סיכום שבועי!

Serf SaN

New member
סיכום שבועי!

והנה הסופ"ש חוזר שוב.. :) משהו טוב שקרה השבוע? היה קורס יומיות, התחלתי את הקוספליי וכבר כמעט סיימתי את כל עניין הלבוש, הייתי בבסמ"ח ♥, פגשתי חבר'ה מהקורס יסוד, הייתי במסיבה, אהיה בהופעה של פסנתרנית יפנית מחר בערב, עבדתי עם הקאסט על התחפושות בשוהם.. היה כיף וזהו. 3: משהו רע שקרה השבוע? לא סובל שאנשים מתעלמים ממני. ו..לא יודע אם להכניס את זה למשהו טוב שקרה השבוע, או רע, או פשוט מצחיק, אבל - בנות בלוליטה רוקדות על במה ומורידות את התחתונים וזורקות לקהל! XDDD שיר השבוע: KAT-TUN - rescue XDDDD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא ראיתי כלום חוץ מפיירי טייל. ממ. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קראתי שני עמודים במנגה החמישית של בלאד פלוס. D: איזה נחמדים בקומיקאזה, החליפו לי את המנגה שהיו חסרים לה 50 עמודים למרות שלא הייתה לי קבלה~~ בילוי השבוע? מסיבה בבלוק? ציטוט השבוע? "זה כמו להגדיר מדפסת!!!!!!!!!!!" - ככה זה כשאתה עושה קורס עם אנשים ממש, אבל ממש מפגרים. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2082791/ היא פשוט שיצו מ-צ-ו-י-י-נ-ת! ומה שמצחיק, חפרתי לה לא מזמן הרבה על הקוסקום..פתאום מה? היא התחילה להגיב לי על תמונות של נקו שלי בקוסקום שלי!!!! כלכך משעשע. X3 *מוחמא* תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי~ ווהו. למה מצפה בשבוע הבא? אממ..כלום, בעיקרון. הולך להיות משעמם אבל אני צריך לסיים את הקוספליי. תמונה > יולצ' הזכירה לי את הקוספליי אאוריקה שלנו. :) וריק~ משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? תמונה~

innocence

New member
גם אני מסכמת

משהו טוב שקרה השבוע? אני אף פעם לא זוכרת את הדברים האלו... לא עשיתי דום דבר מיוחד, האמת. משהו רע שקרה השבוע? הנעליים שהזמנתי גדולות עליי, אני עייפה בטירוף, נכוויתי ממרק וזה כואב:( והייתי בשיעור הכנה לפסיכומטרי וכבר שם היה לי מזעמם! שיר השבוע: שיר הסיום ההזוי של ברוכים הבאים לNHK @_# לא כי הוא טוב, אלא סתם כי הוא כזה.. מוזר. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ברוכים הבאים לNHK ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אני עדיין קוראת את תבונה ורגישות של ג'יין אוסטין בילוי השבוע? בית הפנקייק? ציטוט השבוע? ... קוספליי השבוע?http://www.cosplay.com/photo/1676693/ קוספליירים של VK לא מקבלים מספיק אהבה:( תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הכנתי פפיון שיצא קטן נורא ומעפאן. למה מצפה בשבוע הבא? אין לי למה לצפות, החיים שלי משעממים ועצובים. בעצם, יש לי ביום ראשון פגישה עם סוכן בעלית מודלז, אני צריכה שתחזיקו לי אצבעות (אם כי אני לא מצפה ליותר מדי..) תמונה~

Serf SaN

New member
אבהבהבהבהבהבהבהבהבהבהבה

שיר פשוט נהדר! XD וNHK זאת ממש ממש סדרה טובה. טוב שאת צופה בה. :)

Mana Sama

New member
אמגגג מאנה *_____* איזה מעולה!

