סיכום שבועי

mayu101

New member
סיכום שבועי

איך עבר עליי השבוע? סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע? תוכנית\סדרת השבוע? ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע? עצבון \ ביאוס השבוע? הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אייקון \ סמיילי השבוע? איש השבוע? תמונת השבוע- סופשבוע נעים לכולן! וסתם התחשק לי לשים חתול!

מסכמת..

איך עבר עליי השבוע? אחלה סרט השבוע? הנעלם ספר השבוע? היומן שיר השבוע? רן דנקר - בואי נעזוב (נתקע לי בראש ואני לא מצליחה להוציא אותו משם בעעע) תוכנית\סדרת השבוע? אבודים ציטוט \ פתגם השבוע? if you love until it hurts, there can be no more hurt.. only more love דבר מיוחד שעשיתי השבוע? אהמ.. תליתי את הקנווסים שציירתי עליהם עוד בחופש?! לא כזה מיוחד הא?! עצבון \ ביאוס השבוע? שצריך לחזור מחרתיים לבי"ס אייקון \ סמיילי השבוע? תמיד -
איש השבוע? ג'נסן... בלי סיבה תמונת השבוע- איך פגשתי את אמא.. אוף אני מתגעגעת.. אני רוצה פרקים חדשים

LeAnnDylan

Well-known member
אפריל תעשי אותי בחוזקה ../images/Emo99.gif%$^%^@%^!^%!%

איך עבר עליי השבוע? מעולה %$^%#%@@^^*^* סרט השבוע? מילים ולחן ספר השבוע? לא קראתי שיר השבוע? What I Cannot Change
|סגידה| תוכנית\סדרת השבוע? קייל XY ציטוט \ פתגם השבוע? Wow that's AMAZING! I absolutely love it! you're so talented. your draw and kind words just made my day. thank you for that, you're awesome. take care love, april may june
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? קיבלתי אימייל מאפריל
%%&@@&*&*^*#$^#*####**)#% עצבון \ ביאוס השבוע? אין הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? קיבלתי אימייל מאפריל %$*^@%(&&%(&%&^ אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? אפריל מטסון
תמונת השבוע-
ותודה נרגשת לעדי על שבילתה איתי לילות ארוכים של חפירות
את בן אדם טוב

darklighter

New member
בבקשה../images/Emo24.gifואני לא בן אדם טוב../images/Emo190.gif

ושוב ברכות על המייל מאפריל מאי יוני

A m e l y

New member
../images/Emo15.gifמסכמת

איך עבר עליי השבוע? מתיש סרט השבוע? למי היה זמן לסרט בכלל?
שיר השבוע? eskimo vs void-hello moto תוכנית\סדרת השבוע? fabrika zviozd-זה כמו "כוכב נולד" רק ברוסית ציטוט \ פתגם השבוע? "האושר המוחלט הוא היעדר השאיפה לאושר;התהילה המושלמת היא חוסר עניין מוחלט בתהילה" -צ'ונג טסה דבר מיוחד שעשיתי השבוע? ראש השנה עם המשפחה עצבון \ ביאוס השבוע? לא ראיתי את חבר שלי כבר מלא זמן ואני מתגעגעת...
אייקון \ סמיילי השבוע?
תמונת השבוע סופ"ש נעים לכולם

רעותוש02

New member
עונננה...קצת באיחור אבל בקטנה....

איך עבר עליי השבוע? לא כ"כ טוב כול החג הייתי ממש חולה..... סרט השבוע? כייבל גאי...קצת ישן אבל סרט מוטרף!!![טוב עם גים קארי מה לא מוטרף...חחחח] ספר השבוע? ----- שיר השבוע?Avril Lavigne - Complicated תוכנית\סדרת השבוע? אה....בניחוש חוקר[על טבעי לא נחשב...] ציטוט \ פתגם השבוע?"אתה לא יכול לחיות ללא הכבד שלך ומכאן השם"[תודה אסנת] אה וזה אמור להיות באנגליתליבר מלשון ליב.....[חיים] דבר מיוחד שעשיתי השבוע?הפכתי לחירשת באוזן אחת.... עצבון \ ביאוס השבוע?הפכתי לחירשת באוזן אחת ..+בן דוד שלי בא מחו"ל לחג אבל לא ראיתי אותו...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?חזרתי לפורום סוף סוף!והיו לי 3 חלומות [מוזרים] על על טבעי השבוע......[רשמתי 2 מהם את השלישי אני לא זוכרת!!אוף....] אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? ג'ים קארי-הית' לאדג'ר -לא יודעת למה פשוט בא לי! תמונת השבוע-

darklighter

New member
מסכמת../images/Emo190.gif

איך עבר עליי השבוע? ככה ככה. סרט השבוע? לא יצא לי לראות סרט השבוע. ספר השבוע? הספר של אראגון שנאבד לי... שיר השבוע? Anna Nalick- Breath תוכנית\סדרת השבוע? רוזוול. אפילו שזה ש.ח. ציטוט \ פתגם השבוע? אין לי. דבר מיוחד שעשיתי השבוע? פירמטתי והתקנתי מחדש את המחשב. עצבון \ ביאוס השבוע? המחשב התחרפן עד כדי כך שהייתי חייבת לפרמט אותו... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אין כזה... אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? ג'נסן אקלס
תמונת השבוע-

רעותוש02

New member
תמונה קורעת איך "קייל" עושה פרצוף...חחח

והיה סרט בוגימן סרט מאוד יפה......

A m e l y

New member
אגב בוגימן

הכותב שלו הוא קריפקי ,והוא די ירד על עצמו בפרק הוליווד בבילון (
לפניך) כשדין בא לטרה בנשלי ואמר לה שהוא אהב אותה בסרט "בוגימן" והיא ענתה לו: oh that horrible script כי הסרט די נכשל בארה"ב

רעותוש02

New member
לא היה לי מושג!אבל הסרט דוקא ממש יפה אבל...

הם הולכים סחור סחור העלילה בסוף.....זה די מעצבן אבל איזה מגניב שהוא כתב!!!חיחיחי [תודה שחלקת...]

למעלה