סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..

1אורטלוש

New member
-שלייי-

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?ממממ לא שמעתי השבוע.. =// מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? הדיסק של שירי להקת פארנויה-תהיי שלי שירן מזרחי-יוצאת בגדול תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>חמודימודיי חחח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של שיריי..כפרעלייה משהו שהרס לכם את השבוע-מממממ..כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-מחרררר..יםםם.. =]]] מסר לאומה-מממ לא אוהבתותכם..חחח סתם לאדעת..
ליי! חחח סתם עזבו משעמם ליי פחדדד..

שליייי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? בוא נזרום :-* מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? הדיסק של שירי! פשוט מהמם! ושל מריה קארי חברה שלי חרשהההה איתי עליו תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ספר = אלכס לרנר, דפי ואני. זה ספר מזה יפה על ילד חולה סרטן.. אני שונאת ספרים אבל עובדה את זה אני לא מפסיקה לקרוא.. משהו שהרס לכם את השבוע- הרס? :-* לא הרס לי עדין כלום
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- האתר הרשמי של הילה יעלה!! מסר לאומה- הילה - זה לא סתם טירוף! זה סופרלנדדדד.. סתם עזבו השתגעתי.. ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. למעין
שהיא חזרה אלינו ושעכשיו היא משקיעה על הרבה דברים ששששש..

שליי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? רוצה אל החופש..זה רק כי חרשתי על הקליפ שלו במחשב יותר מדיי
מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? תפילה חילונית של דודי לוי ויסמין לוי מלאכים של מטרופולין והיא יודעת של נינט טייב תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-את הדיסק של שירי למרות שעדיין אין לי אותו:| משהו שהרס לכם את השבוע-לא הרס.., נהרס
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-האתר של הלוי אני מקווה שיהיה מוכן העיצוב שלו כבר
מסר לאומה-אתם חמודים, אתם!! ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. לטל, היא מושלמת
,לא צריך יותר מיזה!!

שליי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?צה אל החופש מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?אולי-רוני תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הסרט מה שבחורה רוצה..חמוד דווקא!!! משהו שהרס לכם את השבוע-לא הרס כלוםם
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שהאתרים של מעין וטל יעלו לאוויר
מסר לאומה-תהיו אתם ואל תשנו את עצמכם בשביל מישהו:( ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. מעין וטל!! קשה לבחור

CrAzY4uMJJ

New member
שליייייי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?"להיות איתך" מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?50 Cent-Just A Lil Bit Ciara feat. Missy Elliot-1,2, Step Daddy Yanky-Gazolina Mariah Carey-We Belong Together Missy Elliott ft. Ciara & Fatman Scoop-Lose Control The-Rasmus-No-Fear סינרגיה- לחבק אותך סינרגיה-חום יולי אוגוסט NickelBack & Kid Roc-Saturday Nights Alright (for Fighting) Nickelback- Never Again Nickelback-Do this anymore תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>>>ג'וד לאו הסקסיייייייי
אוחחחח כפרעע!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-"10 דברים שאני הכי שונאת אצלך"-סרט ישן אבל פשוט מדהיםםם!! משהו שהרס לכם את השבוע-מישהו.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לראות..מישהו. מסר לאומה-אני אוהבת אותךךךך!!!!!
למעיינוש וטל שמשקיעות כ"כ הרבה..

אורטלי14

New member
שלילילי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? רוצה אל החופש
מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? שירי מימון- כבר לא שלך
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אממ חח אני לא יודעת איך מוסיפים
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק החדש של שירי מימון!
משהו שהרס לכם את השבוע- חחחחח אממ כלום.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לא יודעת
מסר לאומה- החייים נחמדים לפעמים
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו היי טל
חחח

d miss d

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? רוצה אל החופש מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? כל השירים מהדיסק של שירי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של שירי נשמה!!! משהו שהרס לכם את השבוע- הרבה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לשום דבר מסר לאומה- יהיה טוב בע"ה ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. אני נותנת למעין ולטל חחחח על ההשקעות בפורום חחחחחח :)

../images/Emo27.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)
לא זה לא מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)
you know what they do to guys like us at prison-mcr Stand Up For Love-destinys child תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- השיר החדש של דסטניס Stand Up For Love ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. למעיין טל ודור

למעלה