והמון הצלחה עם הסוכן! מה זה לא מצפה ליותר מידי? את מתקבלת,בדוק D:

Lightning9

New member
השבוע הזה היה... מתיש

משהו טוב שקרה השבוע? הממ, מפגש סוף קורס מד"א~ אחרי חודשיים 3> ו80 בבוחן במתמטיקה משהו רע שקרה השבוע? 33 בלשון D: אני כישרון שיר השבוע: מאחר והאייפוד שלי פחות או יותר מת, אין >>" סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מה שבחורה רוצה!!! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המהמהמהמ... קוקומן!! בילוי השבוע? כמו שאמרתי, מפגש סוף קורסס ציטוט השבוע? "דן סתום" כמובן קוספליי השבוע? מה שמזכיר לי להתחיל עם שלי תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לאאאאאאא >: למה מצפה בשבוע הבא? לשלוש משמרות שלי. הידד למוות and by saing that, Happy Friday the 13's!

Serf SaN

New member
אה, שכחתי להוסיף!

שהכנתי גם כובע של אש קצ'אם השבוע. XD

Serf SaN

New member
כן! D:

אמא שלי זכתה בזוג כרטיסים, אז אנחנו הולכים. ^_^ אתה גם הולך או שסתם שמעת שהיא בארץ? להגיד את האמת לא ידעתי בכלל מי היא עד שאמא שלי אמרה לי..ואז בדקתי עליה באינטרנט וזה נשמע כמו משהו שיכול להיות ממש מעניין. :ם

Erapyo

New member
לא אני לא הולך לצערי

שמעתי במקרה שהיא באה לארץ אז חיפשתי והקשבתי קצת למוזיקה שלה, זה ג'אז אבל מגניב. תהנה :)

נוווומנומ :)

משהו טוב שקרה השבוע? יצאתי עם חברה שממש ממש התגעגעתי אליה ;; ופגשתי את עומר ומירלהההה בסנטר, יאיי. מיני קאסט וואריה 3> וגם!!! מישהי שדי ... היה לי ריב איתה, אמרה לי שהיא התגעגעה אליי ;; 3> משהו רע שקרה השבוע? נכוויתי היום מהסיר בזמן שהכנתי מרק לקוסקוס .__. וזה ממש כאב!! + מוכרת רמזה שאני שמנה ;; + סתם היה לי מצברוח בקאנטים. שיר השבוע: Breath - Mi-chan סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אר. כלום ): ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Sex pistols <3333333333333 בילוי השבוע? ממ. דיזי סנטר, עזריאלי. סתם 3: ציטוט השבוע? אר. אר... שנייה. אה! כן, הגאונות של אן - "את עדיין שוטה!", אניל'א! אני בת 20!! #*#*#@(&! >: קוספליי השבוע? -> http://cvy.deviantart.com/art/Kuroshitsuji-13-142920223 האיידול שליייי ;; 3> תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ממ. סתם ציורים D:"... למה מצפה בשבוע הבא? מממממ... לאדעת XD" תמונה~ ריקו/סורה ;__; פופופופו~

Mana Sama

New member
D:

משהו טוב שקרה השבוע? עשיתי ספטום~! *-* והלכתי עם טל לראות שמלות כלה וכאלה,היה כיף ^-^ ואתמול הייתה מסיבת יומולדת לחברה טובה D: משהו רע שקרה השבוע? בגלל שממש כאב לי להכניס את הספטום פנימה,השארתי אותו בחוץ ומן הסתם ההורים ראו בסופו של דבר..לא היה נחמד =/ שיר השבוע: lady gaga-bad romance סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אממ...לא יודעת,לא ממש ראיתי משהו השבוע ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המשכתי קצת את "התפוררות",אבל לא משהו רציני בילוי השבוע? ת"א ויומולדת של חברה,כפי שצוין ציטוט השבוע? "אמג קסואי תראי איזה ארנק אינגריש יש לי! כתוב עליו rove all ver the world" זה היה כזה מוזר XDD קוספליי השבוע? האמת שלא ממש חיטטתי בקוסקום השבוע תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אפילו לא הכנתי כובע חדש..הייתי ממש עמוסה בדברים >: למה מצפה בשבוע הבא? יומולדת של אח שלי? לא בדיוק מצפה לזה XD תמונה~ ספטומי היקר הייד 3> (ולא בגלל מופע שנות ה-70)

למעלה