סיכום שבועי!
והנה הסופ"ש חוזר שוב..
משהו טוב שקרה השבוע? היה קורס יומיות, התחלתי את הקוספליי וכבר כמעט סיימתי את כל עניין הלבוש, הייתי בבסמ"ח ♥, פגשתי חבר'ה מהקורס יסוד, הייתי במסיבה, אהיה בהופעה של פסנתרנית יפנית מחר בערב, עבדתי עם הקאסט על התחפושות בשוהם.. היה כיף וזהו. 3: משהו רע שקרה השבוע? לא סובל שאנשים מתעלמים ממני. ו..לא יודע אם להכניס את זה למשהו טוב שקרה השבוע, או רע, או פשוט מצחיק, אבל - בנות בלוליטה רוקדות על במה ומורידות את התחתונים וזורקות לקהל! XDDD שיר השבוע: KAT-TUN - rescue XDDDD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא ראיתי כלום חוץ מפיירי טייל. ממ. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קראתי שני עמודים במנגה החמישית של בלאד פלוס. D: איזה נחמדים בקומיקאזה, החליפו לי את המנגה שהיו חסרים לה 50 עמודים למרות שלא הייתה לי קבלה~~ בילוי השבוע? מסיבה בבלוק? ציטוט השבוע? "זה כמו להגדיר מדפסת!!!!!!!!!!!" - ככה זה כשאתה עושה קורס עם אנשים ממש, אבל ממש מפגרים. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2082791/ היא פשוט שיצו מ-צ-ו-י-י-נ-ת! ומה שמצחיק, חפרתי לה לא מזמן הרבה על הקוסקום..פתאום מה? היא התחילה להגיב לי על תמונות של נקו שלי בקוסקום שלי!!!! כלכך משעשע. X3 *מוחמא* תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי~ ווהו. למה מצפה בשבוע הבא? אממ..כלום, בעיקרון. הולך להיות משעמם אבל אני צריך לסיים את הקוספליי. תמונה > יולצ' הזכירה לי את הקוספליי אאוריקה שלנו.
וריק~ משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? תמונה~
והנה הסופ"ש חוזר שוב..