סיכום שבועי..:)

hilary4ever

New member
סיכום שבועי..:)

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: השבוע מ-1 עד 10: יום השבוע: סלבס השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: מבחני השבוע: בילוי השבוע: תוכניות לשבוע הבא: מסר לאומה: תמונת השבוע:

hilary4ever

New member
עונה..:)

איך עבר השבוע? באארוורו..[מציון בספרדית כמו שהיה בפרק בבוקר שאחרי ששחררו את הגז..:)] משהו טוב שקרה השבוע: היו לי 2 הופעות בג'אז..:) משהו רע שקרה השבוע: באמצע הריקוד הייתי שורה ~2~..:( כל השאר הייתי שורה ~1~) דבר מוזר שקרה השבוע: הלכתי ברחוב להופעה כמו בובה אז כולם הסתכלו.. זה היה מביך..^__^ השבוע מ-1 עד 10: 10000 יום השבוע: ראשון - שלישי.. סלבס השבוע: המצאתי צירוף..HELPS שזה אומר H= הילארי E= אאוחניה L= לאלי P= פיטר S= סלינה.. שיר השבוע: over protected סרט השבוע: סיפור סינדרלה..:) איי הסרט המ~ו~ש~ל~ם..! ספר השבוע: -X- סדרת/ תוכנית השבוע: קאסי , חשופים , האח הגדול , הישרדות.. מבחני השבוע:היסטוריה..:( בילוי השבוע: ההופעה..:) תוכניות לשבוע הבא: הרבה ש.ב מבחנים וחזרות לטקס..:) מסר לאומה: סיפור סינדרלה זה הסרט הכי מושלם ושאף אחד יגיד לכם אחרת..33> תמונת השבוע: איזה נושיתת..33>

Aliska7

New member
עונההההה :O

איך עבר השבוע? נאממ..נחמד :) משהו טוב שקרה השבוע: משו טוב? :O לא עולה לי עכשיו.. משהו רע שקרה השבוע: ציונים גרועיייים :( דבר מוזר שקרה השבוע: לאדעת P: השבוע מ-1 עד 10: 8 יום השבוע: ראשון סלבס השבוע: הילארי D: שיר השבוע: ריץ' אאוט [מפתיע] סרט השבוע: הסוכן קודי בנקס ^^" ספר השבוע: התפסן בשדה השיפון סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מאלכים מבחני השבוע: מתמטיקה :O בילוי השבוע: בילוי...בילוי....מממ לאדעת :) תוכניות לשבוע הבא: טיול שנתייייי D: מסר לאומה: מרשמלואים קטנים הם הכי חמודים!!!! תמונת השבוע:
זה מאוד תמונתי ^^

למעלה