סיכום שבועי

סיכום שבועי

שיר/י השבוע שלכם (של אוהד)? שיר/י השבוע שלכם (לא של אוהד)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו להרגע קצת מהחום של השבוע

השבוע שלי: (טוב שעבר)

שיר/י השבוע שלכם (של אוהד)? "סתם עוד יום" שיר/י השבוע שלכם (לא של אוהד)? "את יפה" של עידן יניב
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מישהו מהעבוד שמעריך את העבודה שלי באמת, וקירר לנו את היום במתנה מ"תנובה"
מאכל השבוע שלכם? המוס החדש של "יופלה", תנסו זה טעים
בילוי השבוע שלכם? הופעה של אוהדי ביום שישי (אתמול) וואו המון זמן לא התרגשתי כמו בהופעה אתמול, אתם בטח לא מבינים למה הרי כל הופעה זה אותו דבר, הייתה תוספת מאוד מחדשת ומרגשת אתמול שלא כמו בשאר ההופעות שלו שזה רק לד פסנתר, זה עזר לי לסגור שבוע מאוד מעייף ונוראי, בצורה טובה. פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכרת דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: על כל השבוע הזה אם היה אפשר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: כרגיל לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו להרגע קצת מהחום של השבוע: כל מי שרוצה מוזמן.

ranch22

New member
אממ...

ספרי איך היה אתמול... ולמה אף אחד לא פתח שרשור על ההופעה?

הו וואו:)

אוהד אירח את עידו תדמור הם רקדו קטע מחול במנגינה של "בדרך". זה היה מרענן לראות את אוהד רוקד ולא רק ליד פסנתר, באמת מדהים. לא היו כל כך הרבה אנשים יחסית לתמונע. רק אני הייתי שם מהפורום בגלל זה אף אחד לא פתח שרשור (כנראה) הוא אמר שבחודש הבא תהיה הופעה אחרונה לתקופה זו, לא אמר תאריך, ושכנראה הדיסק ייצא בשנה הבאה, בחורף, בינואר כנראה. חוץ מזה ההופעה הייתה מרגשת ויוצאת דופן. חבל באמת ששכחתי לפתוח שרשור, ולספר. אבל חשבתי שבגלל שאף אחד לא מגיב ממילא אז מה הטעם.. נקווה שההופעה האחרונה תתקיים ביום חול כדי שגם את תוכלי לבוא

ranch22

New member
אממ...

זה היה בהופעה? מעניין... לא ידעתי בכלל שהייתה הופעה, כנראה שהפסקתי לעקוב בגלל הימים שזה יוצא... מעניין שהפעם הדיסק לא יצא בחודש שלישי כיאה למשפחה... ותודה...

ranch22

New member
אממ...

זה היה בהופעה? מעניין... לא ידעתי בכלל שהייתה הופעה, כנראה שהפסקתי לעקוב בגלל הימים שזה יוצא... מעניין שהפעם הדיסק לא יצא בחודש שלישי כיאה למשפחה... ותודה...

ranch22

New member
הסיכום שלי..

שיר/י השבוע שלכם (של אוהד)? "סתם עוד יום", "ילד פלא". שיר/י השבוע שלכם (לא של אוהד)?"ברוש/אביתר בנאי" תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין לי כוח... משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הספר, אחד שגרם לי לחייך. מאכל השבוע שלכם? גלידה? בילוי השבוע שלכם? האמת? מה שהיה בביה"ס.. פאדיחת השבוע שלכם? לרוץ הביתה אחרי בגרות, להגיד למישהו שאני לא יכולה לדבר איתו עכשיו כי יש לי שיעור נהיגה עוד 8 דקות למרות שהוא היה צריך אותי דחוף, לרוץ הביתה ולהגיע תוך 4 דקות, לשים את התיק בבית, לקחת קובית קרח, לצאת החוצה מהר ולהיות שם ב-10:59, לחכות דקה בחום ואז להזכר שהשיעור נקבע בסוף ב11:30. :/ דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הפאדיחה... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין משהו מיוחד... לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו להרגע קצת מהחום של השבוע מי שרוצה.. מוזמן...

למעלה