סיכום שבועי

האגוש

New member
סיכום שבועי ../images/Emo9.gif

שחר שלנו במיונים לגרעין
אז היא לא יכולה לפתוח את הפינה השבוע. נאחל לה מכאן מלא מלא בהצלחה
שיר שבועי, של יואב: שיר שבועי, לא של יואב: אלבום שבועי: אמן השבוע: תמונה שבועית: משהו כיפי שעשה את השבוע: משהו שביאס השבוע: תוכניות לשבוע הבא: שבת שלום
הגר

בת 1986

New member
גם פה ראשונה?!|עיאח|../images/Emo9.gif

אוי, השיעמום
שיר שבועי, של יואב: אהבה עיוורת
שיר שבועי, לא של יואב: "ואני אשיר"- אתי אנקרי
אלבום שבועי: כפיר אפשטיין,בעז בנאי, מארון 5
אמן השבוע:מארון 5,בעז בנאי,כפיר אפשטיין
תמונה שבועית: שלג
משהו כיפי שעשה את השבוע: תה ומאפינס בנחל
משהו שביאס השבוע: ה-ש-י-ע-מ-ו-ם-!
תוכניות לשבוע הבא: חברתי היקרה קופצת לביקור מחו"ל
וירושלייייים- הנה אני באה
שבת שא-לום!

amitshilo

New member
בהצלחה שחר../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

שיר שבועי, של יואב: "כל מה שיכולתי".
שיר שבועי, לא של יואב: "כל השבוע מרגיש כמו שבת" / /בועז בנאי ו-"אישה לוויתן" / עברי לידר.
אלבום שבועי: הפסקול של אלי מקביל.
אמן השבוע: המפ. יואב, אני משערת.
תמונה שבועית:
משהו כיפי שעשה את השבוע: ישבתי בבית ומיררתי על גורלי? סתם, היו לי שיחות טובות עם אנשים.
משהו שביאס השבוע: הייתי חולה.
תוכניות לשבוע הבא: לחזור בכל הכח. הרבה מחול, הרבה לימודים, יש לי סדנא ביום ראשון:)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo41.gif מסכמת את השבוע האיכסע הזה..

שיר שבועי, של יואב: אהבה עיוורת
שיר שבועי, לא של יואב: סיבות אישיות- בטי אלבום שבועי: כפיר
אמן השבוע: אביב
וואי ההתרגשות הופעה!! תמונה שבועית: אין משהו כיפי שעשה את השבוע: יומולדת ליפיוף שלי
משהו שביאס השבוע: כל השאר:
תוכניות לשבוע הבא: גדנ"ע שאני לא יוצאת אליה.. והרבה השלמות חומר.. סופ"ש מהמם לכולם!

שבת שלום..

שיר שבועי, של יואב: אהבה עיוורת שיר שבועי, לא של יואב: הניחי לי - רמי קליינשטיין אלבום שבועי: אין אמן השבוע: אין תמונה שבועית: אין לי כוח להקטין משהו כיפי שעשה את השבוע: חחח אין?! משהו שביאס השבוע: נעליים צבאיות, צבא, לימודים, צבא אמממ וצבא? תוכניות לשבוע הבא: צבא

שחר בהצלחה../images/Emo13.gif גם ענבר לא?

בהצלחה לשתיהן בכל אופן
שיר שבועי, של יואב: שמור - השתמשתי בו בבלוג שיר שבועי, לא של יואב: הרבה1! סידרתי את כל המוזיקה במחשב!! ערכתי הכל במדיה ובתיקיות רר
אלבום שבועי: נראה לי שמטרופולין-הסליל שמעתי אותו וקיפלתי כביסה היה נחמד אמן השבוע: יואב כפרעליו מקום 7
תמונה שבועית: חח דברו איתי במייספייס.. (אני נגד פייסבוק!! זה פשוט הצחיק) משהו כיפי שעשה את השבוע: מקום 7
משהו שביאס השבוע: אמא הייתה חולה.. הייתיפאטמה תוכניות לשבוע הבא: הופעה של ג'נגו!!!
ולראות את מזל

MORIYAE

New member
אם נחמד לך לקפל כביסה

את מוזמנת! (אני אדאג למוזיקה
..)

:) מסכמת

שיר שבועי, של יואב: אהבה עיוורת שיר שבועי, לא של יואב: גשם של עברי לידר נראה לי ככה קוראים לשיר.. הוא מתחיל.."גשם בוא.. רד עליי" אלבום שבועי:כפיר אפשטיין והחומה של פינק פלויד אמן השבוע:עברי לידר תמונה שבועית: מהטיול שנתי(אני נראית שם בת 14 בעע אבל אתם תחיו!) זה בהריי אילת.. משהו כיפי שעשה את השבוע: טיול שנתי משהו שביאס השבוע:כלום תוכניות לשבוע הבא: אין שבת שלום -גם לך הגר

shahar1989

New member
אהויייייייייייייי!!!

שיר שבועי, של יואב: אהבה עיוורת, לגמריי!
שיר שבועי, לא של יואב: כל השבוע מרגיש כמו שבת [פאנטון, צלצול של המשפחה. פי..]
אלבום שבועי: מאיר בנאי - שמע קולי שקיבלתי מרדיו י-ם!!
אמן השבוע: עידן יניב [
]
תמונה שבועית: -כשיהיו מהמיונים אני אשים!]
משהו כיפי שעשה את השבוע: מ-י-ו-נ-י-ם ל-ג-ר-ע-י-ן ע-ו-ד-ד-! אמגג!!! היה כזה טווווווווווווווווב!!
משהו שביאס השבוע: ממ.. לא זוכרת. וגם אם היה, הכל התגמדת אחרי השלושה ימים האלו!!!
תוכניות לשבוע הבא: 3 מבחנים, ועוד כמה דברים..

MORIYAE

New member
אני סולחת לך, מתגעגעת אלייך, תניח לי לנפשי..

שיר שבועי, של יואב:שמור שיר שבועי, לא של יואב:קריפ- רדיוהד, למד אותי לרקוד-ריטה, Nirvana - Lithium אלבום שבועי: עברי- האנשים החדשים
אמן השבוע: תמונה שבועית: איי דיד איט
משהו כיפי שעשה את השבוע: השמש
משהו שביאס השבוע: אנשים תוכניות לשבוע הבא: לישון הרבה וכנראה ת"א באמצע השבוע שבוע טוב

האגוש

New member
אני ../images/Emo9.gif

שיר שבועי, של יואב: "אהבה עיוורת", נו ברור
שיר שבועי, לא של יואב: "מזל מאזניים" של איתמר אלבום שבועי: דיסקים שהכנתי :] אמן השבוע: י ו א ב ! תמונה שבועית: סתם תמונה מהיום.. משהו כיפי שעשה את השבוע: ספונטניות.. משהו שביאס השבוע: היה שבוע טוב, למה לשקוע בשטויות? מי כותב את השאלון הזה??
תוכניות לשבוע הבא: להמשיך במגמת הספונטניות :] זה מוי כיף.

למעלה