סיכום שבועי

SAPIROS5

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע שלכם- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את גיא השבוע? אם כן-איך היה?

SAPIROS5

New member
עונהה

שיר השבוע שלכם-כל מיני בילוי השבוע שלכם-אין משהו מיוחד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-בובות,החיים זה לא הכל תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -חח אולי באוטו שמעתי גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו מיוחד משהו שהרס לכם את השבוע-אין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אין מאכל השבוע: חח אני לא זוכרת מה אכלתי משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את גיא השבוע? אם כן-איך היה?לאאא...:(

עוננהה../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם-יש כמה בילוי השבוע שלכם-הממ כרגילא צל דודים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מתגעגעת לטנלבות של גיא אבל רואה כמה סדרות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - רדיו לב המדינה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]> משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הממ אין משהו שהרס לכם את השבוע-שום דבר משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אלוהים גדול חח מאכל השבוע: יש כמה:p משפט השבוע שלכם: . . האם פגשתם את גיא השבוע? אם כן-איך היה? ה=ל=ו=א=י !

מסכמת ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

שיר השבוע שלכם- ממ שופ שופ- שורטי!
בילוי השבוע שלכם- ממ היה הרבה ביום ראשון הייתי במישחק של בית"ר וכל השבוע הייתי בת"א..
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- בובות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - 99fm תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- בגדול? ת"א משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ביצפר מאכל השבוע: ממ לאדעת משפט השבוע שלכם: "אני לא רואה אותך ממטר, מתי תביני שאיתי זה לא יקרה, כמוך יש לפחות עוד עשר"
האם פגשתם את גיא השבוע? אם כן-איך היה? לא

orianush

New member
אני

שיר השבוע שלכם- ילד- הראל מויאל בילוי השבוע שלכם- הופעה של הראל סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אבודים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - רדיו ירושלים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- פגשתי את הראל מויאל... והוא זיהה אותי חח הייתי בהלם! לא ציפתי בכלל שיזכור משהו שהרס לכם את השבוע- חזרה ללימודים משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את גיא השבוע? אם כן-איך היה? לא..

למעלה