סיכום שבועי

סיכום שבועי

מה שומעים עכשיו? איזה שירים עשו לי את השבוע? אלבומים שעשו לי את השבוע? אירוע מעניין שבא לי לספר עליו לחברי הפורום שקרה לי השבוע תמונת השבוע שלי

Edgar Davids

New member
סיכום שלי :]

מה שומעים עכשיו? Seven Mary Three - she wants results שיר שלירן המליץ לי עליו מקודם, שיר מעולה
. איזה שירים עשו לי את השבוע? Leona Lewis - Bleeding Love שמעתי אותו ברדיו בנסיעות ואהבתי. Goo Goo Dolls - Black Baloon כי למרות ששמעתי אותו מיליון פעם, אני עוד לא מבין את משמעות השיר. אלבומים שעשו לי את השבוע?אין. אירוע מעניין שבא לי לספר עליו לחברי הפורום שקרה לי השבוע היה לי מסע וטקס כומתה אתמול. עכשיו יש ירוקה על הכתף :]. עברתי את ה-54 קילומטר המ%$^# האלה
. ושיר קטן לכבוד הכומתה : איזה כיף, איזה כיף עם הירוקה על הכתף איזה כיף איזה כיף.

אריה31

Member
מנהל
הסיכום שלי

מה שומעים עכשיו? סוף שבוע עברי ב-103FM איזה שירים עשו לי את השבוע? בית ספר למשחק - מרינה מקסימיליאן בלומין אלבומים שעשו לי את השבוע? הראשון של אתניקס 1990, השני של משינה 1987, שלמה ארצי דרכים 1979 אירוע מעניין שבא לי לספר עליו לחברי הפורום שקרה לי השבוע - עובדים קשה! תמונת השבוע שלי - התמונה האחרונה שלי, חותם על כתובה של חבר שלי שהתחתן

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif Earth To Calm...

מה שומעים עכשיו?
The Giant Leap - Somebody Else איזה שירים עשו לי את השבוע? Scott Matthews - Earth to Calm
Patrick Watson - woods
! לבסוף: זה השיר הכי טוב של פטריק ווטסון לדעתי Scott Matthews - City Headache Scott Matthews - elusive Magnet - Slice of heaven Magnet - She's gone Sara Melson - hard pressed Seven Mary Three - she wants results Beth Orton - central reservation דני רובס - משהו חדש מתחיל California Snow Story - Begin Again California Snow Story - Brook Lune Patrick Watson - Silent City The Cinematic Orchestra - child song אלבומים שעשו לי את השבוע?
The Cinematic Orchestra - ma fleur
California Snow Story - Close To The Ocean
Patrick Watson - Just Another Ordinary Day
Scott Matthews - Passing Stranger
Magnet - the simple life ידיעת השבוע/חדשת השבוע בעולם המוזיקה מבחינתכם ב-2008 צפויים לצאת כמה וכמה אלבומים לאומנים מעולים סיפור מהחיים האישיים השבוע/ משפט השבוע
החיצוני המעוור, הפנימי המעורר
אל תלכו אחרי מה שאתם חושבים, תלכו אחרי מה שאתם מרגישים

הסיכום שלי

מה שומעים עכשיו? The Cat Empire - Days Like There איזה שירים עשו לי את השבוע? Feist - 1234 patrick watson - silent city אלי לולאי - שמואל grandaddy - crystal lake אלבומים שעשו לי את השבוע? אלי לולאי - סובב מארש דונדורמה - טעמים חדשים iron & wine - the creek drank the cradle the cat empire - the cat empire

inbal287

New member
מסכמת../images/Emo9.gif

מה שומעים עכשיו? מוניקה סקס - מספיק בנאדם איזה שירים עשו לי את השבוע? Goo Goo Dolls - Slide Goo Goo Dolls - Black Balloon The Cottars - Hold On Sonata Arctica - The Misery Garbage - Why Do You Love Me? אלבומים שעשו לי את השבוע? The Cottars - Forerunner Daughtry -Daughtry פסקול הסרט August Rush פסקול הסרט Almost Famous אירוע מעניין שבא לי לספר עליו לחברי הפורום שקרה לי השבוע - לא בדיוק אירוע... אבל ראיתי את הסרט "ריקוד לאור ירח" [August Rush] וזה סרט מדהים
. במיוחד לאנשים שאוהבים מוזיקה... אני חושבת שיש פה כמה אנשים שיתחברו לסרט כמו שאני התחברתי אליו.

inbal287

New member
הו, לא שמתי לב

טוב אני מצטרפת לכל מה שאמרת
. נכון שהסרט מעולה והפסקול פשוט, לא יודעת, קסום?

galoosh33

New member
אכן כן ../images/Emo13.gif

למען האמת הוא התחיל קצת חלש אבל ממש השתפר.. והמוזיקה כמובן עשתה את כל הסרט! אחרי זה רצתי להוריד את הפסקול והוא גם ממש טוב. אני עדיין שומעת אותו לפעמים, בעיקר השירים עם ג'ונתן ריס מאיירס: bach/break וכל אלה..

TheRasmus

New member
../images/Emo27.gif

מה שומעים עכשיו? Fischerspooner – The Best Revenge איזה שירים עשו לי את השבוע? Adele - Chasing Pavements Adele - Hometown Glory Morrissey - That's How People Grow Up Madcon - Beggin' The Feeling - I Thought It Was Over קחו את כולם כ
אם עדיין לא הספקתם להכיר. אלבומים שעשו לי את השבוע? אלבום אוסף שהכנתי לסיכום 2007. אירוע מעניין שבא לי לספר עליו לחברי הפורום שקרה לי השבוע אין משהו מיוחד. תמונת השבוע שלי כנ"ל.

galoosh33

New member
והסיכום שלי ...

קודם כל, מצטערת שלא יצא לי להיות כאן יותר מדי בימים האחרונים - היו לי הרבה דברים לעשות ^__^ כמובן שקראתי הכל [לא חוכמה, לא בדיוק היו הרבה שרשורים אבל מילא..
]. שבוע הבא יהיה יותר טוב :) שירי השבוע [וגם זמרת] - ללא ספק Adele. היא תהיה אחת מהתגליות של 2008 על בטוח. בהשראתה גם אני עושה עכשיו PianoMix של שירי פסנתר יפים [אבל לא מהממש מוכרים..]. אם יש לכם הצעות -
. חוץ מזה, הכנתי אתמול רביולי בטטה ובראוניז עם שבבי שוקולד לבן ויצא פשוט חבל על זמן !!!
רק שאכלתי יותר מדי השבוע
שבוע טוב שיהיה

למעלה