סיכום שבועי!

hadarinke

New member
סיכום שבועי!

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- מה שיר השבוע שלכם [הגיי ביותר]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- ציטוט השבוע- פדיחת השבוע שלכם - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שאלת השבוע: כמה בגרויות יש לכם השנה?

../images/Emo14.gif

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - ממ מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- הרבה ענבל והמכשפות. הרבה תמר אייזנמן. דניאל סלומון-מיתר קרוע. מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- אממ מה שיר השבוע שלכם [הגיי ביותר]- בילוי השבוע שלכם- ת"א, מימונה, נגינה. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- עספור ואבודים סקופ השבוע שלכם- התחלתי ללמוד קצת קלידים. ציטוט השבוע- "איפה עובדת זונה חנונית?" "בצומת ספרים" חחחחחחחחחח פדיחת השבוע שלכם - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- גאווה משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
שאלת השבוע: כמה בגרויות יש לכם השנה? אנגלית, מת', כימיה, ביולוגיה, לשון, היסטוריה..6

How I Disappear

New member
../images/Emo95.gif

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - עבודה ולמידה
מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- נשימה של חן אהרוני ואסתמי גינזבורג מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- רוד בוי של ריהאנה מה שיר השבוע שלכם [הגיי ביותר]- לא יודע בילוי השבוע שלכם- עבוודה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- רמזור
(במיוחד עונה 2 פרק 7, פרק קורעעעעעעעעעע ביותר) סקופ השבוע שלכם- ציטוט השבוע-"יש לי מלא קקה" (מרמזור) פדיחת השבוע שלכם - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- המורה למתמטיקה הזונה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מבחנים שאלת השבוע: כמה בגרויות יש לכם השנה? 4: לשון, היסטוריה, מתמטיקה ומדעי המחשב

pRimaVeriTaVIV

New member
והתחת שלי שורף!!!!!! אני רציתי נייר!!!!!!!!!!

ואתה כמו מניאק, לא שומע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hadarinke

New member
מילק שייק |מיץ|

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - בעיקר בייביסיטר ואז לא היה לי כוח ללכת הביתה אז נרדמתי אצל ידיד שלי. מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- המעיין הזוהר של רונה .ק
מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- so what- miles davis מה שיר השבוע שלכם [הגיי ביותר]- האמת שלא היה
בילוי השבוע שלכם- יום שישי- קמתי בעשר וחצי, הייתי בהצגה של מגמת תיאטרון ואז הייתה אצלי התנחלות בגינה :) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האנטומיה של גריי סקופ השבוע שלכם- אביב משחק בשולה המוקשים! ציטוט השבוע-מי שהתקשרתי אליו בטעות ביום ראשון היה יודע P: פדיחת השבוע שלכם -התכשרתי לאנשים בזמן שהשתכרתי ואמרתי להם המון שטויות תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שינה
. משהו שהרס לכם את השבוע- העלתי את כל הדברים הבעייתים בחיי לגובה פני המים- אבל זה עבר. עדיף להתמודד איתם. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- 9 חודשים עם האישה
שאלת השבוע: כמה בגרויות יש לכם השנה?11

למעלה