סיכום שבועי

סיכום שבועי

שיר/י השבוע שלכם (של אוהד)? שיר/י השבוע שלכם (לא של אוהד)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלת בונוס: הייתי בכפר המוזיקה של קוקה קולה? אם כן, באיזה הופעות ואיך היה

השבוע שלי:

שיר/י השבוע שלכם (של אוהד)? "קרוסלה" שיר/י השבוע שלכם (לא של אוהד)? "את יפה"-עידן יניב, "אושר"- עוזי חיטמן ז"ל (יש לי אותו גם כצלצול בפל'
) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: (אני ואמא שלי באירוע, קבלו
) משהו אחד שעשה לכם את השבוע- יום שבת, מנוחה סוף סוף גם לגוף וגם לנפש. סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אני רוצה ללכת לכמה סרטים שיצאו עכשיו ואחרי זה אוכל להמליץ
מאכל השבוע שלכם? מלאווח
בילוי השבוע שלכם? בית קפה, יאמי ציטוט השבוע שלכם? "העבודה היא חיינו אבל לא בשבילנו"... דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: על ההצטננות שפקדה אותי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לעבוד ערב, אני מעדיפה לעבוד ערב ולא בוקר תודה רבה! שאלת בונוס: הייתי בכפר המוזיקה של קוקה קולה? לא אם כן, באיזה הופעות ואיך היה? לא היה שיהיה שבוע טוב ונעים לכולם!! (אמן)

ranch22

New member
...

שיר/י השבוע שלכם (של אוהד)?"ילד פלא" שיר/י השבוע שלכם (לא של אוהד)?"כזה עמוק", "ברוש", "לאונרדו" תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:- משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אילת.. מאכל השבוע שלכם? לא זוכרת מה אכלתי בכלל... בילוי השבוע שלכם? אילת?... ציטוט השבוע שלכם? "ברררר" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: השתיקה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: עבודה בת"א?... שאלת בונוס: הייתי בכפר המוזיקה של קוקה קולה? אם כן, באיזה הופעות ואיך היה. לא הייתי.

למעלה