סיכום שבועי

OpenYourEyes

New member
סיכום שבועי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס (כי הבטחתי שאלות מוזרות!): איך את/ה אוהב/ת את השיזוף שלך? 1. כמו דנונה- לבן, קליל ונראה טוב בעיקר בבוקר. 2. כמו הקליק הישן- חצי חום חצי לבן וחריג למדי בימינו. 3. כמו המבורגר- חום, עסיסי ומעורר תאבון. 4. כמו שוקולד- מושלם אבל נעלם מהר. 5. כמו פלפל- אדום, צורב וגורם לך לקלל הרבה. מה לדעתכם הכי מסוכן בים? 1. מדוזות. או שקיות ניילון שנראות כמו מדוזות. 2. מטקות. צריך לבוא עם קסדה. 3. ערסים. ולא, אבא שלי לא גנן
. 4. בורות שילדים חופרים בחול. אחרי שכמעט שברת ת'רגל בנפילה לתהום הם עוד מסתכלים עליך במבט עצבני. לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שזה יבוא לו בטוב עכשיו
סופ"ש נעים!

ady18

Well-known member
עונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?שיהיה לנו בית שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?מייק פלאנרי בעיקר תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:לא היה במיוחד עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של מיק פלאנרי מאכל השבוע שלכם?נקנקיה בלחמניה בילוי השבוע שלכם?ההופעה של מיק פלנארי מאירלנד פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? "לא מתים מלנסות" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:באולינג משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שבוע רגיל שאלות בונוס (כי הבטחתי שאלות מוזרות!): איך את/ה אוהב/ת את השיזוף שלך?2 1. כמו דנונה- לבן, קליל ונראה טוב בעיקר בבוקר. 2. כמו הקליק הישן- חצי חום חצי לבן וחריג למדי בימינו. 3. כמו המבורגר- חום, עסיסי ומעורר תאבון. 4. כמו שוקולד- מושלם אבל נעלם מהר. 5. כמו פלפל- אדום, צורב וגורם לך לקלל הרבה. מה לדעתכם הכי מסוכן בים?3 1. מדוזות. או שקיות ניילון שנראות כמו מדוזות. 2. מטקות. צריך לבוא עם קסדה. 3. ערסים. ולא, אבא שלי לא גנן . 4. בורות שילדים חופרים בחול. אחרי שכמעט שברת ת'רגל בנפילה לתהום הם עוד מסתכלים עליך במבט עצבני.

Koala Girl

New member
עונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? נס-רונה קינן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לא משו מיוחד מאכל השבוע שלכם? כדור אורז ובטטה
בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: להיות בבסיס...*עוד שבוע* משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: השחרור שלי כמובן.... שאלות בונוס (כי הבטחתי שאלות מוזרות!): איך את/ה אוהב/ת את השיזוף שלך? 1. כמו דנונה- לבן, קליל ונראה טוב בעיקר בבוקר.
כאילו יש לי בררה...זה או לבן או אדום מה לדעתכם הכי מסוכן בים? 1. מדוזות. או שקיות ניילון שנראות כמו מדוזות. בעעע

