סיכום שבועי!

mayu101

New member
סיכום שבועי!../images/Emo9.gif

איך עבר עליי השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
עצבון \ ביאוס השבוע?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
תמונת השבוע-

מסכמת..

איך עבר עליי השבוע - ככה ככה סרט השבוע - הנידונים למוות או איך שלא תירגמו את זה בעברית.. [The Condemned] עכשיו ראיתי.. סרט טוב ספר השבוע - עדיין the jane austen book club שיר השבוע - Girl on the Verge של שרה הדסון תוכנית\סדרת השבוע - אבודים ציטוט \ פתגם השבוע - "העונג הוא להסתכל אחורה ולדעת ששרדת" - אל פאצ'ינו דבר מיוחד שעשיתי השבוע - חליתי עצבון \ ביאוס השבוע - חליתי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע - לא יודעת.. שום דבר אייקון \ סמיילי השבוע -
as always איש השבוע - מי שהכין את התמונה המצורפת.. תמונת השבוע -
... ואין לי מושג מי הכין את זה.. בטח אלה מהלייב ג'ורנל של sam_dean

Alarma

New member
שלי ../images/Emo24.gif

- איך עבר עליי השבוע? היה מוצלח נורא, הייתי בהופעה של NINE INCH NAILS והיה פשוט מ-ד-ה-י-ם , ההופעה הכי טובה שראיתי מזה המון המון זמן. פשוט WOW! סרט השבוע? מיסטר ברוקס. ספר השבוע? ממש לא קראתי לצערי, למי יש זמן? שיר השבוע? Nine Inch Nails - Me,i'm not תוכנית\סדרת השבוע? הפמלייה ציטוט \ פתגם השבוע? Something inside of me has opened up its eyes Why did you put it there? did you not realize This thing inside of me it screams the loudest sound Sometimes I think I could...burn דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הופעה של NIN עצבון \ ביאוס השבוע? ללכת לעבודה כל יום ולקום ב6, זה מבאס הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? ההופעה, שוב :) אייקון \ סמיילי השבוע? @ כן, שטרודל, בגלל איזה חולצה מגניבה שראיתי, אבל אין לי כוח להסביר איש השבוע? טרנט רזנור (מצורפת תמונה) תמונת השבוע- כנזכר לעיל :)

darklighter

New member
שבת שלומות לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

איך עבר עליי השבוע? בלחיות על פיצה עם יותר מדי שום כי ההורים לא היו בבית... סרט השבוע? מתלבטת בין "מקובלים" ל"הדייט שתקע אותי". ספר השבוע? hidden passions שיר השבוע? Breaking Benjamin- Evil Angel תוכנית\סדרת השבוע? קייל XY (נגמרה עונה/ חצי עונה 2
) ציטוט \ פתגם השבוע? אינלי כוח לחשוב דבר מיוחד שעשיתי השבוע? כלום עצבון \ ביאוס השבוע? נגמרים פרקי תשוקות בNBC ועכשיו יש שבוע וחצי הפסקה עד שהם חוזרים לערוץ אחר (ולא בטוח שעדיין יהיה אותם ברשת). הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? לא קוראים לי דברים טובים
אייקון \ סמיילי השבוע? ברור ש
איש השבוע? בסדרה אמרתי קייל אז פה אני אגיד ג'נסן אקלס
תמונת השבוע-

רעותוש02

New member
../images/Emo13.gif i love you all....../images/Emo13.gif

איך עבר עליי השבוע? פ'סדר סרט השבוע? הנסיכה הקסומה[קלסיקה נהדרת[!!!]מלפני 20 שנה...] ספר השבוע? לצערי נאן... שיר השבוע?לצערי גם...אבל יש לנו צלצול בית ספר ממש ממש מפחיד הוא מתחיל פתאום ועושה התקף לב!!! תוכנית\סדרת השבוע? נחשו...
פעם ראשונה דקסטר.......ראיתי כבר את הפרק בעל טבעי אבל זה ממש צמוד.... ציטוט \ פתגם השבוע?"לילה טוב לך...תשמור על עצמך...לילה טוב" דבר מיוחד שעשיתי השבוע?ישנתי.....חחחח עצבון \ ביאוס השבוע?אה....היתי חולה[ממש חולה] ועדייןן קצת... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?יש לנו חוגים לבחירה ומה שהכי כיף...זה במקום שעתיים של לימודים... אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? לאונרדו דוינצ'י [חחח מה אמורים לרשום פה?] תמונת השבוע-

Dandushit 24

New member
אפשר גם../images/Emo12.gif למרות שזה תחלתו של שבוע

איך עבר עליי השבוע? עמוסס
סרט השבוע? שמונה ימים לחיות ספר השבוע? לונדון בפיתה
שיר השבוע? Beautiful girl- sean kingston תוכנית\סדרת השבוע? נמלטים
ציטוט \ פתגם השבוע? "הגישה אקזיסטנציאליסטית הומנסטית לא הושפעה מזרם אחד...." דבר מיוחד שעשיתי השבוע? ראיונות עצבון \ ביאוס השבוע? ראיונות הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? הMP4 אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? האחיין שלי תמונת השבוע הנה

darklighter

New member
אהבתי את הרקע... מאיפה?../images/Emo190.gif

אם לא את עשית את יכולה לשים קישור לאתר שלקחת ממנו?

darklighter

New member
חחח ברור שמצאת בגוגל...../images/Emo190.gif

אבל התמונות מגוגל מגיעות מאתרים שונים...

יאללה אני ../images/Emo9.gif

איך עבר עליי השבוע? מעפן! אבל יצא לי מצויין שממחר חופש מהצבא עד יום ראשון סרט השבוע?
ראיתי אני אתה והוא בDVD שבוע שעבר ספר השבוע?
לא יצא לי לקרוא שיר השבוע?
בואי נעזוב של רן דנקר ועיליי בוטנר תוכנית\סדרת השבוע?
עקרות בית נואשות...כי אני ואימא החלטנו נחרצות שאנחנו עוקבות מתחילת הסידרה.. ציטוט \ פתגם השבוע?
תמיד יש דברים מצחיקים ואיך שאני מגיעה לשאלה אני שוכחת! דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
לא עשיתי שום דבר מיוחד עצבון \ ביאוס השבוע?
אתמול היה לי יום נוראי! גם לא הרגשתי טוב וגם שיגעו אותי בצבא! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
שראיתי כמה באמת יש לי אנשים חמודים ותומכים ביחידה.. אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
מולי! זמרת ממש טובה וחמודה מאנגליה שיש לה מייספייס ושלחה לי הודעה
תמונת השבוע- קריסטן בל היפיופה

למעלה