סיכום שבועי

סיכום שבועי

שיר/י השבוע שלכם (של אוהד)?
שיר/י השבוע שלכם (לא של אוהד)?
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
מאכל השבוע שלכם?
בילוי השבוע שלכם?
ציטוט השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ולסיום, אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו

השבוע שלי:

שיר/י השבוע שלכם (של אוהד)? "תגידי לו" שיר/י השבוע שלכם (לא של אוהד)? הרבה שירים תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו אחד שעשה לכם את השבוע- לבלות עם החברות בחוף הים, תפסתי גם קצת צבע
, וההופעה שהייתה ב17.8 של אוהדי, היה מרגש וחבל שנגמר כל כך מהר סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "יעד סופי 3" אתמול קניתי את הסרט הזה בדיוידי, וכחובבת סרטי אימה מושבעת זה הסרט האולטימטבי לחובבי אימה כמוני
מאכל השבוע שלכם? מלוואח במילוי גבינה, ועוגה עם ריבת חלב.
בילוי השבוע שלכם? חוף הים ובית קפה, קצת להתפנק, לא כל החיים הם רק עבודה... ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לעבוד עד 3 בבוקר ביום חמישי, הלוואי והייתי יכולה לוותר על ה"תענוג" נמאס לי לראות כבר מוצרי חלב, תנסו למלא מקררי חלב עד 3 בבוקר גם לכם ימאס
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: למחר, יום הולדת לילדה שאני אוהבת המוןן, בת הדודה של חברה שלי חוגגת 9 שנים
ולסיום, אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: מי שרוצה מוזמן למתק את יומו ב
שבוע נפלא לכם, והלוואי וכשייצא הדיסק השני של אוהדי הפורום יחזור לחיים

ranch22

New member
------

שיר/י השבוע שלכם (של אוהד)? "האשה של חייו" שיר/י השבוע שלכם (לא של אוהד)? "לא אחד מהם", "לאונרדו", "כמה שאני אוהב", "בואי לא נריב". תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין לי כוח :/ משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לקחת סיבוב עם האוטו, סתם אחד קטן ליד חוף הים. מאכל השבוע שלכם? אני לא זוכרת מה אכלתי ואם אכלתי בכלל חוץ משבת.. אה, כן, -חומוס.. בילוי השבוע שלכם? עבודה.. והפעם הראשונה שהייתי בדיזנגוף! ציטוט השבוע שלכם? "קחי את הזמן" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: האכזבה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: עבודה שוב,ונראה... שכל אחד יקח מה שהוא רוצה, ולא להתנפל.

למעלה