סיכום שבועי

סיכום שבועי

שיר/י השבוע שלכם (של אוהד)? שיר/י השבוע שלכם (לא של אוהד)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלת בונוס: אתם מוכנים לבצפר? 1. למזלי כבר סיימתי
2. בטח, קניתי הכל ואפילו עטפתי את הספרים 3. פחות או יותר... מקסימום לא יהיה לי את הכל ביום ראשון 4. מה? בצפר? מתי? למה לא אמרו לי כלום?

השבוע שלי:

שיר/י השבוע שלכם (של אוהד)? "קרוסלה" שיר/י השבוע שלכם (לא של אוהד)? הראל מויאל "לא מכירים אותך" תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: (רגע של גאווה)--> אחרי 10 שעות של עבודה...:
משהו אחד שעשה לכם את השבוע- שלא קראו לי לעזור להם בעבודה, יום חופש
סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין מאכל השבוע שלכם? קרואסון
בילוי השבוע שלכם? הרוב בארומה חח ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: על כל השבוע חח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: עוד צעד לקראת ראש השנה, קטסטרופה ממש, מה שמחכה לי בעבודה... שאלת בונוס: אתם מוכנים לבצפר? 1. למזלי כבר סיימתי סופ"ש רגוע שיהיה לכם/ן או משהו כזה

למעלה