סיכום שבועי:]

שלגיה 14

New member
זה נשמע מדהים!

והחתולה מהממת!!! לא עולה לי שם כרגע, אבל מבטיחה לחשוב על משהו

ranch22

New member
אממ..

הייתי במקום דומה בשירות שלי. שימי לב שגם את מוצאת חן בעיניהם ולא רק הם בעיניך. ותתכונני לעבודה קשה אהבל בסופו של דבר לסיפוק גדול וקשרים מדהימים :)

אני מוכנה

לעבודה קשה, אני מצפה לזה. אני באה לשירות במטרה לתת כל מה שאוכל לתת. כנראה שלא אהיה חלק מהמקומות שציינתי קודם... בעיקרון, זה לא המקום שמשנה לי. זאת הגישה והנכונות. והלוואי שבסופו של דבר אבין שבחרתי בדרך הנכונה. מה את עשית בשירות שלך?

ranch22

New member
זה באמת

הרבה עבודה קשה, והרבה לא כיף לפעמים, אבל בסופו של דברזה משתלם, באמת!! יכול להיות שיהיה לך לא טוב בהתחלה, כי אמנם נראה שזה קל להם לקבל אבל זה לא, ולוקח להם זמן להתרגל ולהכניס אותך ללב אבל מרגע שנכנסת אין טוב יותר מזה. חשוב שהם יתנו בך אמון, וברגע שהם נותנים, תעשי הכל כדי לשמור על זה. וצריך הרבה כוח בשביל זה. בסוף, זה יהיה שווה את זה. עשיתי במן מוסד לנוער שנפלט מכל שאר המסגרות.

ranch22

New member
סיכום שבועי.

היום הכי טוב בשבוע: לא היה כזה. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שסיימתי עם העבודה במערכות מידע[ואולי גם עם המקצוע], אמנם לקח לי לילה שלם שעבדתי עד 7 בבוקר למחרת אבל העיקר שהסתיים ומקווה שבטוב. ספר השבוע: - סרט השבוע: דמדומים-ליקוי חמה. סדרת השבוע: מונדיאל :) למרות שעכשיו כבר אין לי אף קבוצה מעודפת שנשארה. שיר\\דיסק השבוע: מה איתי. ציטוט השבוע: - תמונת השבוע:-

שלגיה 14

New member
כל הכבוד לך שסיימת! בטוחה שיהיה מעולה.

מקווה שהשבוע הזה יהיה הרבה יותר טוב מהשבוע שעבר

שלי

היום הכי טוב בשבוע: כל השבוע הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ים המלח
ספר השבוע: סרט השבוע: " 12 סיבובים" סדרת השבוע: ים של אהבה שיר\\\\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: שורף תמונת השבוע:

שלגיה 14

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: חמישי / שישי/ שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: קיבלתי ברכה מיוחדת ספר השבוע: תהלים. לגמרי. סרט השבוע: סדרת השבוע: שיר\\דיסק השבוע: תתארו לכם - שלמה ארצי ציטוט השבוע: "תתארו לכם אותנו מגשימים את כל החלומות" תמונת השבוע: שיהיה שבוע מהמם!!

למעלה