סיכום שבועי

GodSaveTheQueen

New member
סיכום שבועי

ונמאס לי שזה הדבר היחידי שמחזיק את הפורום לפני סגירה... תעשו משהו ראבק משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: ציטוט השבוע: תוכניות לשבוע הבא:

אוף נשלחה רק הכותרת...

משהו טוב שקרה לך השבוע: רבאק סיימנו ללמוד והתעודה על הכיפאק משהו רע שקרה לך השבוע: הייתה הופעה של קספר שלא רציתי ללכת אבל מסתבר שהייתה ממש טובה... נו שויינט שיר שלא הפסקת לשמוע: Nearly Lost You - Screaming Trees התחדשות השבוע: טופס ירוק תמונת השבוע: סרט השבוע: נבואות איש העש. ספר השבוע: סיימתי כבר את "הטרילוגיה הניו יורקית" ועכשיו מתחיל את החדש של אתגר קרת מאכל השבוע: עוגת שוקולד יציאת השבוע: עד עכשיו יצאנו כמעט כל ערב, לא משהו מיוחד ציטוט השבוע: גורנישט מיט גורנישט. אין כלב בחוץ. תוכניות לשבוע הבא: לנגן עם חבר להכין כמה קטעים לאיזו הופעה, לסוע לים, לקנות נעליים ולמצוא עבודה. שבוע מקסים גבירותי ורבותי

GodSaveTheQueen

New member
המונדיאל הזה הורס לי את הבריאות*-*

משהו טוב שקרה לך השבוע: מגישים אותי על 70 בלשון שכל השנה לא עברתי את ה50. והתעודה ממש אחלה וזהו משהו רע שקרה לך השבוע: צרות בגן עדן שיר שלא הפסקת לשמוע: Santigold - My Superman התחדשות השבוע: נעליים תמונת השבוע: סרט השבוע: התהום משהו כזה סרט אדיוטי ביותר אבל הוא היחידי שראיתי השבוע ספר השבוע: מיקודית בלשון מאכל השבוע: שניצלונים וצ'יפס מהמרכז יציאת השבוע: סתם למטה לא משו מיוחד ציטוט השבוע: שיחה על מצב השיערות ברגלים של נבחרת ספרד עם סבא תוכניות לשבוע הבא: לסיים עם הבגרות בלשון וים ים ים ים ועוד פעם ים וים וים וכמה שיותר ים!!!!!

אם את אוהבת את סנטוגולד..

אולי גם את אוהבת אמני אינדי פופ אחרים. אני אשמח להכיר עוד אנשים שאוהבים אינדי פופ.. מכירה את... The Asteroids Galaxy Tour St. Vincent The Ting Tings Camera obscura Noisettes או אמנים שיותר נוטים לאלקטרו כמו- M.I.A Rye Rye Amanda Blank Uffie Robyn Hop Chip

tamar12a

New member
סיכומיישן

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי להיות צמחונית, ופוסט שלי (על צמחונות) הגיע לעמוד הראשי של ישראבלוג! משהו רע שקרה לך השבוע: מצב רוח מעפן שיר שלא הפסקת לשמוע: אין שיר ספציפי, פשוט הרבה הרבה פוקיופיין טרי (כבר תלו פוסטרים ברחבי העיר! איזה התרגשות! D: ) התחדשות השבוע: וואו, נראה לי שכלום. האם זה אפשרי?! תמונת השבוע: חח זה קרע אותי XD סרט השבוע: X ספר השבוע:לאכול בעלי חיים- ג'ונתן ספרן פויר מאכל השבוע: קורנלפקס (אין מה לעשות, אצלי קורנפלקס זה *ה*מאכל במשך כל הקיץ) יציאת השבוע: הופעה של קטיפה שחורה (מוזיקה אירית) ועוד בחינם! :) ציטוט השבוע: מאת הבן של בת זוגתו של דוד שלי (כן, מסובך), לעברה ולדודי: "למה אתה סוגרים את הדלת שלכם, מה אתם עושים שם חומרים פורנוגרפיים?!" (פאאאק מי אומר משהו כזה להורים שלו?!) תוכניות לשבוע הבא: לעבוד, לעשות קמפינג עם חברים באמצע שומקום, ללכת להופעה של מארש דונדורמה, לשמוע מלא פורקיופיין טרי, ללמוד קצת ג'"ג... שבוע מהנה לכולם! :)

tamar12a

New member
קישור לבלוג שלי למעוניינים:

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=471267

backspacer

New member
חזרת להיות צמחונית-זה מגניב

הפסקת להיות צמחונית -זה פחות

GodSaveTheQueen

New member
תאכלס בשר זה טעים. למה להפסיק לאכול אותו

זה כמו להגיד לאריה לאכול שעועית ועשבים

GodSaveTheQueen

New member
כן קראתי מהבלוג שלה אבל

ברור שזה אכזרי וקצת צורם אבל זה הדרך של הטבע. אנחנו בנויםלאכול בשר

backspacer

New member
לא כול כך רוצה להיוכנס לזה

כי אני לא אוכל בשר מסיבות של אכזריות ואידיאולוגיה.... אבל בעיקרון אריה צד את האוכל שלו,לא מתחזר(חזיר) עליו כמו בני אדם,חוץ מזה שזה כול כך מלא בהורמונים שאני בספק איזה תועלת יש בבשר היום.

GodSaveTheQueen

New member
איזה התחזרות יש לבני אדם?

כל אחד אוכל את האוכל שלו זה לא משנה באיזה צורה זה מגיע עם זה שווארמה או סטייק זה לא נקרא התחזרות

התפיסה של הצמחונים היא

שאנחנו בני אדם ויש לנו שיקול דעת וערך מוסרי נוסף ואנחנו מתוך שיקול דעת נכון ומוסריות צריכים להרגיש את המצוקה של בעלי החיים שהם קורבן של תעשיית הבשר.

tamar12a

New member
"התפיסקה של הצחמונים" זה נורא כולל,

לצמחונים יש הרבה תפיסות והרבה אדיאולוגיות... כל אחד צמחוני מהסיבה שלו ואי אפשר באמת לכלול את כולם (כולנו) תחת קטגוריה אחת

GodSaveTheQueen

New member
אוקי.. תאכלס אין על מה לעשות על זה

דיון כל אחד ומה שטוב לו. שיהיה בהצלחה לכל הצימחונים כאן(?)

למעלה