סיכום שבועי :]

סיכום שבועי :]

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: היום הכי טוב השבוע: והכי פחות טוב: פאדיחת השבוע: הייתם בהופעה של הכנסייה? שיר השבוע של הכנסייה: שיר השבוע לא של הכנסייה: דיסק השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שגילית השבוע: התחדשות השבוע: משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: ציטוט/מילת השבוע: תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הקרוב: איך עבר השבוע באייקון: מאכל השבוע: האדם שעשה לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

אופס ../images/Emo6.gif יופידו להלה

דבר טוב שקרה השבוע: כל החופש הזה ויומולדת
דבר רע שקרה השבוע: בגרות בהיסטוריה היום הכי טוב השבוע: שישי והכי פחות טוב: רביעי? פאדיחת השבוע: קניתי שמלה ממש יפה אתמול, ואז שמתי אותה כי ממש התלהבתי, והחלקתי איתה בקניון וראו לי את כל התחתונים
הייתם בהופעה של הכנסייה? לא..הייתה? שיר השבוע של הכנסייה: תרימי את הראש שיר השבוע לא של הכנסייה: דיסק השבוע: של אודיוסלייב סרט השבוע: אל תתעסקו עם הזוהן, הוא כלככךךךךךךך מצחיק ספר השבוע: אשתו של הנוסע בזמן משהו שגילית השבוע: שיש לי 203 ספרים
התחדשות השבוע: 3 שמלות ממש יפות, תיק, ספרים, דיסקים, 2 תמונות,נעליים, שרשרת, ועוד כל מיני מתנות יומולדת P: משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: אני לא יודעת ציטוט/מילת השבוע: "אי פעם תהיתם אם אנחנו בונים את הרגעים בחיינו, או אם הרגעים בחיינו בונים אותנו?" תמונת השבוע: --> תוכניות לשבוע הקרוב: לסיים את כל הלימודייייייייים האלו איך עבר השבוע באייקון:
מאכל השבוע: פיצה האדם שעשה לכם את השבוע: בהחלט ראובן ה100מם משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי לחלוטין משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיפלו עליי שטרות של 100 דולר בלי הפסקה האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את השומר של השער סוגר אחרי את שער בית ספר אחרי יום שלישי

:]]]]]]]

דבר טוב שקרה השבוע:
עברתי מבחנים ל8200 :] חצי ואני עשינו רשימה של דברים לסמן עליהם
לפני הגיוס.
דבר רע שקרה השבוע:
כל הבלאגן שהיה וידיד טוב שלי טס לטורקיה(עם אחי)
היום הכי טוב השבוע:
שישי
והכי פחות טוב:
ראשון-שני
פאדיחת השבוע:
חח הקבוע המזדיין שלי :] ובבריכה עם השכבה שהעיפו את חצי למים ואיך שהיא יצאה דחפו אותה שוב:]
הייתם בהופעה של הכנסייה?
נואפ
שיר השבוע של הכנסייה:
פרפרים
שיר השבוע לא של הכנסייה:
היא אוהבת- קספרים
דיסק השבוע:
X
סרט השבוע:
לא זוכרת:S
ספר השבוע:
X
משהו שגילית השבוע:
יש אנשים ה-ז-ו-י-י-ם בעולם
התחדשות השבוע:
קיטי לפלאפון
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע:
למדתי לבגרות במתמטיקה
המורה יצא בן זונה והחלטתי שאני לא לומדת
ציטוט/מילת השבוע:
"אני מבין בנות" "אתה הומו?" "את אומרת את זה לכולם או רק לאלה שאת מנסה להתחיל איתם?"
תמונת השבוע:
תוכניות לשבוע הקרוב:
לסיים היווווווום היסטוריה:]
איך עבר השבוע באייקון:
--->
מאכל השבוע:
קוסקוס שאני הכנתי@! אין עליי$#@!
האדם שעשה לכם את השבוע:
חצושון:]
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לסיים היסטוריה
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
להגיע להחלטה
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
יש כמה שהייתי שמחה לראות

ליהי54

New member
שבוע טוב :)

דבר טוב שקרה השבוע: הבגרות בהיסטוריה מאחורי :) דבר רע שקרה השבוע: לא הלך לי במתמטיקה... היום הכי טוב השבוע: שישי והכי פחות טוב: חמישי פאדיחת השבוע: הייתם בהופעה של הכנסייה? לא...
שיר השבוע של הכנסייה: רחוק רחוק שיר השבוע לא של הכנסייה: מילים יפות - הסוכריות דיסק השבוע: אהיב בעליל - הסוכריות סרט השבוע: ספר השבוע: משאלה אחת ימינה - אשכול נבו. משהו שגילית השבוע: שהיסטוריה זה שואה... התחדשות השבוע: משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: הלכתי בשישי ליום הולדת של שביט... ציטוט/מילת השבוע: "עידי אחי" "כן אחי" "יש'ך סיגריה אחי?" "לא אחי, בזזו אותי"
תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הקרוב: לסיים עם הבגרות בלשון איך עבר השבוע באייקון:
מאכל השבוע: האדם שעשה לכם את השבוע: דוריניייי משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

ש י ר ה 4

New member
שבוע... טובטוב

יא גמד. דבר טוב שקרה השבוע: ברי בנען!!!! טירוף!!!!!!!!!! וסיימנו עם היסטוריה.
דבר רע שקרה השבוע: מתמטיקה. היום הכי טוב השבוע: חמישי, לגמרי! והכי פחות טוב: שני. פאדיחת השבוע: לא יודעת..חח הייתם בהופעה של הכנסייה? מה? לא, מתי? שיר השבוע של הכנסייה: נראה לי...כשבדידות אינה פחד. שיר השבוע לא של הכנסייה: ככה זה/ ברי דיסק השבוע: כל מיני ברי ו Hail to the thief של רדיוהד סרט השבוע:- ספר השבוע: ספר היסטוריה. משהו שגילית השבוע: שאסור לבוא עם תיק להופעות של ברי. וגם לא עם גי'נס. וגם לא עם חולצה... כאילו.. עם גופיה במקום P: התחדשות השבוע: איזה התחדשות? למי היה זמן להתחדש? משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: אמ...לא יודעת ציטוט/מילת השבוע: גנבהההה!!! תמונת השבוע:
תוכניות לשבוע הקרוב: נווה שלום :) איך עבר השבוע באייקון:
מאכל השבוע: שווארמה! האדם שעשה לכם את השבוע: ברי סחרוף. משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר! ז"א, היום בבוקר.. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנשים טובים

moshit1

New member
מפפףף

דבר טוב שקרה השבוע: יום כיף שכבתי במכמורת דבר רע שקרה השבוע: ממ היום הכי טוב השבוע: חמישי והכי פחות טוב: רביעי פאדיחת השבוע: הייתם בהופעה של הכנסייה? נופ שיר השבוע של הכנסייה: איך זה מרגיש שיר השבוע לא של הכנסייה: הנך יפה דיסק השבוע: ממעמקים של עידן רייכל סרט השבוע: סקס והעיר הגדולה ספר השבוע: - משהו שגילית השבוע: שכדאי לדבר. התחדשות השבוע: 2 גופיות+ שמלה משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: ציטוט/מילת השבוע: תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הקרוב: הרבה חזרות איך עבר השבוע באייקון: מאכל השבוע: האדם שעשה לכם את השבוע: עדי משהו שאתם מחכים לו השבוע: נשף? משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף, קליל וטוב. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עדי.

למעלה