עכשיו, מה המקום הזה היה?
כמה זמן את/ה במחשב?
לא נראה לך שזה יותר מדי זמן?
איך השירים של נועם, האלבום שלו, או נועם עצמו, מתקשר לשבוע שלך? בכל דרך שהיא.
בני כמה אתם?
האם אתם מתכננים להתגייס לצבא?
לאן אתם מעוניינים להתגייס?
עם מי אתם משתפים את הסודות העמוקים ביותר שלכם?
למה דווקא עם האדם הספציפי הזה?
הוא עוזר?
האם אתם אוהבים לשתות מים, לא קרים, ועושים זאת הרבה? יאללה, נגמר, תענו בכיף. :) בקרוב גם אני! לילה פנטסטי לכולם!

סורי שלא פתחתי סיכום קודם.........

הייתי ביום כיף של הצבא עד מאוחר וכשהגעתי הביתה פשוט נרדמתי תוך שנייה................................

WakeUpMan

New member
זה לא אומר שאת לא יכולה לענות עליו

אני מניח שעכשיו את לא עייפה כבר =]

בר דותן

New member
שבוע קשה :(

קודם כל, איך עבר עליכם השבוע האחרון?קשה מאוד מה הייתה נקודת השיא שלכם השבוע?כל השבוע בקייטנה איזה שיא .. מה הייתה נקודת השיא השנייה שלכם השבוע?איזה שיאא? כמה נקודות, מ1 ועד 10, בלי 8 (או דברים השואפים ל8), הייתם נותנים לשבוע?5 מה השיר ששמעתם הכי הרבה במהלך השבוע? (לא בהכרח ביזימתכם..) ריק בבית אביב מה השיר האהוב עליכם לשבוע?ריק בבית אביב \ אני וכל המחשבות נועם אילו יכולתם לשנות פרט אחד בשבוע שעבר עליכם, מה הוא היה, ולמה?לא ההיתי הולך לקייטנה הזאתתת אם הייתם יכולים לבחור מקום להיות בו עכשיו, מה המקום הזה היה?אילת כמה זמן את/ה במחשב?מהבוקר לא נראה לך שזה יותר מדי זמן?לא איך השירים של נועם, האלבום שלו, או נועם עצמו, מתקשר לשבוע שלך?כל המחשבות בני כמה אתם?18 האם אתם מתכננים להתגייס לצבא?כן לאן אתם מעוניינים להתגייס?קרבי עם מי אתם משתפים את הסודות העמוקים ביותר שלכם?חברים הכי טובים למה דווקא עם האדם הספציפי הזה?ככה! הוא עוזר?לפעמים האם אתם אוהבים לשתות מים, לא קרים, ועושים זאת הרבה?לא

זה בהחלט אחר...... קצת ארוך יותר אבל סבבה...

דווקא מתאים לי............ קודם כל, איך עבר עליכם השבוע האחרון? עבר מעולה מה הייתה נקודת השיא שלכם השבוע? יום כיף בשפיים בחמישי... אין כמו לראות מפקדים מהממים בבגד ים מה הייתה נקודת השיא השנייה שלכם השבוע? פגישה עם מישהו שחיכיתי לה הרבה זמן כמה נקודות, מ1 ועד 10, בלי 8 (או דברים השואפים ל8), הייתם נותנים לשבוע? 9.54 מה השיר ששמעתם הכי הרבה במהלך השבוע? (לא בהכרח ביזימתכם..) לא יודעת...... מה היה הכי הרבה בגל"צ? מה השיר האהוב עליכם לשבוע? אין אחד ספציפי אילו יכולתם לשנות פרט אחד בשבוע שעבר עליכם, מה הוא היה, ולמה? הייתי הופכת איזה פגישת מדור לפגישה אישית אם הייתם יכולים לבחור מקום להיות בו עכשיו, מה המקום הזה היה? לא נראה לי מתאים לתת כתובת וגם לפרט יותר מדי אני לא יכולה.... Y כמה זמן את/ה במחשב? יותר מדי... מאז שאני מתעסקת במחשבים בצבא בכלל אני כל החיים במחשב לא נראה לך שזה יותר מדי זמן? ברור....... איך השירים של נועם, האלבום שלו, או נועם עצמו, מתקשר לשבוע שלך? בכל דרך שהיא - מישהי מהמדור הסכימה לבוא איתי להופעה בשני בתל אביב בני כמה אתם? 19 האם אתם מתכננים להתגייס לצבא? כבר התגייסתי....... מה איתך? לאן אתם מעוניינים להתגייס? רציתי להקה צבאית או גל"צ, יצא מחשבים אבל למוזיקה יהיה לי עוד מספיק זמן בחיים....................... עם מי אתם משתפים את הסודות העמוקים ביותר שלכם? מיטלי
למה דווקא עם האדם הספציפי הזה? כי היא ממש מבינה אותי ואנחנו מדברות מלא הוא עוזר? ברור האם אתם אוהבים לשתות מים, לא קרים, ועושים זאת הרבה? כן

למעלה