סיכום שבועי!

LOLI152

New member
סיכום שבועי!

יאללה שבת שביעיות!! היום הכי טוב של השבוע: היום הכי פחות טוב של השבוע: משהו שעשה לי את השבוע: משהו שהרס לי את השבוע: בילוי השבוע: ציטוט השבוע: זמר/ת/להקת השבוע: שיר השבוע: ספר/סדרה/סרט השבוע: מאכל השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: קניית השבוע: פאדיחת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונה: אתם יודעים מה לעשות. סוף שבוע מקסים, ושבת שלום!
יאלללה סמינר שביעיות!!

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifסיכום../images/Emo9.gif

היום הכי טוב של השבוע: נראה לי שהיום[שישי] היום הכי פחות טוב של השבוע: ראשון-_- יום עמוס משהו שעשה לי את השבוע: 80 באזרחות
לא הכי גבוה, אבל מספק משהו שהרס לי את השבוע: יותר מידי מתמטיקה
בילוי השבוע: היום בעיר, עשיתי שופינג מטורף
ציטוט השבוע: "אפילו מוגלי לא פותר ככה תרגיל במתמטיקה" -מורה מצחיק בטירוף למתמטיקה. זמר/ת/להקת השבוע: סקורפיונס
שיר השבוע: הולידיי- גרין דיי ספר/סדרה/סרט השבוע: הו, אין. למי יש זמן בכלל מאכל השבוע: אוראו
בן אדם שעשה לי את השבוע: אין
קניית השבוע: כובע חמוד לחורף פאדיחת השבוע: אמ, לא יודעת
תוכניות לשבוע הבא: גדנ"ע
תמונה: תגובה מהירה

נשומי

New member
../images/Emo13.gif

היום הכי טוב של השבוע: אתמול..הברזתי.
היום הכי פחות טוב של השבוע: ימי שני הם תמיד סיוט מתמשך. משהו שעשה לי את השבוע: האלבום של "חלוצי החלל" שסופסוף השגתי! משהו שהרס לי את השבוע: לא חושבת שקרה משהו כזה. בילוי השבוע: היום - הופעה של שחר חסון
ציטוט השבוע: אממ..."שב"ק ס' אימפריה" הולך? זמר/ת/להקת השבוע: פיי יש מלא..אי אפשר לבחור. שיר השבוע: כנ"ל. ספר/סדרה/סרט השבוע: "אם יש גן עדן" - מומלץ בחום. מאכל השבוע: קרמבו!!!
בן אדם שעשה לי את השבוע: ארתור מ"ארתור"...(?) קניית השבוע: הדבר היחיד שקניתי השבוע היה חודים..לא כזה מלהיב. פאדיחת השבוע: אין. תוכניות לשבוע הבא: לנצל כל דקה למטרה המקודשת מכולן - שינה.

Insanity Is Me

New member
"Tonight I've fallen and I can't get up..

I need your loving hands to come and pick me up And every night I miss you I can just look up And know that the stars are holding you, holding you, Holding you tonight..." היום הכי טוב של השבוע: רביעי וחמישי [: היום הכי פחות טוב של השבוע: כל השבוע לא היה משהו בכלל משהו שעשה לי את השבוע: שום דבר מיוחד משהו שהרס לי את השבוע: הבחור קצת מאכזב... בילוי השבוע: יום חמישי בערב הייתי אצל החברה הכי טובה והיה ממש מצחיק D: ציטוט השבוע: אוקיי, אני אסביר - אתמול בערב שיחקנו משחק קיבוצי שכזה שמזכיר כן לא שחור לבן. הכללים הם שאסור להגיד כן, לא, שחור, לבן, קללות, מה ומספרים. אם במקרה אמרת את זה, מרביצים לך וכדי להגן על עצמך אתה אומר פטרוזיליה
כן! אז יצאו מלא משפטים מצחיקים עם זה, כמו "אני לא. פטרוזיליה." "אתה הומו פטרוזיליה!" חחח זמר/ת/להקת השבוע: Limp bizkit שיר השבוע: My way ספר/סדרה/סרט השבוע: סקינס
העונה השנייה מעולה! מאכל השבוע: במבה :O בן אדם שעשה לי את השבוע: החברות הכי טובות, ללא ספק קניית השבוע: מלא ממתקים לטיו"ש חח פאדיחת השבוע: - תוכניות לשבוע הבא: טיול שנתי לאילת ראשון-שני-שלישי
, רביעי יום חופש אז ננצל אותו כבר כמו שצריך, חמישי בוחן באנגלית, שישי מבחן בתנ"ך, לצאת בשישי בערב... מקווה שיהיה אחלה של שבוע, כי השבוע האחרון היה ממש מגעיל. שבוע טוב

../images/Emo157.gif

היום הכי טוב של השבוע: רביעי אולי, שישי. היום הכי פחות טוב של השבוע: ראשון. משהו שעשה לי את השבוע: 100 במבחן בתנ"ך, 100 במבחן בספרות. משהו שהרס לי את השבוע: מבחן בפיזיקה שהלך חרא, מורה סתומה לספרות. בילוי השבוע: בעיר? ציטוט השבוע: / זמר/ת/להקת השבוע: רדיוהד. שיר השבוע: Lucky - בגרסה של רדיוהד או של Easy Star All Stars. ספר/סדרה/סרט השבוע: / מאכל השבוע: / בן אדם שעשה לי את השבוע: / קניית השבוע: ממתקים לטיול? פאדיחת השבוע: / תוכניות לשבוע הבא: ראשון עד רביעי - טיול שנתי לאילת! מקווה שיהיה כיף. חמישי - חופש. שישי שבת - עבודה במחשבים
תמונה:

נשומי

New member
אבל היי! רדיוהד!

