סיכום שבועי.

TziMHoNoa

New member
אבל הם טועים

יש גם אנשים שחשבו שלטבוח באינדיאנים באמריקה זה בסדר, והגיוני. גם הם טועים

abusername

New member
לדעתם הם צודקים

ולדעת הרבה מהאוכלוסיה הזאת אחרת היו תוצאות אחרות בבחירות.. האנשים האלה נבחרו בצורה דמוקרטית ואין לך מה להגיד על זה.. אם העם לא היה בוחר בהם אז הם לא היו מכהנים כח"כים ולא היו מקבלים את משכורות העתק..

TziMHoNoa

New member
אין הרבה אופציות טובות יותר

זה א'.. (ומה שטוב יותר הוא גם שמאל מדיני, ולא הרבה מסכימים עם, נגיד, חד"ש) וב'- הרבה אנשים שבוחרים לא חושבים על דברים כאלה.. אלא רק על הביטחון ושלל שטויות שמאכילים אותנו

abusername

New member
צודקת.. בטחון וחינוך לא מעניינים...

ודבר שני מה הבעיה שמישהו שאכפת לו כמוף יקים מפלגה? אני יצביע בשבילך כשאני יוכל...

TziMHoNoa

New member
אני אקים כשאני אוכל

(אולי..) אבל עד אז אני לא אשב בבית ואחכה

TziMHoNoa

New member
חוצמזה-

אני חושבת שהם טועים ואני אעשה מה שצריך כדי להוכיח להם את זה ולשנות.

וואי וואי.

נפלתם עליה כי היא אכלה במקדונלדס? בסדר, היא אוהבת את האוכל שם. לא כולם צמחונים, צריך להשלים עם העובדה הזאת. ולדעתי אם לה נראה נכון לאכול במקדונלדס, שתאכל במקדונלדס. לכם לא נראה אז אתם לא אוכלים שם וזאת זכותכם ואף אחד לא אומר לכם כלום על זה. חלי כפרה, תעשי מה שבא לך.

abusername

New member
וואי לא שמעתי את זה מאז י' מעוניינים

זה היה החוג הכי מעניין.. שבאמת השפיע עליי

אמן סלע

New member
ומה רע בזה?

כאילו, אני אוכלת שם ואני לא צמחונית, וככה אני, סורי, יש כ"כ הרבה קאפיטאליזם שהוא לא במק', כאילו..אני יודעת ששם זה ממש רווח ענק על כל ארוחה, אבל ככה זה כמעט בכל מקום בשוק. אני מצטערת לאכזב.

abusername

New member
את לא צריכה להגיד סליחה!!(או סורי)

למה אנחנו הבשריים צריכים להגיד סליחה על זה שאנחנו בשריים?!?

יש אישור.

[ת'אמת? מה שהכי הפריע לי. זה שכל הפורום בוכה כל היום על שטיפת מוח. ששוטפים לנו את המוח בשומר הצעיר ושלא צריכים לעשות את זה. וסתכלו, זה בול מה שעשיתם עכשיו. היא בחרה לעצמה לעשות מה שנראה לה טוב, וכולם קפצו עליה ואמרו לה "לא, מימון קפיטליזם זה רע! תיהי צמחונית! תממני דברים אחרים! ככה צריכים לעשות" כמו מה זה נראה לכם?]

ולא רק זה

תגידו לי,נפלתם על הראש!? כולה הראתה תמונה שלה אוכלת במקדולנס..ואתם ישר תוקפים.. מהצד היה נשמע לי כאילו אתם חשים פה יפי נפש.בגלל שאתם צימחונים אז אתם בסדר,ומי שלא-חרא של בן אדם,אוגואיסט מסריח! ומה לעשן,זה לא אוגואיסטי?יש אנשים שמכינים תסיגריות האלו,זו לא עבודה מגעילה ומנוצלת?וגם זה שמזהמים את הסביבה..וגורמים לכמה אנשים לשאוף תעשן של הסיגריה,זה לא אגואיסטי?(ויש המון שמוצניקים שמעשנים,אז מה עכשיו לכם להגיד?) אתם לא קונים מתאגידים? אתם לא הולכים לקניון ?אז מה אם אתם לא קונים מקאסטרו ..אז אתם קונים מפוקס..זה לא קפיטלסתי? גם בפוקס משלמים חרא!גם התנאים שמה חרא של תנאים, אתם סתם נתפסים במקדולנס,כי כל מה שקורה במקדולנס הראו בטלויזיה,אבל מה שקורה במקומות אחרים לא מראים. ורק שתדעו, בפולין..כמעט כולם קנו במקדולנס, מה תגידו עכשיו? תפסיקו לחשוב שמה שאתם עושים וחושבים זה בסדר, וכל מי שחושב ועושה ההפך ממכם לא בסדר... חלי ,קבלי את תמיכתי!

אמן סלע

New member
תודה רבה לשתיכן.

באמת, אני חושבת שחן צודקת, כאילו עזבו סיגריות, KFC כולם רצו [ran] לאכול שם שהיינו בפולין, ולסיגריות לא רציתי להכנס כי אני לא ילדה קטנה, לא רציתי להגיד, "אהה..אני אוכלת במקדונדלס..אז אתם מעשנים, או אתם עושים כך וכך.." זה לא מה שאנ מנסה להגיד, מה שאני מנסה להגיד זה שאנחנו חיים בתוך עולם קאפיטליסטי, ומי שלא גר בקיבוץ עוד יותר חי בזה ולא יכול להיות בכלל מנותק מזה, ומקדונלדס זה בסה"כ עוד מקום שבו מרוויחים מינימום כמו כל המקומות שיש כבר, וזה נכון שחן אמרה שכולם נטפלים למק' בגלל שראו מה הם עושים, ואז הייתה גם תקופה שנטפלו לקאסטרו, זה בא בתקופות. ונירית גם צודקת שהיא אומרת שאני לקחתי החלטה, וזו החלטה אישית שלי, שהיא לא קשורה לשום תנועת נוער ולאפחד, ואם כל הכבוד, אין לכם את הזכות לשפוט אותי בצורה כזאת. תודה. [זה לא אישי נגד אפחד]

אמן סלע

New member
דברים כאלה רק גורמים לבנאדם

להתרחק מהתנועה, בידיוק כמו כפייה דתית.

jast

New member
אז מה זה שווה להאמין ולעשות

אם את לא מנסה להשפיע על אנשים אחרים? היא לא חייבת להסכים, אבל זכותי להסביר.. את יכולה רק ללמוד ממש שאנשים אחרים אומרים..

למעלה