shir828

New member
התמונה..../images/Emo99.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "מבול" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "ככלות הקול והתמונה", "אם זאת אהבה", וכל שאר השירים שגלגל"צ טוחנים. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
מהממת! משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברות טובות שלי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שודדי הקאריבים הראשון אצל חברה?
מאכל השבוע שלכם? לא זוכרת
בילוי השבוע שלכם? הייתי בבת חפר (ליד נתניה/חדרה) וזה די רחוק ממני ואני לא מגיעה לשם הרבה אז אולי זה..? או שלראות את אחותי על עקבים ושמלה? לא. זה היה שוק טוטאלי שלא התעלפתי משום מה. אה!! המסיבת סיום של מ"ג|: פאדיחת השבוע שלכם? פלאפל באחת בלילה
ציטוט השבוע שלכם? מהמסיבת סיום: "טל! מה? בנות, מישהו קורא לי..." ועוד משהו שכל מ"ג עושים: "דפנה נשמה מ......" (המ....... זה השם משפוחה) דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מה שקרה ביום שבת
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: סווופרררלנד!!! ובטח עוד כלמיני..
שאלות בונוס (כי הבטחתי שאלות מוזרות!): יאיייי!!!!
איך את/ה אוהב/ת את השיזוף שלך? 1. כמו דנונה- לבן, קליל ונראה טוב בעיקר בבוקר. 2. כמו הקליק הישן- חצי חום חצי לבן וחריג למדי בימינו.
? 3. כמו המבורגר- חום, עסיסי ומעורר תאבון.
? 4. כמו שוקולד- מושלם אבל נעלם מהר. 5. כמו פלפל- אדום, צורב וגורם לך לקלל הרבה. מה לדעתכם הכי מסוכן בים? 1. מדוזות. או שקיות ניילון שנראות כמו מדוזות. 2. מטקות. צריך לבוא עם קסדה. 3. ערסים. ולא, אבא שלי לא גנן
. 4. בורות שילדים חופרים בחול. אחרי שכמעט שברת ת'רגל בנפילה לתהום הם עוד מסתכלים עליך במבט עצבני. 5. הכל.
לסיום אתם מוזמנים להעניק
ל... כולם!|: סופ"ש נעים! גם לך. ולכי לישון

BRANGELINA

New member
../images/Emo163.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?מבול שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?שתקתי,ביקשתי אש-מירי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:הצחוק...חחח משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:שום דברמיוחד... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ספר...תלתלים מכושפים-סיגלית דיל.. מאכל השבוע שלכם?קורנפלס בילוי השבוע שלכם?הסרט רטטוי עם אחי הקטן פאדיחת השבוע שלכם? לא לאל לאלא לאלאלאלא היתה! ציטוט השבוע שלכם? אמ..... דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:כל השבוע היה משעמם.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אני טסההההההההההההה שאלות בונוס (כי הבטחתי שאלות מוזרות!): איך את/ה אוהב/ת את השיזוף שלך?6.כמו שאני משתזפת תמיד חום שוקולד וזה נשאר עד החורף כמו צריך! 1. כמו דנונה- לבן, קליל ונראה טוב בעיקר בבוקר. 2. כמו הקליק הישן- חצי חום חצי לבן וחריג למדי בימינו. 3. כמו המבורגר- חום, עסיסי ומעורר תאבון. 4. כמו שוקולד- מושלם אבל נעלם מהר. 5. כמו פלפל- אדום, צורב וגורם לך לקלל הרבה. מה לדעתכם הכי מסוכן בים? 1. מדוזות. או שקיות ניילון שנראות כמו מדוזות. 2. מטקות. צריך לבוא עם קסדה. 3. ערסים. ולא, אבא שלי לא גנן .
4. בורות שילדים חופרים בחול. אחרי שכמעט שברת ת'רגל בנפילה לתהום הם עוד מסתכלים עליך במבט עצבני. לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שזה יבוא לו בטוב עכשיו סופ"ש נעים! כולם קבלו אבטיח.........!!!!!!!!! ותזכרו שהם טעימים רק בשלושת החודשים של הקיץ אח"כ לא!!!!אז תאכלו מהר והרבה!!

סיכום

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? לא שמעתי הרבה מוזיקה השבוע תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: יציאה למנדרין עם חברות עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סימס 2 אופנה שקניתי... מאכל השבוע שלכם? גלידה בסיפלורה בילוי השבוע שלכם? באולינג עם חברות פאדיחת השבוע שלכם? באופן מאוד מאוד מפתיע השבוע אין ציטוט השבוע שלכם? אין דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: עבודה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יש הרבה... שאלות בונוס (כי הבטחתי שאלות מוזרות!): איך את/ה אוהב/ת את השיזוף שלך? 1. כמו דנונה- לבן, קליל ונראה טוב בעיקר בבוקר. 2. כמו הקליק הישן- חצי חום חצי לבן וחריג למדי בימינו. 3. כמו המבורגר- חום, עסיסי ומעורר תאבון. 4. כמו שוקולד- מושלם אבל נעלם מהר. 5. כמו פלפל- אדום, צורב וגורם לך לקלל הרבה. מה לדעתכם הכי מסוכן בים? 1. מדוזות. או שקיות ניילון שנראות כמו מדוזות. 2. מטקות. צריך לבוא עם קסדה. 3. ערסים. ולא, אבא שלי לא גנן . 4. בורות שילדים חופרים בחול. אחרי שכמעט שברת ת'רגל בנפילה לתהום הם עוד מסתכלים עליך במבט עצבני. לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שזה יבוא לו בטוב עכשיו - לכל מי שרוצה

