סיכום שבועי..

ספיייר

New member
סיכום שבועי..

משהו שלא עשינו הרבה זמן ! . שיר השבוע [ של אמיר ] : שיר השבוע [לא של אמיר ] : תוכנית השבוע : סרט השבוע : משהו שעשה את השבוע : משהו שהרס את השבוע : ציטוט \ משפט השבוע : במה התחדשתם השבוע : משהו שאתם רוצים להוסיף: תמונת השבוע: = סיכום שבועים חופר אבל לא נורא חחח =

ספיייר

New member
עווננה :)

שיר השבוע [ של אמיר ] :אממ מרגיש , אל תוותר - שנייהם לא יודעת איזה לבחור חח שיר השבוע [לא של אמיר ] : מלא... אין לי כח להתחיל לרשום תוכנית השבוע :האח הגדול סרט השבוע :לא ראיתי O: משהו שעשה את השבוע :פגשתי את חן והיא הביאה לי תמונה של בנני ובנוני חחח משהו שהרס את השבוע : אין ! ציטוט \\ משפט השבוע :"...גם זה קוורהה..." במה התחדשתם השבוע :בגדים.. משהו שאתם רוצים להוסיף: אני רוצה את B1 כי יש לי רק את בנני השני חחחח תמונת השבוע: אל תנסו להבין למה שמתי את התמונה הזאתי חחח [איזה שבוע ,חפיייירה ! ] חח

עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע [ של אמיר ] :כשהאור יעלה עלינו שיר השבוע [לא של אמיר ] :הזמן עושה את שלו-אברהם טל תוכנית השבוע :אין סרט השבוע :על הכוונת משהו שעשה את השבוע :מפגש פורום קרן פלס,הופעה של דויד דאור. משהו שהרס את השבוע :מזג אויר הפכפך ומעצבן ציטוט \ משפט השבוע :לחיי העם הזה שכמה טוב שהוא כזה במה התחדשתם השבוע :כלום משהו שאתם רוצים להוסיף:חג שמח לכולם
תמונת השבוע:התמכרתי לתמונה הזו קשות

ספיייר

New member
רעות למה לך זה מעלה את התמונה ולי לא ? : \ חח

אני חייבת לשים אותה ! ! !

את צריכה ללחוץ על שלח קובץ

ואז באדום צריך להיות כתוב לך אחרי כמה שניות שזה נשלח ואז תשלחי את ההודעה.

עונה

שיר השבוע [ של אמיר ] : לא שמעתי. שיר השבוע [לא של אמיר ]: ים :) תוכנית השבוע : חחחחח האח הגדול- אין ספק. סרט השבוע : איים אבודים [בפעם המי יודע כמה] משהו שעשה את השבוע : טראגוס:) משהו שהרס את השבוע : אינפקציה בהליקס ציטוט \ משפט השבוע : בשביל שיהיה טוב, צריך לוותר על הכי טוב. במה התחדשתם השבוע : בגדים וטראגוס. משהו שאתם רוצים להוסיף: שיהיה אחלה שבוע. תמונת השבוע:

עונה

אוקי אחרי הרבה זמן שלא הגבתי פה (אבל כל יום אני נכנסת וקוראת).. שיר השבוע [ של אמיר ] : כשהאור יעלה עלינו שיר השבוע [לא של אמיר ] : בחולצת פסים -עברי לידר תוכנית השבוע : האח הגדול סרט השבוע : לא ראייתי משהו שעשה את השבוע: אממ.. לא עולה לי משהו שהרס את השבוע : שום דבר ציטוט \ משפט השבוע : "אם יש לך חלום אל תתן לו ללכת.." במה התחדשתם השבוע : הדיסק החדש של עברי לידר, ממולץ בחום!!!! משהו שאתם רוצים להוסיף: שיהיה לכולם שבוע טוב וחג שמח<!>

למעלה