סיכום שבועי ^^ .

נוופריי

New member
סיכום שבועי ^^ .

דיללל לא על המחשב :]]........ שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבבת שלום חמודות:)

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifנווופ'קק עונה:).

שיר השבוע? רדיו בריזה :]] . חלום שלא ייגמר . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? מאתמול > סרט\סדרה\תוכנית TV? ננאמ.. אביבה אהובתי ,ראיתי היום :]] . ננאמ ,,,.. וזהו . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אין . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? היו המון ...:]] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שביתות בעזרת ה' :] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יום ראשון ביצפפפר כוסעמו \ = מה קניתם השבוע? קקנייתי :] והיום נרגילה בעזרת ה':] אדם השבוע? חן , דור, רז, ומאאאאאאאאור אמסלם הפושע הזה D=...... ושירק היפה שלייי חיימשלי את . ואתתתתה אלעדי :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "לאא יודעעע שאני משתין שורף לי החור אחושרמוטה " אנטטטטטטטטטטטטטונבישבששש נסטונבדה מאור?איך תינוק אתיופי בוכה? איהחחכהדחהחגחד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחD= ........ תיראו איך אני עוצר אותה .. *מאור נישכב על הכביש* כמה את לוקחת למזרחית? 30 ... מה שלושיםםםםם *מאור הולך לפני האוטו* אם אתה לא מוריד במחיר אני לא זז .. טוב תעלו 25 .. לאא כפרה לקחו לי 15 .. יאללה תעלו ב15 חחחחחחחחחחחחחח מהזה אנדריי שוב שתית.? חחח שאני לא ישתה? חחחח אואוההה כמה שתית כמהה אני שותהה אוואהה אתה שותהה הרבה איזה ריח D= ה-שבועע D=

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifשכחתי תמונה~כאפה~

חחחןןןחחחחחחחחחחחחחחחאין לו 18 לילדוןןן ומדבבר עלי , חצוף D= נהה 3 וחצי בלילה , ואני מצטלמת D= הכככככככככככי כיף D + .....

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifתיראו את התיק של דורוש מבצבץ לו שם

כככככככככפרה עליה DDD:

נוופריי

New member
אני אאהבת אותך

החלטתי להפטר מהמאוץ כמה שהוא סקסיי .D= , פשוט הקלדת ששלי מעצבנתת:mad:@. וקשה לעשות איתתתה מאומצים וכאילו אז החלטתי לוותר :)

../images/Emo210.gif ואני אוהבת אותך הכייייי 3 >

למההההה היה כיף לראות את הפורום מלללא בדגליי הגאווה DD: כמה שהוא ציבעוני ויפהההה D: נו טוב ,, המקלדת הרסה ת'מצב הזה DD ;;

שירלי XD

New member
../images/Emo83.gif עונהה

שיר השבוע? סרט הודי עידן יניב ודנה אינטנשונל תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? דוגמניות , יום בחיי ספר\עיתון\כתבה כלשהי? רייטינג חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הופעה של עידן יניב משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ----- משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר
מה קניתם השבוע?כלום D= אדם השבוע? חברה שלי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "מה קשור טבריה אנחנו בבית שאן"

למעלה