Red Daniel

New member
סיכום שבועי שלי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? רצה הביתה+אביתר שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?כל השירים של Gwen Stefani וAvril Lavigne תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: לא היה ממש עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמריקן פאי...זה כזה סרט שולט. מאכל השבוע שלכם? אנטריקוט מדיום...
בילוי השבוע שלכם? סתם להסתובב עם ידידות באיזור פאדיחת השבוע שלכם? אני חסין מפאדיחות
ציטוט השבוע שלכם? !!!!Oh,Stifler's mom דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:ילדים מעצבנים שבאים לבריכות וחושבים שהמציל חבר שלהם ומנצלים את זה שאם הוא יתפוס עליהם קריז הוא יפוטר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעה (ב"ה הופעות) של קרן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאלות בונוס (כי הבטחתי שאלות מוזרות!): איך את/ה אוהב/ת את השיזוף שלך? 1. כמו דנונה- לבן, קליל ונראה טוב בעיקר בבוקר. 2. כמו הקליק הישן- חצי חום חצי לבן וחריג למדי בימינו. 3. כמו המבורגר- חום, עסיסי ומעורר תאבון. 4. כמו שוקולד- מושלם אבל נעלם מהר.
-אבל אצלי אני אשתזף נון סטופ בגלל העבודה (אין לקאנטרי קלאב הכי גדול בארץ כסף לשימשיות?). 5. כמו פלפל- אדום, צורב וגורם לך לקלל הרבה. מה לדעתכם הכי מסוכן בים? 1. מדוזות. או שקיות ניילון שנראות כמו מדוזות. 2. מטקות. צריך לבוא עם קסדה. 3. ערסים. ולא, אבא שלי לא גנן . 4. בורות שילדים חופרים בחול. אחרי שכמעט שברת ת'רגל בנפילה לתהום הם עוד מסתכלים עליך במבט עצבני. 5. מחסור במציל
לסיום אתם מוזמנים להעניק
לי זה יבוא בטוב עכשיו, אבל אני אביא את זה לקרן. כ"כ מגיע לה! סופ"ש נעים!

ראיתי השבוע את אסתי גינזבורג ברמת אביב

בקניון היא הרבה יותר יפה במציאות שזה כואב

מסכמת

|שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?זרעי קיץ
{מתאים לחום, לשרב) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?ג'וני חצי בעברית/אנגלית, כולם הרי יודעים, אם את נופלת והגשמה עצמית תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: לראות את מיקי היום
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של אריק ברמן
מאכל השבוע שלכם?סלט עוף בילוי השבוע שלכם?הופעות- היום מנגנים ג'רי מליגן, הופעה של אריק ובילוי עם חברה ולהיות בכיכר רבין בעצרות פאדיחת השבוע שלכם? היום אחרי ההופעה, אחרי שאמרתי שלום למיקי הלכתי לדרכי אך חזרתי לאולם כי שכחתי להגיד משהו למיקי אז הוא עושה לי את יודעת שאין הדרן
ציטוט השבוע שלכם? משמעות החיים זה לדעת לשחק קלפים
/ עממי זמר יוצר דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אנשים טיפשים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעה (אולי אפילו שתיים) של קרן..לראות את מיקי
שאלות בונוס (כי הבטחתי שאלות מוזרות!): איך את/ה אוהב/ת את השיזוף שלך? 3. כמו המבורגר- חום, עסיסי ומעורר תאבון.
מה לדעתכם הכי מסוכן בים? 1. מדוזות. או שקיות ניילון שנראות כמו מדוזות.
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שזה יבוא לו בטוב עכשיו קודם כל לי כי יש לי היום יום הולדת לקרן שהיום חוגגת שנה לדיסק למיקי כי הוא מיקי
סופ"ש נעים!