אחת הלהקות שאני הכי אוהבת
אהה ו... 100 בתנ"ך?! אני חושבת שאפילו ביסודי לא היה לי כזה ציון בתנ"ך..אני כ"כ גרועה בזה. כל הכבוד

מסכמ"שת../images/Emo152.gif

איכשהו אני תמיד מגיעה לסיכום השבועי כשאני לא זוכרת בכלל מה קרה השבוע >< היום הכי טוב של השבוע: שישי היום הכי פחות טוב של השבוע: שלישי משהו שעשה לי את השבוע: ביום רביעי ביטלו המון שיעורים אז למדתי שעתיים-חלון-שעה והביתה
משהו שהרס לי את השבוע: ביום שלישי ביטלו שעתיים אנגלית וצירפו אותנו לקבוצה השנייה, היה זוועה. וגם היה בלאגן כי הייתי אמורה להכין עם חברה שלי משהו ליום רבין, עבדנו על זה 3 ימים ובסוף לא עשינו כלום
זה היה מייגע ומתסכל בילוי השבוע: אתמול בערב, יומולדת לחברה
ציטוט השבוע: "בחושך, כשאין אור..." // המורה לביולוגיה
ספר/סדרה/סרט השבוע: Fight Club - זה לא ממש סרט השבוע, אבל זה סרט שממש רציתי לראות כל השבוע... וגם עכשיו
מאכל השבוע: קליק מיקס - יום ראשון בחלון
בן אדם שעשה לי את השבוע: החברה הכי טובה, אני מניחה
תוכניות לשבוע הבא: להגיש סוף סוף את האתר במחשבים (מחר), מבחן בספרות... אולי סוף סוף Fight Club אם יהיה זמן

מי שמגיב מגניב.../images/Emo13.gif../images/Emo188.gif../images/Emo97.gif

היום הכי טוב של השבוע: ימים רביעי, שישי ושבת היו פשוט מדהימים...
היום הכי פחות טוב של השבוע: חמישי.
משהו שעשה לי את השבוע: 95 במבחן בהיסטוריה, 99 במבחן בספרות.
משהו שהרס לי את השבוע: "חברה".
בילוי השבוע: הלכתי לסרט
היום.
ציטוט השבוע: "את נותנת לי כוח".
ועוד הרבה דברים שהוא אמר לי, שלא האמנתי שאי פעם יגידו לי.
זמר/ת/להקת השבוע: מוש בן ארי
(אני לא מתה עליו בד"כ, אבל יצא לי לשמוע כמה שירים יפים שלו השבוע).
שיר השבוע: את - מוש בן ארי.
ספר/סדרה/סרט השבוע: אין...
מאכל השבוע: עוגת שוקולד?
בן אדם שעשה לי את השבוע: החבר, ללא ספק...
קניית השבוע: אין...
פאדיחת השבוע: יש כמה וכמה. לא אפרט <:
תוכניות לשבוע הבא: ללמוד למת', ללמוד למת', ללמוד למת', ובין לבין ללמוד עוד. אה, ולישון קצת.
תמונה:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

בהצלחה במתמטיקה ../images/Emo13.gif

יאללה, אני זז להתקלח ולישון. אני צריך לקום עוד 5 ומשהו שעות
נדבר ביום חמישי

Rioter

New member
מצטרפת רגע לפני שהשבוע החדש מתחיל..

היום הכי טוב של השבוע: שישי!!
היום הכי פחות טוב של השבוע: מממ.. אני חושבת ששלישי, או היום
משהו שעשה לי את השבוע: ה"חופש" הארוך הזה, שנתן לאגור כוחות
משהו שהרס לי את השבוע: אבא היה בחו"ל, המבחן במתמטיקה, משהו שקשור לסבתא וריב מגעיל עם חברה
כן, שבוע מייגע..
בילוי השבוע: מסיבת הפתעה לידיד, היה משובח ביותר
ציטוט השבוע: "עם מי יש לי הכבוד?" - "עם מי עוד יכול להיות לך כבוד?" (המחנך שלי, בטלפון)
זמר/ת/להקת השבוע: קרחת היער רולז!!1
שיר השבוע: לא נראה לי שהיה אחד כזה
ספר/סדרה/סרט השבוע: ספר - "גאון פשוט" של דיוויד באלדאצ'י. גאוני, ופשוט!
מאכל השבוע: משהו שדודה שלי הכינה
בן אדם שעשה לי את השבוע: דודה מצד אבא, וידיד
קניית השבוע: בלונים XD
פאדיחת השבוע: הטלפון מהמחנך שלי, ולא זיהיתי אותו..
תוכניות לשבוע הבא: ראשון-שלישי ללמוד לפיסיקה, מבחן בפיסיקה ביום רביעי + עבודה, חמישי ידיד טוב בא לראשון, שישבת.. אצל החבר שמציין יום הולדת
תמונה: *דמיינו כאן תמונה של שקית ע-נ-ק-י-ת עם M&M שאבא הביא מחו"ל*

Rioter

New member
לרוב כן ../images/Emo9.gif

היה איזה אחד שזנחתי באמצע.. את חלק א' קראתי, היה נחמד מאוד, חלק ב' כבר התחיל לייגע.. אז אמרתי יפה שלום.
אממ.. הפרס הגדול נדמה לי. קראת?

נשומי

New member
לא..

קראתי את התקציר שלו ולא עניין אותי..אבל יש לו כמה ספרים ממש ממש טובים

למעלה