סיכום שבועי

דנדוןXD

New member
סיכום שבועי../images/Emo88.gif

אורי עבר דירה,מזל טוב
בינתיים אין לו אינטרנט
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע:
ציטוט השבוע:
תכנית / סדרת / סרט השבוע:
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
פרק השבוע בפיג'מות:
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבת שלום

edens 114412

New member
מסכמת!!!

משהו טוב שקרה השבוע:קנו לי שולחן חדש לחדר D: משהו רע שקרה השבוע:לא קרה שיר השבוע:Jonas brothers - S.o.s ציטוט השבוע:אין תכנית / סדרת / סרט השבוע:הפיג'מות , שמש עונה 4 סרטון או תמונה שראיתם ברשת:לא היה משהו משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מפגש אם אני יבוא בת דודה שלי מגיעה מאמריקה פרק השבוע בפיג'מות:האמת לאמיתה הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:כרגיל הכל פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא שבת שלום
גם לך !!!

בוקר טוב! ../images/Emo42.gif ~משביחה קפה~ ../images/Emo223.gif

משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם חברה אחרי הרבה זמן שלא התראינו.
משהו רע שקרה השבוע: כל מיני מחשבות שמטרידות אותי וחלומות גם כן.><
שיר השבוע: Apology This conversation is over Ambrosia של Alesana. אל תנסו לשמוע את זה.
ציטוט השבוע: "בואנההההההה, יאללה לכי לכי תחפשי את חברים שלך בדפי זהב|חה|" XDD
תכנית / סדרת / סרט השבוע: סדרה- מאצ'ו
סרט- איך להיפטר מבחור ב10 ימים
, הצד שלו הצד שלה.
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: עבודה, אני מקווה.
פרק השבוע בפיג'מות: את האמת אנלא זוכרת שראיתי משהו השבוע.
טיהי, שיא.
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: לא זוכרת
אבל נהיה ריק פה;;
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא, נו.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

namnamBG

New member
עונה../images/Emo107.gif

משהו טוב שקרה השבוע: מפגש אצל חברים אתמולXD,נסעתי למוזיאון הילדים בחולוןD:
משהו רע שקרה השבוע: וואי אני לא זוכרת אבל יש משהו
שיר השבוע: אין
ציטוט השבוע: ~אתמול במפגש אצל ע' צילמנו בכאילו מהדורת חדשות של גלגל"צ~ ל:"כמו כל שבוע ש' וד' כתבות החטיף שלנו יוצאות למפעל חטיף חדש ומתחרפנות והשבוע הם היו במפעל לבמבה" [ש' וד' מתחילות לרקוד לצלילי "אין אין אין כמו במבה"XD] ל':"שבוע הבא הן יהיו במפעל לדוריטוס הכינו את הממחטות ואת משקפי המגן..." ----------------------------------------------------------- ~עוד אחד של המהדורה~ [שומעים את המנגינה של החדשות של גלגל"צ]ל':"ערב טוב השעה 17:28[אני מביאה לה בומבה עם המטאטא]היי!את מפוטרת!"
תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות
סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ה-ש-ב-ע-ה ונוסעים לאולפן
פרק השבוע בפיג'מות: מ.ס מנדלבאום
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הכל
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא
שבת שלום
הודגש באמצעות מדגישומטיק

דנדוןXD

New member
זה שלח בלי התוכן../images/Emo69.gif

מסכמת
משהו טוב שקרה השבוע: ראשון אוהבת חיות וזהו... :) משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע: James Blunt - 1973 ציטוט השבוע: לא זוכרת
תכנית / סדרת / סרט השבוע: איי קארלי,אולימפיאד[טקס פתיחה],הסרט "מת לחיות 4", והסרט"יומני האמנת"-מומלץ סרטון או תמונה שראיתם ברשת: ==========> משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מפגש פורום, טיול בארץ ישראל!סתם בהרצליה פרק השבוע בפיג'מות: שם קוד מוסטש! הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הכלל פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?

