סיכום שבועי.

סיכום שבועי.

כן, בדיליי. למישהו יש בעיות? -דבר טוב שקרה השבוע: -דבר רע שקרה השבוע: -איש השבוע: -תוכנית השבוע: - תוכניות לשבוע הבא: -ציטוט השבוע: -תמונת השבוע:

אמן סלע

New member
למדתי להקטין תמונות :p

-דבר טוב שקרה השבוע: מממ..היה חג והיה מגניבוש. -דבר רע שקרה השבוע: היה חג והיה משעממוש. -איש השבוע: ללא ספר יסמין- חקרתי אותה לעומק כשהיא חזרה מהצבא...האמת היו עוד כמה חמודים..אבל היא בעיקר.. -תוכנית השבוע: משחק החיים [נגמררר מחררר ] - תוכניות לשבוע הבא: פעולה ראשונה [מחרותיים!!] ממ..ואולי בילויים וכאלה.. -ציטוט השבוע: "מה את מנסה להגיד שאני צינית?!" "את צינית!!!" "לא אני לא..אני מקסימום..ממ חמודה :)" "o_O" -תמונת השבוע: תמונה מרוששנה איך לא. טו מאצ' פוזה. טיפה מירמור, ממ כן, זאת אני ;) שיהיה לכולם המשך שבוע נעים.

הופה.

-דבר טוב שקרה השבוע: מצאתי מלאן חומר לסוציוטופ.יאי. -דבר רע שקרה השבוע: התאכזבתי ממשו,אבל לא נורא.קורה. -איש השבוע: סוגייה מעניינת,נראה לי אמא..למה היא שיחקה אותה עם האוכל בראש השנה. -תוכנית השבוע: אולי הפעם,כי סוף סוף ראיתי את הפרק האחרון. - תוכניות לשבוע הבא: הווו..מכירות עוגות,לשלם למדצופי וזה.. -ציטוט השבוע: "אני מפחד לקבל את החשבון של הפלא.""דברת הרבה הא?" "לא אני סתם מפחד מדפים.&quot
קרדיט לתובל* -תמונת השבוע: אני וחלי בקניון הזהב. נא לא להתייחס לאיך שיצאנו!(זה בגלל השוקו
)

האהא מה נסגר איתי?

"לשלם למדצופי וזה.." המממממממ נראה לי שלמדצופי שלימתי,לפני שנתיים חחח.. התכוונתי *לצופי נודד*.. ובאמת,התמונה זועתית אבל נו מילא.

yadiderel

New member
וואו... שבוע מדהים!!!

דבר טוב שקרה השבוע: דודה שלי התחתנה, לבת דודה שלי נולד תינוק, היה חג מדהים, יש לי חבר חדש, אחותי התחתנה. דבר רע שקרה השבוע: כלום, אושר עד אין סוף, השבוע הכי מדהים בחיי! איש השבוע: החבר החדש שלי, שאת שמו לא אומרים כי הוא שמו"צניק אש שעדיין מתבייש תוכנית השבוע: מונית הכסף - פשוט מצויין תוכניות לשבוע הבא: בי"ס בעיקר, לחכות שאהובי יבוא ביום חמישי כדי להעביר איתי את יום כיפור. ציטוט השבוע: "הרי את מקודשת לי בטבעת זו כדת משה וישראל" (נאמר היום מעוז גיסי לאחותי היפה רעות) תמונת השבוע: תמונה מהחתונה! אמא, רעות (אחותי) ועוז (גיסי/בעלה)! סליחה לכולם!!! (אם עשיתי משהו רע, אתם יודעים יום כיפור וכאלה)

abusername

New member
(_)^&

-דבר טוב שקרה השבוע: פגשנו את הבוגרים שלנו וסוף סוף הרגשנו בקן לבד,התחלנו לנקות את הקן מהקייצת,הגיע אליי הכסף של הצופי(חדר חזרות של הקן שלנו),לקחתי שטויות מהעבודה שלי. -דבר רע שקרה השבוע: יכול להיות ששרפתי מגבר. -איש השבוע:כולם -תוכנית השבוע: צ'יעמום - תוכניות לשבוע הבא: לעבוד,לשקם את הצופי,לסדר את המאחורה,לבדוק מה שלום הדברים שאנחנו מגדלים בקן,קביעת לו"ז, גיוסי כספים,המשך ארגון ערב להקות,לצום ביום כיפור,לישון, -ציטוט השבוע:בגלל ההצפתה המאוחרת אני לא זוכר מה קרה שבוע שעבר -תמונת השבוע: כרגיל אין לי כוח לתמונות

הגיע הזמן שגם אני העשה את זה...

דבר טוב שקרה השבוע: אהמ... נפגשתי עם הגרעין שלי והייתי בים המלח =] -דבר רע שקרה השבוע: שיעמום... -איש השבוע: אני לא בטוחה שיש לי P= -תוכנית השבוע: בנות גילמור!! - תוכניות לשבוע הבא: להתגייס לצום בכיפור ולהות בצבא -ציטוט השבוע: -תמונת השבוע: אני העלה יותר מאוחר תמונה שלי מים המלח.. פשוט זה לא היה במצלמה שלי אז זה לא פה בנתיים

TziMHoNoa

New member
.......

דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכרת, האמת.. דבר רע שקרה השבוע: לא הייתי בפסטיבל הגיטרה איש השבוע: לא יודעת תוכנית השבוע: לא תכנית, סרט ממש טוב שראיתי- fingersmith, או בעברית (שם נוראי)- "נפתולי האהבה", מומלץ בחום (יש אותו ביוטיוב, בחלקים) תוכניות לשבוע הבא: להשיג סבסוד לצופי נודד, שיהיה לי תסריט (כי אם לא יהיה לי עוד יומיים אז זה יהיה נורא עצוב), ועוד כל מיני דברים קטנים ולא חשובים ציטוט השבוע: "אם אתה זוכר את שנות השישים, כנראה שלא היית בהן" למרות שזה מהיום ולא משבוע שעבר... תמונת השבוע: גם היא מהיום

בלהבלהבלה.

-דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי את הספר! ויום שלישי, בכלליות:] -דבר רע שקרה השבוע: ההתרסקות אתמול
עכשיו אני מלאה בסימנים כחולים. -איש השבוע: יפתחייייי[: ומאיה
-תוכנית השבוע: "זעזוע מוח"[איכ, תרגום נוראי. Brainiac
] - תוכניות לשבוע הבא: להחלים?>< -ציטוט השבוע: היו שניים. "זה מפצה על הבן-גיי שלי" "אמרתי לך להיות המלכה, לא העבד"[ג'ינג'י המלך!!!!1
] -תמונת השבוע: חחח יש תמונה אבל עדיף שאני לא אעלה.

D:

-דבר טוב שקרה השבוע: מוזיקה בבצפר. -דבר רע שקרה השבוע: פלאפון-אסלה-לא נעים. -איש השבוע: חח.ח.ח.ח..אין. -תוכנית השבוע: שנות ה70 - תוכניות לשבוע הבא: פעולה ראשונה אני מקווה סוף סוף. -ציטוט השבוע: "..בזמנך החופשי..לא בזמנך..לא לא בזמנך..מאוחרי האשכול.." -תמונת השבוע: :X

למעלה