עונה../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?"זמנים משוגעים" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?"שפעת"(אמיר פיי גוטמן) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:אמיר כל שבוע יש משהו חדש שקשור אליו ככה שהוא תמיד עושה לי את השבוע
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-"מסכים"סידרה פשוט מצויינת.ממליצה בחום! מאכל השבוע שלכם?
מיני עמק בילוי השבוע שלכם?קניות בקריון פאדיחת השבוע שלכם?לא הייתה ציטוט השבוע שלכם?"דע להבדיל בן מעשה שטותי למעשה אמיץ" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הרבה דברים שאלות בונוס: איך את/ה אוהב/ת את השיזוף שלך? כמו דנונה- לבן, קליל ונראה טוב בעיקר בבוקר. מה לדעתכם הכי מסוכן בים? מדוזות.

נעה 124

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? לא שמעתי מוזיקה השבוע [
] שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? כנ"ל תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו שקיבלתי בגמד המגומד
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה שלי שעכשיו מדברת איתי במסנג'ר ומשפרת לי את המצברוח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אתמול, היה אחד הימים הכי מצחיקים בחיים שלי.. מאכל השבוע שלכם? לא יודעת בילוי השבוע שלכם? היום הייתי בים פאדיחת השבוע שלכם? שיחקתי מטקות עם חברה שלי ואני גרועה בזה, אין בנאדם אחד בים שלא פגעתי בו..
ציטוט השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כל היום חוץ מהערב משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יומולדת לחברה שלי שאלות בונוס (כי הבטחתי שאלות מוזרות!): איך את/ה אוהב/ת את השיזוף שלך? 1. כמו דנונה- לבן, קליל ונראה טוב בעיקר בבוקר. 2. כמו הקליק הישן- חצי חום חצי לבן וחריג למדי בימינו. 3. כמו המבורגר- חום, עסיסי ומעורר תאבון. 4. כמו שוקולד- מושלם אבל נעלם מהר.
5. כמו פלפל- אדום, צורב וגורם לך לקלל הרבה. מה לדעתכם הכי מסוכן בים? 1. מדוזות. או שקיות ניילון שנראות כמו מדוזות. 2. מטקות. צריך לבוא עם קסדה. 3. ערסים. ולא, אבא שלי לא גנן . 4. בורות שילדים חופרים בחול. אחרי שכמעט שברת ת'רגל בנפילה לתהום הם עוד מסתכלים עליך במבט עצבני.
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שזה יבוא לו בטוב עכשיו - לי. היה לי היום יום ממש ממש מעצבן.

khvh5

New member
"ואלה הסודות של חייך"

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אם אלה החיים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? הסודות תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אמא שלי! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- העצרת של שדרות,ציפורי לילה בהנחיית ארז טל וקרן פלס. מאכל השבוע שלכם? פופקורן בילוי השבוע שלכם? סרט פאדיחת השבוע שלכם? --- ציטוט השבוע שלכם? "אני רוצה לראות אותך מנגן שם על כל השחורים" מרגול בעצרת בכיכר. דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הסרט "הסודות" משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אממ.. שאלות בונוס (כי הבטחתי שאלות מוזרות!): איך את/ה אוהב/ת את השיזוף שלך? 1. כמו דנונה- לבן, קליל ונראה טוב בעיקר בבוקר. 2. כמו הקליק הישן- חצי חום חצי לבן וחריג למדי בימינו. 3. כמו המבורגר- חום, עסיסי ומעורר תאבון. 4. כמו שוקולד- מושלם אבל נעלם מהר.
? 5. כמו פלפל- אדום, צורב וגורם לך לקלל הרבה. מה לדעתכם הכי מסוכן בים? 1. מדוזות. או שקיות ניילון שנראות כמו מדוזות.
2. מטקות. צריך לבוא עם קסדה. 3. ערסים. ולא, אבא שלי לא גנן .
4. בורות שילדים חופרים בחול. אחרי שכמעט שברת ת'רגל בנפילה לתהום הם עוד מסתכלים עליך במבט עצבני. לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שזה יבוא לו בטוב עכשיו כולםםםםםםםם

למעלה