סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo79.gif

שיר השבוע של נירוונה: שיר השבוע לא של נירוונה: אלבום השבוע: איש השבוע: חווית השבוע: באסת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

טוב, אני אתחיל...

שיר השבוע לא של נירוונה: Skip's Song של רוברט פלנט. אלבום השבוע: Larks' Tongues In Aspic של קינג קרימסון. איש השבוע:
... חווית השבוע: בעיקר מרתונים מטורפים של ארגון בחדר 92-93. אה, וראינו הצגה ממש אדירה בתיאטרון החאן. "המצליחים" שמה, וסיפרו בה בערך את כל הבדיחות הפרטיות של הבצפר שלנו. באסת השבוע: קטעים מלוכלכים קצת. ודפקו לנו את לוח המבחנים בטירוף. ציטוט השבוע: "אף אחד מכם לא רואה סרטי סקס?!" באדיבות המורה לאמנות עתיקה. תמונת השבוע: תמונות ישנות של המשפחה שמצאתי...

me

שיר השבוע של נירוונה: Spank thru שיר השבוע לא של נירוונה: Biffy clyro- My Recovery Injection/ Convex, Concave אלבום השבוע: Biffy Clyro- Infinity Land איש השבוע: אין. חווית השבוע: כל השבוע. במיוחד לראות את הכנרת. התגעגעתי לנוף כזה. באסת השבוע: עצבים מהצבא, כאבי גב וכל מיני... ציטוט השבוע: אופיר לסמל: "הקשב הסמל, אתה יכול לנצור את האור?" תמונת השבוע: מחכה שאלכס ישלח לי...

dan the man

New member
....

שיר השבוע של נירוונה:לא יצא לשמוע...אבל בכל זאת לייק אוף פייר שיר השבוע לא של נירוונה:חתונה לבנה-אביתר בנאי אלבום השבוע:Favourite Worst Nightmare של ארקטיק מאנקיז איש השבוע:אממ אף אחד מיוחד חווית השבוע:לא יודע.. באסת השבוע:חזרה לא הכי נחמדה ללימודים ציטוט השבוע:"OMFG a tlalking muffin תמונת השבוע:

Stupid DOG

New member
טאדה!

שיר השבוע של נירוונה: - שיר השבוע לא של נירוונה: כל השירים של קולדפליי ולד זפלין.. אלבום השבוע: - איש השבוע: אחם.. חסוי >.< חווית השבוע: חח.. הפעולה השבוע, זרקו עלי ביצים ): [ככה זה כשאתה מדריך של ילדים קטנים ופרזיטים.] באסת השבוע: אחם.. בקישור למטה.. ציטוט השבוע: אין, היה שבוע יבש משהו לא יאמן. תמונת השבוע: >

../images/Emo23.gif../images/Emo195.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נירוונה:
לא היה שיר השבוע לא של נירוונה:
THANK U של אלאניס
אלבום השבוע:
ג'אגד ליטל פיל של אלאניס
איש השבוע:
גל
, חגגנו שנה וחמישה חודשים
חווית השבוע:
אוקיי, לפגוש את חברי הקורס שאני אוהבת, לפגוש את איתי, לצאת עם גל לשנה-וחמישה-חודשים, והמסיבה המושלמת שהיתה לי אתמול
באסת השבוע:
לפגוש את חברי הקורס שלי שאני לא אוהבת
ציטוט השבוע:
הממ כתבתי אותו פה בפורום, חלק מהשיר THANK U. תמונת השבוע:
הממ אין, לדעתי.. שבוע נ-פ-ל-א לכולכם, וסילווסטר שמח

אמממממ אצלי :]

שיר השבוע של נירוונה : mollys lips שר השבוע לא של נירוונה: letter to dana-sonata arctica אלבום השבוע: פורטה-היהודים איש השבוע:ריי
חווית השבוע: לא משנה חחח לא לכם באסת השבוע: תמיד יש באסות .. למעשה... חחחח אני כל החיים בבאסה אחת גדולה ציטוט השבוע: "שובל אם הייתי מכירה אותך פעם ראשונה הייתי חושבת שאת על סמים ... " אני:"למה" היא" כי את תמיד עצובה" תמונת השבוע: קורט באנפלאגט במבטהאחרון המופתע שלו .... בwher did you sleep last night אוהבת את כולם ובעיקר את נירוונה :]

Yellow Moon

New member
../images/Emo191.gif

שיר השבוע של נירוונה: המממ אול אפולוגיס. שיר השבוע לא של נירוונה: creep\radiohead אלבום השבוע: אין איש השבוע: אני! חווית השבוע: חברים באסת השבוע: חברים ציטוט השבוע: "_________________________________________." תמונת השבוע: גם אין. וואו אני יבשה כמו אילת.

zohar36

New member
באיחורוני../images/Emo210.gif

שיר השבוע של נירוונה:אין בלום. שיר השבוע לא של נירוונה:סיביל וור- גאנז. אלבום השבוע:אפטייט איש השבוע:שיא:] חווית השבוע:הסילבסטר!!%@ באסת השבוע:שומנים. ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

למעלה