סיכום שבועי

SepteMber Lady

New member
סיכום שבועי../images/Emo8.gif

אם זה מפריע שאני זו שרשמה את זה אז סורייייייייייייי שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

SepteMber Lady

New member
עונה!!:D

שיר השבוע? MAREIA MAREIA תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? אין משהוו מיוחדד ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 ( כאילו דה!!) חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? איזה חוויות?? כל היום לומדים למי יש זמן לחוויות??!!=S משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שומדבר מיוחד משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מבחן מגן במחשבים=[ מה קניתם השבוע? מכנס אדם השבוע?גוגו היפיופה שלייייייייייייייי ציטוט\סקופ\משפט השבוע?....................

עונה

שיר השבוע?בסוף כול יום של רן סנדר תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?אין סרט\סדרה\תוכנית TV?הגיים בויז בתוכנית של תום אבני ספר\עיתון\כתבה כלשהי?הנועזים חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?הסינו כול הכיתה חרם על ילדה שאני הרגנתחי משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?לריב מכות עם הילדה משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?שיחה עם המורה מה קניתם השבוע?3 חולצות ושני חציות אדם השבוע?אמא שלי {חחחחחחחחחחחחח} ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אין לי

../images/Emo109.gif עונה

שיר השבוע? את האחת תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה \ תום אבני ספר\עיתון\כתבה כלשהי? --- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר מה קניתם השבוע? --- אדם השבוע? אדם ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שתיקה שווה זהב ( אמרתי לנופר חחח )

../images/Emo210.gifמאיייייה ?!?!?!?! = כנסו בנות!! אל תענו.

מה את עושה סיכום שבועיי ?! זה הפינה שללי :\ אל תענו תנו לזה לרדת

למעלה