סיכום שבועי

GodSaveTheQueen

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: ציטוט השבוע: תוכניות לשבוע הבא:

backspacer

New member
הלוואי שלא היה עכשיו 00:59

משהו טוב שקרה לך השבוע: נגמרה הבגרות בספרות משהו רע שקרה לך השבוע:בגרות בספרות\ הופעה של הפיקסיז שיר שלא הפסקת לשמוע:pearl jam -better days התחדשות השבוע:גם pearl jam better-days תמונת השבוע:== סרט השבוע:hype! ספר השבוע:"האישה הכי יפה בעיר וסיפורים אחרים" צ'ארלס בוקובסקי מאכל השבוע: עוגת קפה יציאת השבוע: היה אמור להיות הופעה של הפיקסיז ציטוט השבוע:"אירועים שמעבר לשליטתנו פעלו נגדנו." תוכניות לשבוע הבא: בגרות בלשון

GodSaveTheQueen

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע:כסף? וג'ון רוטן בא לארץ משהו רע שקרה לך השבוע: סתם היה שבוע מעפן ביותר ומיותר!ואני לא יכולה ללכת להופעה של ג'וני:( שיר שלא הפסקת לשמוע: הרבה סקס פיסטולס ופארל ג'אם התחדשות השבוע: מיקודית בלשון? תמונת השבוע:X סרט השבוע: תשובה חיובית סתם כי זה הסרט היחיד שראיתי ספר השבוע:מיקוד בלשון? מאכל השבוע:שניצל תירס יציאת השבוע: למטה? ציטוט השבוע: " חודש עברי בשנה שלוש אותיות אות אמצעית ד'..- הדס!!!!!!!!!!!!!!!!" הפיגור חוגג תוכניות לשבוע הבא: לשון, לחזור לחדר כושר, להתחיל ללחמוד להיסטוריה,אולי קצת בגדים ולבקר כמה אנשים שבוע טוב:)

hofri10

New member
מסכם

משהו טוב שקרה לך השבוע: כרטיסים לפורקיופיין טרי משהו רע שקרה לך השבוע: מתכונת בלשון בהודעה של יומיים מראש, ככה שלא התכוננתי. למזלי לא היה קשה במיוחד... שיר שלא הפסקת לשמוע: השבוע היה שבוע פרוגרסיב... חרשתי על קרימזון, קנזאס, ג'נסיס ודרים התחדשות השבוע: כרטיסים לפורקיופיין תמונת השבוע: אין סרט השבוע: אין סרט, אבל התחלתי לראות על טבעי כתחליף לאבודים, וזאת אחלה סדרה ספר השבוע: מיקוד בהיסטוריה. מרתק מאכל השבוע: שניצל יציאת השבוע: אין ציטוט השבוע: חפרפרת נכנסת לכנסייה ומבקשת מהכומר מחילה. תוכניות לשבוע הבא: מתכונת בהיסטוריה, אירועי סוף שנה בכל מיני מקומות, מונדיאל וחופש

yeah yeah yeah

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי במופע התרמה הזה ליעל בהאנגר אתמול, והיה הרבה מציק שם, אבל בסוף היה פורטיסחרוף... מיותר לומר שזה הדבר הכי טוב שהיה יכול לקרות השבוע משהו רע שקרה לך השבוע: בין כל אומן עשו בלאנס מחדש והכל לקח שנה והיו גם אמנים חופרים. אבל היה בסדר... חח ועוד דבר רע שהלכנו להופעה הזאת במקום ללכת לברי ברידינג 3 עוד כמה ימים שיר שלא הפסקת לשמוע: את לא - רמי פורטיס. התחדשות השבוע: אני מניח שההופעה תמונת השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: לאפה, אחרי ההופעה יציאת השבוע: ריצה לאוטובוס, אחרי הלאפה ציטוט השבוע: "לא... לא... אני הולך להקיא... אני לא מאמין שאני רץ... לאאא" תוכניות לשבוע הבא: בגרות בלשון ואז בהיסטוריה וזהו, אל החופש

Pickle Weasle

New member
חופששששששש

משהו טוב שקרה לך השבוע: השבוע העמוס ביות בבגרויות עבר מעולה + מונדיאל D: משהו רע שקרה לך השבוע: לא מצאתי עבודה עדיין שיר שלא הפסקת לשמוע: Always On My Mind - Elvis, One Time - King Crimson התחדשות השבוע: לאו תמונת השבוע: לאו סרט השבוע: לילות בוגיייי ספר השבוע: אני אחזור לקרוא בחופש מאכל השבוע: בייגלה מהקיוסק יציאת השבוע: בית ריק לזמר הקטיפתית (kneeling Roses) שהיא גם חברת הפורום P: ציטוט השבוע: ''לאנגליה אין הרבה סיכוי, אבל אם הם ינצחו הם עשויים לזכות'' תוכניות לשבוע הבא: לסיים עם הבגרויות, הרבה מונדיאל

למעלה