סיכום שבועי

kathrin4

New member
סיכום שבועי

שיר-שבועי-של-מארון 5: שיר-שבועי-לא-של-מארון 5: אלבום שבועי: תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע: חויה מהחג: שבוע מקסים לכם וחג שמייח!

kathrin4

New member
עונה לעצמי

שיר-שבועי-של-מארון 5:story שיר-שבועי-לא-של-מארון 5:iris של ל יודעת מי אלבום שבועי:nickelback all the right reasons תמונה שבועית: לא מליחה להעלות משהו טוב שהיה השבוע: הלונה פארק הצרחות והצחוקים שהיום שם ביום שלישי זה משהו שלא ישכח כ"כ מהר :) דוגמא: אני: מה זה המתקן הזה? חברה: זאת הכניסה,מפגרת! חויה מהחג: יש מלא מלא דברים רק חבל שהחג עומד להיגמר כל רגע.... שבוע מקסים!

AviTal41

New member
אני עונה...:]

שיר-שבועי-של-מארון 5: 07-maroon_5-cant_stop שיר-שבועי-לא-של-מארון 5: 30 seconds to mars - fallen -Paramore-Crushcrushcrush Metallica - The Unforgiven אלבום שבועי: תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע: יומולדת לחברה שליי וביםםם :]] חויה מהחג: לא היה משו מיוחד החג הזה עבר די סבבה שבוע טוב לכולםם

רעותוש02

New member
אני עונה..

שיר-שבועי-של-מארון 5: לא ממש יצא לי בגלל החג..אבל סויטסט גודביי[אין לי כוח לכתוב באנגלית] שיר-שבועי-לא-של-מארון 5 :your love is a lie של סימפל פלאן אלבום שבועי: אה...דיסק יענו? סונג אבאוט גיין- מארון5, קי סורה-מייק בראנט[נראה לי זה השם של הדיסק] תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע: חופששש!!!! חויה מהחג:הייתי בים ונשרפתי קצת והיה חופש!!!!!!!1 אבל יש לי ללמוד 6 עמודים למבחן + עבודת הגשה למחרתיים אני מתה...

למעלה