Brombit

New member
המחשב של סבתא שלי חזר לכתוב בעברית D: ../images/Emo115.gif

משהו טוב שקרה השבועיים: הכותרת
+ דיברו אתי הרבה בצבא, אכלתי פתיתים צבאיים מופלאים, שחררו אותנו ביום חמישי משהו רע שקרה השבועיים: שמירה ב-12 עד 2 בלילה, ואז עוד אחת מ-6 עד 8
זה אסון! || אם זה קרה בשבועיים האלה- היינו צריכות להחזיק את הרובה ב"מצב עמידה" והרגשתי שמתפרקות לי הידיים
שיר השבועיים: אין ממש אחד שבלט ציטוט השבועיים: --הציטוט הבא לא מומלץ לצפיה מתחת לגיל 17-- "לא בא לך לפעמים לשים בטריות ברובה ושהוא ירטוט?" תכנית / סדרת / סרט השבועיים: נה
סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בלופ
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: עוד טירונות?
פרק השבוע בפיג'מות: אין הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: לחזור אליו עכשיו?
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? נחשו P: ד"א, טל סיפרה משהו על הצבא? |לא הודגש בכלל|

Daniel44862

New member
זה היה השבוע שהיה...!

משהו טוב שקרה השבוע:השגתי 24,010 נקודות בחידון הטלפוני של הפיג'מות משהו רע שקרה השבוע: אין לי מושג אם מישהו אחר השיג יותר ממני שיר השבוע: הוטל קליפורניה ציטוט השבוע: אל תסתכל בקנקן, קח אותו הביתה... ><" תכנית / סדרת / סרט השבוע: למה לא לעשות קטגוריה נפרדת לכל מה שכתוב פה בשאלה....? אמממ... הפיג'מות סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין בנתיים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות:מה הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הלקט של הדר1992 של כל הקטעים של עודד שהוא אומר "חייב ללכת..." ><" פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא

000מימי000

New member
../images/Emo145.gif יאמי.. יאמי..!!

משהו טוב שקרה השבוע: הטקס פתיחה של האולימפיאדה היה מדהים!!!!, לא השתעממת בבית ומצאתי תיק מאד יפה של בילה בונג ואולי הוא יהיה שלי P: משהו רע שקרה השבוע: אני לא בטוחה אם בסוף אני אקנה את התיק של בילה בונג
שיר השבוע: לא יצא לי לשמוע ציטוט השבוע: אין תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, שמש, היפה והחנון (קורע!!!!) סרטון או תמונה שראיתם ברשת: לא ראיתי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: להמשיך לבוא לבריכה בטכניון כל ימי ראשון שלישי וחמישי
(לאחותי יש חוג בימים האלו, היא לומדת לשחות P:) פרק השבוע בפיג'מות: לגור איתו הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הכל פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא (חחחחח... כאילו שיש לי סיכוי לראות מישהו, חוץ מפרוטקציה פעם אחת, לכניסה למאחורי הקלעים של הפסטיגל)

שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo108.gif

(אין לי כוח למדגישומטיק) משהו טוב שקרה השבוע: נסעתי למוזיאון הילדים בחולון) משהו רע שקרה השבוע:אממ....... שיר השבוע:...... ציטוט השבוע: אין תכנית / סדרת / סרט השבוע: חשופים סרטון או תמונה שראיתם ברשת: .... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: נסיעה לאולפן ערוץ הילדים!!! פרק השבוע בפיג'מות: הישרדות הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הכלב של עודד פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא

מלמל12

New member
עונה!

מאוהבמשהו טוב שקרה השבוע:לאחי היה יומולדת ועשינו לו מסיבת הפתעה מדהימה! מאוהב מאוהב משהו רע שקרה השבוע:כלום?! מאוהב מאוהב שיר השבוע:welcome to my life- simple plan מאוהב מאוהב ציטוט השבוע:"דמייני שיש לי 2 צ'ונצ'ולינות על הראש ואני עושה טרר טר מה אני? -מה -שעון מעורר" מאוהב מאוהב תכנית / סדרת / סרט השבוע:פיג'מות מאוהב מאוהב סרטון או תמונה שראיתם ברשת: מאוהב מאוהב משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:תל-אביב מאוהב מאוהב פרק השבוע בפיג'מות:קוד מוסטש מאוהב מאוהב הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:לא הייתי הרבה כי גיליתי פורום סימפל פלאן סורי מאוהב מאוהב פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? מאוהב מאוהבהודגש באמצעות מדגישומטיק
מאוהב

הדר 1992

New member
מסכמת..

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי אצל דודה שלי D: וקניתי תמחזמר של הפיג'מות חח סופסוף... משהו רע שקרה השבוע: שיר השבוע:לא שמעתי שירים XD ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע:הפיג'מות ושמש... סרטון או תמונה שראיתם ברשת: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מקווה שאוכל להגיע למפגש... פרק השבוע בפיג'מות:תחתונים הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:מממ כמה D: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? בטח! שלא =\ שבוע טוב לכולם

למעלה