סיכום שבועי

מיוש94

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: תמונת השבוע: משו שהתחדשתם בו: משו טוב: משו רע: איך עבר השבוע סה"כ(1-10): שבת שלום

עוונה : ]]

שיר השבוע: "אחריות" קליפ השבוע: אין דיסק השבוע: אין תמונת השבוע:
טוב זה אחיין שלי הוא בן 3 והוא הצליח להדליק את האוטו! הילדים של היום...!
משו שהתחדשתם בו: מממ נראלי שכלום D= משו טוב: הופעה של יוני בבלווווווווווךך
משו רע: נהייתי צרודה =[[ איך עבר השבוע סה"כ(1-10): 9 : ]]

danieli skaat

New member
עונה. :)

שיר השבוע: כנסיית השכל - היינו עושים אהבה שייגעצ - עושה ביד מוניקה סקס - סאן חוזה מופע הארנבות - בשמלה אדומה אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך >; קליפ השבוע: פאראמור - דאט וואט יו גאט. Oס דיסק השבוע: שייגעצ - ניו יורק רפיח תמונת השבוע: אמ. אני. אתמול, אחרי רוק''צ. משו שהתחדשתם בו: חולצה של רוק''צ. D: משו טוב: הייתי ברוק''צ. <: משו רע: אני אוהבת אותו. {; איך עבר השבוע סה"כ(1-10): 9 וחצי. ^______^

מיוש94

New member
עונה לעצמי

שיר השבוע:alive-mondotec קליפ השבוע: הקליפ של מדונה וג'סטין דיסק השבוע:אבריל לאבין,דניאל זילברשטיין תמונת השבוע:התאהבתי בתמונה הזאת! משו שהתחדשתם בו:קניתי היום נעליים מהממות של אדידס משו טוב:היה חופש ואני הולכת לסרט משו רע:חזרנו ללימודים איך עבר השבוע סה"כ(1-10):8

roey406

New member
../images/Emo9.gifעונה

שיר השבוע:kelly rowland-work קליפ השבוע:leona lewis-better in time דיסק השבוע:הממ אין תמונת השבוע:נלי פורטדו
משו שהתחדשתם בו:כלום משו טוב:חופש ועל האש משו רע:אין איך עבר השבוע סה"כ(1-10): 9

עונהה

שיר השבוע: מורן גמליאאאאאל - הרבה D: קליפ השבוע: אממ.. לאדעעת דיסק השבוע: ממממ... גם לאדעת .. תמונת השבוע: משו שהתחדשתם בו: בגדיים משו טוב: ראאאאאאאיתי את חן :] משו רע: נממממנננמ.. שלא הלכתי היום להופעה :( איך עבר השבוע סה"כ(1-10): 8 שבת שלום

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

ואני אומרת- איך לא שמעתי את השיר "הרבה" ? חחחחחחחחחחחח

למעלה