סיכום שבועי :)

סיכום שבועי :)

אתם בטח שואלים את עצמך 'למה היא פתחה סיכום שבוע?! זה לא התפקיד של שיר?!?!?!' או שאתם לא עסוקים בזה, כי יש לכם חיים [ח"ח על כך]
קיצר, עבר עלינו שבוע עמוס! עם ההשקה וזה.. אז תסכמו את השבוע הזה... יאללה עכשיו.. אל תגידו 'אח"כ וזה..' עכשיו!
שיר השבוע של נועם-
שיר השבוע של אומן אחר-
אומן שעשה לכם את השבוע-
משהו טוב שקרה השבוע-
משהו רע שקרה השבוע-
בן אדם שדרך לכם לחייך השבוע-
ציטוט שהצחיק אתכם השבוע-
ציטוט שגרם לכם לחשוב השבוע-
תמונה שבועית-
תכנונים לשבוע הבא? שבוע טוב.

פלדלמן

New member
יאללה...ראשונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נועם: כנראה, לעוף
שיר השבוע של אומן אחר: Meredith Brooks - Bitch
אומן שעשה לכם את השבוע: The goo goo dolls
משהו טוב שקרה השבוע: רק משהו אחד?! לא...כמה...
התקבלתי לטכניון, מצאתי דירה חמודה עם שותפים חמודים, הייתה לי אחלה משמרת השבוע
משהו רע שקרה השבוע: איזה לקוח מעצבן שטיפלתי בו איזה חצי שעה בערך והתעכבתי בעבודה חצי שעה בגללו...
בן אדם שגרם לכם לחייך השבוע: ההורים, כי א. הם חזרו הביתה עם המון מתנות מחו"ל. ב. כי לא משנה מה, גם אם לא הייתי מתקבלת - הם עדיין היו אוהבים אותי ג. כי אמא נסעה איתי לחיפה לחפש דירות ולא התלוננה בכלל שסחבתי אותה במקום לעשות סידורים
ציטוט שהצחיק אתכם השבוע: שיחה קצרה: הוא - "1650 ש"ח לחודש לא כולל ארנונה מים חשמל וועד בית" אני - "1650 ש"ח על החורבה הזו?! עלק 2 חדרים! זה חדר שפיצלת עם וילון!!!!" הוא - "כן, אבל זה משופץ!" אני - מה משופץ? עם כפפות לא הייתי נוגעת בשירותים! ואם אני נעמדת אחרי פיפי קקי אני מקבלת את הדוד שמש בראש!!! אני גבוהההה!!!!" הוא - "את לא גבוהה, את ג'ירפה, הדירה לא להשכרה! לא רוצה אותך!!" (בעל דירה שהראה לנו דירת חדר שלא הייתי משכירה ב900 ש"ח, רחוק מהטכניון, בניין מתפרק - והוא התנהג כמו ילדון)
ציטוט שגרם לכם לחשוב השבוע: "לא מזוהם בנשר." (מזוהם, אבל הבניין שלי נמצא מטרים ספורים מהשער של נשר....)
תמונה שבועית:
הייתי רוצה להראות לכם את הדירה שאני אגור בה...אבל אין לי
תכנונים לשבוע הבא? לסוע לנשר, לסגור את עניין הדירה
לעבוד לילות
לסגור על הטיסה שלי

שבוע שהתחיל נורא ונגמר מדהים

שיר השבוע של נועם- תראי אותי
שיר השבוע של אומן אחר- מתנה - יהושע לימוני אומן שעשה לכם את השבוע- נועמיקו, ללא ספק
משהו טוב שקרה השבוע- ההופעה בתמונע משהו רע שקרה השבוע- עבודה.. זה כל כך מייאש לפעמים בן אדם שגרם לכם לחייך השבוע- נועם ציטוט שהצחיק אתכם השבוע- היו כמה... לא עולה לי כרגע ציטוט שגרם לכם לחשוב השבוע- מה שנועם אמר אתמול בהופעה תמונה שבועית- אין תכנונים לשבוע הבא? בעיקר עבודה, סרט עם ידיד שלי

יאאללה נזרום.

והילי למה לקחת לי תתפקיד?!:-‎P שיר השבוע של נועם- מקום חשמלי כמובן! שיר השבוע של אומן אחר- כל הדיסק של דור דניאל,ואני מתארת לעצמי שגם כמה שירים של אביב כי מחר אני בהופעה שלו או משהו כזה. אומן שעשה לכם את השבוע- נועם,ואולי גם אביב נדע בהופעה משהו טוב שקרה השבוע- לא יותר מדי ת'אמת. ההופעה אני חושבת. משהו רע שקרה השבוע- שבוע לא משהו בכלל. בן אדם שדרך לכם לחייך השבוע- אמממממ.............. לא יודעת ציטוט שהצחיק אתכם השבוע- גם לא עולה בראש..חחאעדכן בעתיד ציטוט שגרם לכם לחשוב השבוע-לא נכנס לזה. תמונה שבועית- אין לי כרגע תכנונים לשבוע הבא?קניות לצבא
,פרידה,תל אביב,חיפה,הרצליה,נתניה אולי קריית חיים

'רוקנתי את הבקבוק כי הלב זקוק לחום..'../images/Emo14.gif

שיר השבוע של נועם- לעוף, תראי אותי, מקום... שיר השבוע של אומן אחר- נץ, כל הסיפור- היהודים, עד מחר-אביתר בנאי, One last breath- creed אומן שעשה לכם את השבוע- היהודים, נועם :) משהו טוב שקרה השבוע- לצאת עם חברים ללויסון ולסנוקר, להיות עם עמיתי, יום בריכה עם חניכים, ההופעה בתמונע, מיטבול ובכלל אצל שיר
משהו רע שקרה השבוע- יומיים סיוט. רבתי עם כל העולם, וכולם בכלל בצבא/סמינרים
בן אדם שגרם לכם לחייך השבוע- אספי, עמיתי, פנחס, אליעד, שיר, ענברי, מיכלי, נועם, ועוד הרבה.....
ציטוט שהצחיק אתכם השבוע- 'כוסאמק הרדיו!!1 השיר הזה יהיה להיט!'
ציטוט שגרם לכם לחשוב השבוע- 'יש משהו באוויר ואת משערת, שזהו חלק מהיופי של הסוף..' תמונה שבועית- אני אעלה מהבית. תכנונים לשבוע הבא? סידורי בנק לצבא, יום כיף עם אהרוני, שבירת דיסטאנס עם אספי, פרידה מהקומונרים, מסיבת גיוס.. וכו וכו.. :)

המחצללת

New member
אלללהה סכמ"ש!! :)

שיר השבוע של נועם- תראי אותי, בורח
שיר השבוע של אומן אחר- תמיד יחכו לך- לאה שבת, בין החלומות-דור דניאל , צליל מיתר-עידו לדרמן
אומן שעשה לכם את השבוע-אשד אש, עידו לדרמן
משהו טוב שקרה השבוע- הופעה של אשד!
משהו רע שקרה השבוע- נראה לי קצת הוא..
בן אדם שדרך לכם לחייך השבוע- בר
ציטוט שהצחיק אתכם השבוע- חח...אני ודידוש בשיחות עם החופר
ציטוט שגרם לכם לחשוב השבוע- "הגלים שבים נעלמו לבדם והחול הלבן על החוף מסומן..."
תמונה שבועית- אין כאן, אני אצל שירושקה.
תכנונים לשבוע הבא? רפסודיה?..

למעלה