סיכום שבועי

קארין 555

New member
סיכום שבועי

אוקי אז היו כאלה שאמרו שישי היו כאלה שאמרו ראשון . אז אמרתי נתפשר על שבת.
שיר השבוע
סדרת השבוע
סרט השבוע
מאכל\משקה השבוע ?
משהו טוב שקרה השבוע
משהו רע שקרה השבוע
ציטוט השבוע
דבר מצחיק שקרה השבוע
התחדשות השבוע
ציפיות לשבוע הבא
תמונת השבוע שבוע מעולה לכולם

lollipop161

New member
עונה, מה חשבתם

שיר השבוע: Happy Ending
סדרת השבוע: סופר נני ! חחח כתבתי לה הודעה בפורום והיא ענתה לי =]
סרט השבוע: מתשעה יוצא אחד. ראיתי אתמול! בערוץ 13 בהוט, מזכיר את הסרט "קיוב" שאנשים נעולים בתוך קוביה מי שמכיר. סרט אימה מעולה...
מאכל\משקה השבוע?
העוגה הזו עם הבחורה המצויירת חח
משהו טוב שקרה השבוע: אמרו שהמבחן בהיסטוריה נדחה לחמישי במקום שלישי
משהו רע שקרה השבוע שבסוף הוא לא נדחה!! כוס......
ציטוט השבוע: Keep your Tamaguchi alive!! חחח משפט קדוש של מיקה ואני מתכוונת ליישם אותו! (ברגע שיהיה לי טמגוצ'י)
דבר מצחיק שקרה השבוע:
התחדשות השבוע: בגדים מ-TNT
ציפיות לשבוע הבא: מבחן ארור בהיסטוריה, ביקור ביד ושם
תמונת השבוע: שגם בפלא שלי ומיקה המלך

gabi2410

New member
אגב,מתי הוא אמר את זה?

יעני את קיפ יור טמגוצ'י אלייב?

helen333

New member
בראיון אחד מיוטיוב..אין לי קישור כרגע../images/Emo9.gif

תחפשי MIKA interview ביוטיוב ותחפשי וידיאו עם תמונה של מיקוש עם ביג גירל לידו חח

helen333

New member
../images/Emo2.gif נטלילושש!! גמאני ראיתי ת'סרט הזההה

עם חברה ביום שישי!!!! אמאלההה
עכשיו חברה שלי חרשת ממני....אני+סרטי אימה=שילוב רע.

miriams4

New member
עונה,אלא מה. ../images/Emo80.gif

שיר השבוע:פאלן ליבס-בילי טאלנט.וגם:"איי לייק דה ווי יו ממוווב!" סדרת השבוע:ארצנדרת סרט השבוע :כיפה אדומה. מאכל\משקה השבוע ?פיתה פיצה. משהו טוב שקרה השבוע:שיאצו?
משהו רע שקרה השבוע:שכחתי ת'מפתחות
ציטוט השבוע:לחשוב..לחשוב...אינלי שומדבר גאוני
בעצם..בואו נלך כולם.יו!!!אווריבאדו לטס גו.יוו!!בואו נלך ביחד.יו!!להרפתקה מולצחת.יו!!"לאן הולכים?"לעצשוקולד!!!!!!!!!!!" דבר מצחיק שקרה השבוע:היה קרב בשיאצו,ולא הייתי בו.מוזר. התחדשות השבוע:אין. ציפיות לשבוע הבא:שיאצו מהנה וכיפי+התייחסות. תמונת השבוע:אינלי כוח.

miriams4

New member
בעצם,עוד ציטוט: ../images/Emo80.gif

יש ילד אחד שקוראים לו בשיאצו שקוראים לו אופיר,והוא לא ממש חמוד,אבל הוא נחמד כזה.בכל מיק,שבוע שעבר הוא ממש הרביץ לי עם הכרית,והשבוע,כשהיה צריך לרדת מהמזרנים,הוא התכסה בשמיכה,שכב על המזרון ואמר:"אני מרים!!" ן-"נחשו מיאני!!" היה סגידתי וקורע.

gabi2410

New member
מה הקטע של עונה?אומרים משיבה!עברית טובה!

