סיכום שבועי?

סיכום שבועי?

מלא זמן לא היה פה..אז... #דבר טוב שקרה לי השבוע: #דבר רע שקרה לי השבוע: #שיר השבוע: #ציטוט השבוע: ו...שאלת המיליון- מי יוצא לטיולי פסח,ואיזה?:] שוט.

סתם כי אני רוצה להתלהב

דבר טוב: פולין דבר רע: אין שיר השבוע: "בוווווווווואי כרטיס טיסה, דרכון עליי, הכל עלייייייייי! את דואגת יותר מדיי, יותר מדיי, הכל עליי..." ציטוט: לא לפה
ולא יוצאת לטיולי פסח, חניכים שלי גרועים ותמונת משלחת!

ברS

New member
שבוע טוב

דבר טוב שקרה לי השבוע: שיצאתי להכנה לטבע-תבור בסוף, למרות שאריות המחלה(ועדיין יש). סיוטאציה מצחיקה: חיכינו להסעה מנצרת עילית לכיוון מחנה הצוות של הטיול, אז הוצאתי את הגיטרה. אנשים התקבצו סביבנו, והתחילו לשאול "נגד מה המחאה שלכם?". התחיל לרדת בוץ(או גשם, אותו דבר) שריענן את האווירה :) דבר רע: כמובן, הייתי חולה, ואני עדיין, דלקת עיניים שהחמירה בטיול :( שיר השבוע: שיר טבע-תבור( הוא עדיין בשלבי הכנה, נקווה להוציא סינגל לגלגל"ץ) ציטוט השבוע: "נגד מה המחאה שלכם?" -עוברי אורח בקניון נצרת-עילית. אני יוצא לטבע-תבור. ראש-ראש של ראש 2, הראש הטוב ביותר.

תובל ה

New member
אנשיםםם בואו נחזיר תפורום לימים טובים יותר=]

דבר טוב שקרה השבוע: טיול שנתי+הכנת טבע תבור=] דבר רע: התייבשתי בטיול + שפשפת עצבנית=/=/ שיר השבוע: (נזכרתי בגלל אלונה למעלה) הההההדדדדרכון כון כון הדרכון כרטיס טיסה הדרכון כון כון הדרכון כרטיס טיסה מיכל מרתון בואי תראי לי תדרכון ואם את רוצה בואי תראי כרטיס טיסה=] ציטוט השבוע: (תוך כדי משחק שצריך להרים אנשים)"טוב בואו נעשה את תובל ואז נהיה גאים" (אנשים תבינו לבד=]) (אבישי מק"ק בשקמה)

techno girl

New member
|צפפרדע|../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifהוא ענק.

והוא הדריך אותי שנה שעברה. כפרעליו:)

והווו

#דבר טוב שקרה לי השבוע: ממ... שהשבוע נגמר!! #דבר רע שקרה לי השבוע: הייתי חולה בסופ"ש ולא הייתי בהכנה של טבע תבור... #שיר השבוע: "אבות ובנים- אביתר בנאי" ו- "עד העונג הבא- המכשפות" [השיר של התרגיל בספורט] #ציטוט השבוע: ממ לא זכור לי משו ממש טוב... שיהיה שבוע נעים לכולם!!

נמממ..

#דבר טוב שקרה לי השבוע: הממ לדבר עם ידיד שלי שבבית חולים כבר איזה חודש וחצי. #דבר רע שקרה לי השבוע: הגימגומים שלי ,שהיו על ימין ועל שמאל בבגרות בעפ באנגלית #שיר השבוע: האמת שאין כ"כ #ציטוט השבוע:וואי..זה גס לפורום חחח ו..אניי לא יוצאת לטיולי פסח.אני לא קשורה לזה בשום צורה אפשרית חח.

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifסיכומשבוע.

דבר טוב שקרה לי השבוע: אממ...וואי, כל כך הערב שהאמריקאים עשו לנו ביום שניD: היה אדייייייר והם כאלה חמודים:)
דבר רע שקרה לי השבוע: אממ.... יש לי היום בחילות מטורפות.... מעניין למה-.-"
שיר השבוע: אממ... "sex and drugs" של hyper crush. אחד המצחיקים. וחוצמזה הוא טוב:)
ציטוט השבוע: "שיפול עליך פנס רחוב מוכה טרמיטים" XD (אני בעוד אחד מרגעי הגאונות המתפרצת שלי.) לא יוצאת:( היה לי ב
לצאת לטבע תבור כמלוו"צית, אך נופ:p: בעסה... במקום זה יהיה מצחייייייייק מאוד עם מה שמצאתי לעשות. כי.... מה יותר משעשע מללכת כמה בנות סטרייטיות לחלוטין(נראה לי) למסיבת גייז עם הידיד ההומו? D: צחוקים יהיו שם. יומטוב:) אי הולכת עכשיו לעשות נזם.

TziMHoNoa

New member
נראה אם אני זוכרת...

דבר טוב שקרה לי השבוע: סיימתי את רוב העבודה על הסצינות שאנחנו מצלמים בהשלמות [נשאר רק לצלם...], תרמתי דם וזה היה כייף, והייתי בתערוכה מגניבה ברחובות. דבר רע שקרה לי השבוע: יש לי ככה עבודות להגיש, ושתיים מהן בספורט וזה מבאס שיר השבוע: לא יודעת.. יש הרבה. קולדפליי בעיקר ציטוט השבוע: זה לא בדיוק מהשבוע, אבל זה היה מצחיק: המורה לספרות הכתיבה איזה שטות על סיפור פשוט "על דודו שהשתגע" נתי: "הוא לא השתגע הוא קיבל הארה". ואני לא יוצאת לטיולי פסח למרות שנורא רציתי סיירים אבל אני אנסה לעשות לעצמי טיול פסח לצפון...

חזוז

New member
סיכום שבוע שלי

#דבר טוב שקרה לי השבוע: סיימתי את השכלתי המוסיקלית הפורמאלית, היה רסיטל חביב ומלחיץ #דבר רע שקרה לי השבוע: הבנתי שאני מאוד מנותק מהתנועה ללא הדרכה,מחנות וסמינרים. #שיר השבוע: פיייי קניתי מלא מוזיקה, בטח For What It's Worth של באפלו ספרינגפילד #ציטוט השבוע: " תינוק חמוד, בציר נהדר, הוא בהחלט יהיה בחור הגון, מה השם שלו? (תשובה) "נדב", מממ לא שם מספיק משכנע, צריך משהו חריף, משהו אש, תקראי לו בגירה". (אני מריץ צחוקים על תינוק של אחת המחנכות במוסד)

שאלון ראשון שלי בפורום :p

#דבר טוב שקרה לי השבוע: חופשש וגם שהלכנו כל המשפחה המורחבת (חוץ מאמא שלי) למסעדה לכבוד יובל נישואים לסבא וסבתא שלי :) #דבר רע שקרה לי השבוע: לא התקיימה הפעילות גו"ץ שהיינו צריכים להכין... #שיר השבוע: Happy Ending של mika #ציטוט השבוע: וואי אני גרועה בלזכור דברים כאלה....אממ אולי ציטוט של מישהו מהקן שלי (לא מהשבוע הזה אבל לא נורא :) ג'ינג'י: אנחנו פאקינג הדור הבא כאילו וואוו :D ואני יוצאת לטיול סיירים הולך להיות מעניין ומטורף!~!~! (מור מקן רמ"א)

למעלה