סיכום שבועי

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום שבועי

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר השבוע שלכם [לא של איהי]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

ady18

Well-known member
מסכמת:)

שיר השבוע של איה שיר אהבה פשוט שיר השבוע לא של איה החול יזכור -קורין אלאל סבילוי השבוע יום העצמאות תוכנית רדיו מצעדי תל אביב תוכנית המירוץ למילון מאכל השבוע על האש

סיכום שבוע שלי ושל המוקו

שיר השבוע שלכם [של איה]- אל תאמיני שיר השבוע שלכם [לא של איהי]- מדרכות פריז - יאיר זיו בילוי השבוע שלכם- על האש אצל אח של גלי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- Batlestar Galactica תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו - לא שמענו השבוע רדיו תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- בשר על האש משהו שהרס לכם את השבוע- רבתי ריב מטופש עם גלי משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מה שבא אחרי הריב המטופש וגורם לזה להיות שווה מאכל השבוע: סטייק ניו יורק - סינטה + עצם משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

שונצצ

New member
סיכומיישן

שיר השבוע שלכם [של איה]- טניה, יונתן שפירא שיר השבוע שלכם [לא של איה]- מי נהר - הפרויקט של עידן רייכל, רציתי - דור דניאל. בילוי השבוע שלכם- יום העצמאות סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- בנות גילמור תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
הריקוד
משהו שהרס לכם את השבוע- לא לנסוע למיכל בעצמאות
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יומולדת לאמא
מאכל השבוע: ניוקי שאחותי הכינה
יצא מעולה! משפט השבוע שלכם: "תזכיר לי מה הייתה השאלה..." "קאט קאט קאט! אני לשוט כזה לא נכנסת!" - מסיבת סיום... "אנחנו מסיימים ללמוד!" צרחתי לכולם אחרי המגן באזרחות ואחרי שקיבלנו ת'הזמנות למסיבת סיום
האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לצערי לא...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמסכמת בקצרה

שיר השבוע שלכם [של איה]- האישה עם השקית שיר השבוע שלכם [לא של איה]- סיגריה אחרונה בילוי השבוע שלכם- יום העצמאות סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- נער החידות ממומביי משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- יום העצמאות
מאכל השבוע: על האש
האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? כן... היה קצר ונחמד

למעלה