שיר השבוע:low,שכחתי של מי.נו,מקום ראשון ב100FM וזה. סדרת השבוע:הישרדות,עד כמה שזה נחמד סדרה. סרט השבוע:ג'ונו
מאכל\משקה השבוע?:קולה משהו טוב שקרה השבוע:שהוא עבר(?) משהו רע שקרה השבוע:בקושי נכנסתי לפורום וקיבלתי 62 במתמטיקה. ציטוט השבוע:"איח אני שונאת מלפפונים!וההורים שלי רוצים שאני אוכל,הם כל הזמן דוחפים לי מלפפונים!!" "דוחפים לאן?" דבר מצחיק שקרה השבוע:כל השיחות במסנג'ר עם יעל. התחדשות השבוע:הזמנתי MP4
ציפיות לשבוע הבא:שאני אצליח לעבוד על כולם ב1 באפריל,כבר נספר איך היה. תמונת השבוע:עשיתי פירמוט,נשארתי חסרת כל

sivanika

New member
משיבה..... ../images/Emo8.gif

שיר השבוע - REST STOP של MATCHBOX TWENTY כי הוא ממש יפה ולמדתי לנגן אותו בגיטרה!!!! סדרת השבוע - AMERICAN IDOL כי זה הדבר היחיד שראיתי במקרה השבוע... חחח סרט השבוע - אתמול ראיתי BRUCE ALLMIGHTY אז שיהייה זה
מאכל\משקה השבוע ?- שוקולד משהו טוב שקרה השבוע - התחלתי להתקדם בענייני ההרשמה לבית הספר פה.... עדיין לא שלחתי את הבקשה אבל יש התקדמות לפחות...ועהרתי את המבחן באנגלית שהייתי צריכה לעשות בשביל זה.... משהו רע שקרה השבוע - השתעממתי... ציטוט השבוע - וואי לא זוכרת... דבר מצחיק שקרה השבוע - התחדשות השבוע - קניתי עוד דפים ןמדבקות כדיי לסיים את האלבום מיקה שלי... וכמעט סיימתי! ציפיות לשבוע הבא - לשלוח את הבקשה להרשמה לבית ספר סוף סוף!!! תמונת השבוע - תסתכלו בכל התמונות שענבר שמה... ותבחרו אחת

קארין 555

New member
בית ספר פה ?

את מתכננת ללמוד ? :-O זאת אומרת שלא יהיה לך זמן לדבר על מיקה , אאאאאוי . ו

ענבי פ

New member
לא פה...

באמריקה חחח קולג' :) סיון את תסלחי לי שאני עונה במקומך חחח

helen333

New member
עוננה באיחוור../images/Emo192.gif

שיר השבוע: Estelle - American Boy ת'קליפ הקודם שלה אני שונאתת אבל זה יפה
סדרת השבוע: AMERICAN IDOL - ג'ייסון קסטרו תעשה לי צמה!!!!!!!! XD וסאישה גם טובה
אני מכוורההה
סרט השבוע: "משולש ברמודה" - פאקינג מפחיד
מאכל\משקה השבוע: קוולה משהו טוב שקרה השבוע: אממ, מחר מומולדת לי, נחשב?!
[איי גאס נוט כי זה השבוע הזה כבר אבל..
] משהו רע שקרה השבוע: יש לי עבודה גדולה באומנות שמונעת ממני להיות בפורומיקה
, אני מתגעגעת ל"ילד שיאצו" צ'לי
הוא בלונדון עכשיו....אה סיפרתי לכן מקרה בסוף?! ניראלי שכן, כן כן סיפרתי...קיצר תקוו שהוא יימצא הופעה של מיקוש.
ציטוט השבוע: ילדמהכתהשלי:"אם יש על הגיטרה ת'עץ הזה, זה אומר שזאת אחת הגיטרות הכי טובות בעולם"...אני: "וואלה."
דבר מצחיק שקרה השבוע: אממ..שבאמריקן איידל סיימון חושב ת'צמו הכי יפה?!
התחדשות השבוע: אממ. הגיל שלי?!
כמה שירים חדשים שירדו באימיול. ציפיות לשבוע הבא: לחגוג מומולדת עם החברות הכי טובות, לקנות פאקינג פסנטר!!!XD ולקנות בובות של הארי פוטר מיוחדות מחו''ל בדיזי סנטר.
וליראות אמריקן איידל!!!!! ולהזיז ריר על ג'ייסון קסטרו *תעשהליצמה!!*
תמונת השבוע: מישהי מהMFC עשתה....אהבתי.

למעלה