=*=*-סיכום שבועי*=*=

orianush

New member
=*=*-סיכום שבועי*=*=

שיר השבוע (של הראל)- שיר השבוע בכללי (לא של הראל)- דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- משהו שעשה לכם את השבוע- משהו שהרס לכם תשבוע- ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? סרט/ ספר/ סדרת השבוע- תמונת השבוע- השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שבת שלום!

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

שיר השבוע (של הראל)- כבר לא שיר השבוע בכללי (לא של הראל)-מבול-קרן פלס דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-החדש (עכשיו לא כ"כ חדש אבל גם לא ישן) של קרן פלס משהו שעשה לכם את השבוע-חבורת משהו שהרס לכם תשבוע-מבחנים ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?"אם יש אהבה בחייך, זה יכול לפצות על דברים רבים אחרים שחסרים. אך אם אין לך אהבה בחייך, לא חשוב מה יש לך - זה לא מספיק." (אן לנדרס) סרט/ ספר/ סדרת השבוע-כוונות טובות תמונת השבוע-
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שום דבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהזמן יעצר חח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את המורה שלי יוצאת מהכיתה בסיום המתכונת חחח שבת שלום

1 shiran 1

New member
עונה עם טיפת איחור

שיר השבוע (של הראל)- למי בכלל יש זמן לשמוע שירים שיר השבוע בכללי (לא של הראל)-כנ"ל דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- משהו שעשה לכם את השבוע- משהו שהרס לכם תשבוע- ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? סרט/ ספר/ סדרת השבוע- תמונת השבוע- אין לי תשובה לכלום כי כל היום אני בחדר עם ספריםם ומחברות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שתגיע הבגרות בספרות ואני אגמור אותה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהבגרות בספרות תיהיה קלה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע

אז ככה

שיר של הראל-נשבע מתוך "כמו בסרט" שיר לא של הראל-כרוניקה של שקיעה סגולה מאד(שיר חדש של אחד הזמרים האהובים עליי-אריק ברמן) דיסק-מבול של קרן פלס משפט:ועם הזמן אתה אומר זה רק ילך ויסתדר מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא מה עשה לי את השבוע-למרות שלצערי לא הייתי שם,מופע עבודה עברית בפארק הירקון.היה מדהים.חבל שהראל לא היה.

אלינה מ

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

שיר השבוע (של הראל)- אין שיר השבוע בכללי (לא של הראל)- sorry- Buckcherry, underoath - writing on the walls, Eyes Set To Kill - Darling ואחרון חח Untitled- Simple Plan דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- של בועז בנאי, אלבום ממש נחמד משהו שעשה לכם את השבוע- הדודים מחו"ל משהו שהרס לכם תשבוע- אישי ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? אממ סרט/ ספר/ סדרת השבוע- "לרדת בגדול 3" תמונת השבוע- ג'ימי הנדריקס האגדי!!
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת"א עם חברות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את המבחנים במתמטיקה, אנגלית ותנ"ך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברה שלי

אלינה מ

New member
הוא לא רוצה להעלות לי את התמונה :/

טוב קיצור, חג שבועות שמח שיהיה לכולם!

הלכת אליהם בסוף למשרדים או בטלפון?

לא ברור לי הקטע הזה,אם זה היה פורום חדש בסדר,אפשר להבין. אבל הפורום הזה קיים כבר משהו כמו 3 שנים אם לא יותר ואאל"ט גם עבר 2-3 מנהלים

orianush

New member
לא..

בגלל שאני מנהלת כבר בתפוז אני לא צריכה שוב לגשת למשרדים זה שהפורום קיים מספר שנים זה לא משנה, כל מנהל חדש חייב לגשת לשם ולתאם פרטים אני הייתי שם כבר בעבר ויש להם את כל הפרטים שלי

למעלה