סיכום שבועי

סיכום שבועי

- שיר השבוע (של בעז): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - משהו חדש שקניתם/קיבלתם/לקחתם ושעשה לכם טוב: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - בילוי השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא בעז): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

התחדשות זה כיף!

- שיר השבוע (של בעז): השבוע זה היה כל השירים במייספייס במידה שווה - שיר השבוע (כללי): רות. של זמרת לא מוכרת עם שם אמנותי "זמרת יה". מצאתי את זה אצלי בבית במקרה וזה יפה. - אלבום השבוע: פנים ושמות של דני רובס שקיבלתי במתנה ועכשיו ממש עכשיו קניתי את שמע קולי של מאיר בנאי. - ספר השבוע: חוברת מאמרים כזאת.... - משהו חדש שקניתם/קיבלתם/לקחתם ושעשה לכם טוב: שעכשיו קניתי את האלבום שמע קולי. וגם מצאתי פתאום דיסקים טובים שקניתי לפני כמה שנים ולא זכרתי שהם אצלי במגירה. זה היה מאד כיף. - מאכל השבוע: מרק - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם אתה מרגיש אבוד השיר הזה הוא בשבילך אז בבקשה" - בילוי השבוע: הייתי במוצ"ש הקודם בקונצרט של אסתרית בלצן והיה מעולה - משהו שעשה לכם את השבוע: למצוא בטעות דיסקים תוך כדי סדר במגירה. - משהו שהרס את השבוע: אני באופוריה עכשיו אז אני לא זוכרת. למרות שהיו נראה לי כמה דברים. טוב, עכשיו בעצם אני נזכרת שנסעתי לעפולה בשביל העבודה רק כי שכחו להתקשר אליי להגיד לי שלא צריך אותי שם בסוף
אבל זה לא היה עד כדי כך נוראי.... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי יהיו הפתעות יום שלישי או משהו. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): אין לי סבלנות. - המלצה על אמן (שהוא לא בעז): מאיר בנאי, בגלל האלבום החדש, דני רובס, בגלל האלבום שבשבילי הוא חדש ואסתרית בלצן כי היא מדהימה
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הקונצרטים של אסתרית בלצן

../images/Emo178.gif

- שיר השבוע (של בעז): מכוון למטרה - שיר השבוע (כללי): לך אלי/ מאיר בנאי - אלבום השבוע: שמע קולי/ מאיר בנאי (שבגלל שאני גרה בחור אלוהים יודע מתי הוא יגיע לכאן
אבל שמעתי אותו כבר והוא מומלץ בחום
) - ספר השבוע: חוברות הנחייה של איקאה
- משהו חדש שקניתם/קיבלתם/לקחתם ושעשה לכם טוב: אבל לא מזכירים את המילה מינוס, טוב?
ספה, שולחן, סטנד לדיסקים, ספרייה לספרים, מדפים וכלים למטבח, מחשב חדש, דברים למקלחת ו.. אני אשתוק עכשיו אבל יש עוד דברים ולא סיימתי הכל עדיין :X - מאכל השבוע: אני שוקלת להתחיל חרם על אוכל אחרי כל הסופגניות בחנוכה
זה לא עובד לי טוב אבל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא יודעת מה מוצאים בי, זה באמת נפלא מבינתי" (השבוע יותר מתמיד
) - בילוי השבוע: איקאה?
מרגיש ככה
לא היה משהו מיוחד בתחום הזה השבוע שזכור לי.. - משהו שעשה לכם את השבוע: שהאלבום של מאיר יצא כמובן סופסוף ושיש אתר!!!!! (אם הייתם יודעים כמה חיכיתי ההתלהבות הייתה יותר מובנת אני מניחה
) - משהו שהרס את השבוע: לחץ..
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיחות עם כמה אנשים. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא בעז): מאיר בנאי!
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): האלבום "שמע קולי" של מאיר בנאי?
אה והאתר הרשמי שלו.. והפורום הרשמי שלו..

ZoHaRoT

New member
אני :

- שיר השבוע (של בעז): הקליטה - שיר השבוע (כללי): אני דיי שמעתי מלא שירים השבוע אז לא יודעת... - אלבום השבוע: - - ספר השבוע: - - משהו חדש שקניתם/קיבלתם/לקחתם ושעשה לכם טוב: דיסקים חדשים! - מאכל השבוע: סופגניה עם קרמל... יאמ :] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - בילוי השבוע: ירושלים - משהו שעשה לכם את השבוע: ירושלים - משהו שהרס את השבוע: עייפות.. ומוות של מישהו. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא רוצה את השבוע הזה! עמוס מדי! - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): יש לי.. אבל צריך להקטין אותה.. אם יהיה לי זמן אני אשים.. - המלצה על אמן (שהוא לא בעז): - - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):-

ady18

Well-known member
מסכמת

תאמת אין לי כוח לענות ולסכם רק אקצר שזה שבוע מדהיםםםםםםםםםם עם המון המון המון אנרגיות טובות שום דבר לא הרס לי את השבוע הזה הרבה זמן לא הייתי מאושרת ככה ובנוסף האלבום שחיכתי די הרבה זמן יצא לאוויר העולם יעל נחשון פניך אחלה אלבום לא אכזב ומומלץ

FRD

New member
שוב אני../images/Emo23.gif

- שיר השבוע (של בעז): נה נה נה - שיר השבוע (כללי): לי טריפון-tip toe - אלבום השבוע: הכפול של הצ'רצ'ילים - ספר השבוע: הנמלים-ברנאר ורבר - משהו חדש שקניתם/קיבלתם/לקחתם ושעשה לכם טוב: מממ - מאכל השבוע: המבורגר?
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שוב החלטתי לא להחליט, לשוט כמו המחט על התקליט" - בילוי השבוע: X - משהו שעשה לכם את השבוע: :-\ - משהו שהרס את השבוע: כנראה שכלום - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נגמרה השביתה......שקט - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא בעז): אטליז
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אני מומלץ מאוד!(עוד לא ידוע אם אמן או לא)

bזוהר

New member
אני בשיעור מתמטיקה

כבר שכחתי כמה סבל השעמום הזה.שיר השבוע של בעז-קצב ברגלים.שיר השבוע-היא התוכחה איתו שעות.אלבום-זמן/אראווי.ספר-הקייטנה של קנלר.משו חדש שקיבלתי ועשה לי טוב-מיץ תפוזים,אבל זה היה זמני.מאכל-עוף עם אורז,אהה אני רעבה:(.משפט-כל השיר consolation.בילוי-לא זוכרת כבר.משו שעשה ת`שבוע-אהובי לעתיד:).משו שהרס-נגמרה השביתה.משו שאני מחכה לו השבוע-מה כבר יש לחכות שיש ביצפר?נקווה שיתבטלו שעות כדי לשרוד.אמן מומלץ-אשכול נבו.משו מומלץ-לישון :(. יאללה עוד 5 דק צלצול! ! ! !

bזוהר

New member
תודה..רק עכשיו הגעתי הבייתה ../images/Emo10.gif

דווקא עשיתי אנטרים כשעניתי על התשובות אבל זה לא עשה...פעם ראשונה שאני כותבת מהפלאפון

למעלה