סיכום שבועי

סיכום שבועי

שיר/י השבוע שלכם? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו להרגע קצת מהחום של השבוע

1mayush

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo26.gif

שיר/י השבוע שלכם? "את יפה"-עידן יניב.. (הכל באשמת זה שראיתי אותו מופיע בסטייג') ויש עוד מלא
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין לי כוח חח \= משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חח לא משנה.. אתם לא תבינו אותי.. דווקא משהו שקרה לפני שעה בערך מאכל השבוע שלכם? אורז? בילוי השבוע שלכם? בית ? פאדיחת השבוע שלכם? הייתה נראלי .. אבל לא זוכרת דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שבוע הקרוב .. המועד ב' במתמטיקה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: להיות בים !! בת"א ... ו
אני נותנת לאריאל בשביל החום... הוא באילת

אני...

שיר/י השבוע שלכם? צפוף של רוני תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אמ.. לא יודעת:/ משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה שלי.. סיפור ארוך לא חשוב מאכל השבוע שלכם? ארטיק בילוי השבוע שלכם? ללכת לקניון פאדיחת השבוע שלכם? גם.. לא תבינו אותי.. דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לשמור על אחותי הקטנה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אני לא יודעת מהה חקרה שבוע הבא... לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו להרגע קצת מהחום של השבוע: לחברה שלי... היא עשתה לי כל כך הרבה טובות.. שממש מגיע לה עכשיו
(המאכל האהוב עליה!)

מממ..

שיר/י השבוע שלכם? אני שר בשבילך תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: ממ לא נראלי שיש כזאת משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: בת דודה שלי מאכל השבוע שלכם? צ'יפס? בילוי השבוע שלכם? מסיבה :p פאדיחת השבוע שלכם? חח נחסוך ממכם דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: את הבגרות במתמטיקה.. סופסוף נגמררר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא יודעת.. נראה כבר חח

למעלה