סיכום שבועי

oOosapiroOo

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע[של אמיר]: שיר השבוע[לא של אמיר]: תוכנית השבוע: סרט השבוע: משהו שהרס את השבוע: משהו שעשה את השבוע: ציטוט\משפט השבוע: בילוי השבוע: במה התחדשתם השבוע:

עונה

שיר השבוע[של אמיר]: נס שיר השבוע[לא של אמיר]: השיר של ישראל מכוכב נולד..חח תוכנית השבוע:כוכב נולד ורוקדים עם כוכבים סרט השבוע: משו עם סנדרה בולוק..שכחתי איך קוראים לזה... משהו שהרס את השבוע:הכל..אבל משו ספציפי..הכלב שלי שרט אותי..אבל מזה שרט...כל היד שלי שריטה אחת ארוכה!! וזה כואבב!!! משהו שעשה את השבוע:כלום..אהה בעצם יש משו אחד..ראיתי את המדריכה מהבית חם שגרה בשכונה שלי לפני כמה ימים!! ציטוט\משפט השבוע:ג'לל: "נו איך הלך?" דריה: "יואוווו!!" ג'לל: "מה לא היה טוב? דריה: "איזה הוא משוגע לגמרי!" ג'לל: "אל תדאגי אני אטפל בזה" דריה: "לא..עזוב" ג'לל: "את בטוחה?" דריה: "כן..." ג'לל: "עכשיו הבנתי למה דובי השתגע.." דריה: "למה?" ג'לל:"כי את משגעת!!" חח איזה חפירה...זה אחת מ[לא זוכרת כמה] אבל מלא מלא סצנות מהאלופה של דריה שאני זוכרת בעל פה...חח יש עוד אחד שאני זוכרת יותר טוב אבל זה ממש ארוך..חח בילוי השבוע: לא עשיתי שומדבר מיוחד השבוע..אבל שבוע הבא אולי אני הוכלת עם חברות של אחותי לסרט ועוד כמב שבוות אני אולי הולכת להופעה של קרן פלס ועוד כמה זמן אולי אני הולכת עם אמא שלי לשפיים.. הכל אולי.ץ.אבל משעמם לי!!!! וזה לא אולי זה בטוח!! במה התחדשתם השבוע:חוץ מכאב ראש...כלום!

עונה...

שיר השבוע[של אמיר]:ממשיך לצעוד שיר השבוע[לא של אמיר]:אין תוכנית השבוע:חשופים סרט השבוע:אין משהו שהרס את השבוע:אישפוז של 3 ימים בבי"ח
משהו שעשה את השבוע:טלפון מאמיר
ציטוט\משפט השבוע:"ענבר שחר נמצאת פה?" והמבין יבין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......... בילוי השבוע:אין..... במה התחדשתם השבוע: בגדים... שבת שלום-סוף שבוע נעים

עונה

שיר השבוע של אמיר : לא שמעתי. שיר השבוע [ לא של אמיר]: "איך זה שכוכב" של ליבי רן. תוכנית השבוע : כוכב נולד 6 סרט השבוע : אנשים חכמים. משהו שהרס את השבוע: אממ אין משהו שעשה את השבוע: אממ לחשוב ששבוע הבא מסיימים לימודים ציטוט השבוע : "כל גן עדן והנחש שלו ;) " בילוי השבוע : אממ עוד מעט משו בצופים. במה התחדשתם השבוע : בהליקס.

oOosapiroOo

New member
מסכמת

שיר השבוע[של אמיר]:רק שלא יכאב לי שיר השבוע[לא של אמיר]:מ-ל-א שירים!! תוכנית השבוע:כוכב נולד,ראש בקיר,החיים זה לא הכל ועוד כמה חח סרט השבוע:לא ראיתי משהו שהרס את השבוע:אממ איןןן משהו שעשה את השבוע:שיצאנו לחופש וישראל בר און החמוד בכוכב נולד3> ציטוט\משפט השבוע:אין בילוי השבוע:ים וים וים וים .וים חח במה התחדשתם השבוע:אממ בבגדים

למעלה