סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo70.gif

הי כולם! לקחתי על עצמי לכתוב הפעם את הסיכום השבועי. טוב, נכון, כבר מוצאי שבת, אבל כמו שאמר לי G.O.D, "מוטב מאוחר מאשר לעולם לא..." אז זה מה שהלך כאן, לפי מה שהצלחתי לראות: -בתחילת השבוע התבשרנו של"אנטרפרייז ישראל" מלאו 1000 כניסות! מזל טוב ובהצלחה...
-דיון על ההתייחסות (שקיומה מוטל בספק, אם הבנתי נכון) בסדרות סטאר טרק לדתות בכלל, ליהדות בפרט ולאנטישמיות. -הגעלת הפורומים (?) תהה/ תהתה לגביי מקום המצאו של G.O.D בימים אלה, והתשובה: שוקד על לימודיו... בהצלחה גם לך... -בלי לדעת כתבתי הודעה שהייתה סוס עץ טרויאני (שימו לב למשחק המילים) ועוררתי ויכוח בקשר לדיאנה וחיי האהבה שלה... -משתתף חדש הודיע לנו על קיומו- עידו גונן! ברוך הבא.
מה קורה עם החידון השבוע? פה אני מעבירה את השרביט לניב קלדרון, אם יש לו מה להגיד בנושא. שיהיה לכם שבוע טוב! טאשה

G.O.D

New member
תודה רבה רבה ../images/Emo24.gif

אני מעודד יצירתיות, תודה רבה לטאשה! אכן סיכום משובח. ניב, אם אתה לא תשרשר לכאן את הפתרונות עם הזוכים.... דיר באלאק!

הסיכום השבועי שלי- פתרונות

ובכן- יש לנו זוכה אחד ויחיד, רק הוא שלח פתרונות וקיבל 8 מתוך 10, סיזיפוס שמו.כל הכבוד. ובכן אני חייב לציין שאני מעט התאכזבתי מכם אך אל נא תיקחו את זה אישית. בהתייעצות עם יודע דבר נאמר לי שאנשים לא אוהבים חידונים שיגרמו להם לחטט בפשפשיהם הטרקיים אלא שאלות שיהיו קלילות ודלילות יותר, ובכן אם כך המצב ... (מזכיר לי קצת את מצב הטלויזיה בארץ- אל תיעלבו). ובכן הנה התשובות: 1-טאשה יאר\דיאנה טרוי: הסיפור הוא ששתי השחקניות באו להיבחן לתפקד הנגדי ואז רודנברי החליף ביניהן וקיבלנו את השילוב הנוכחי. תארו לכם שטאשה יאר היתה בריטית ברונטית חביבה וטרוי, אמריקנית בלונדה. יש על זה סיפור לא קטן בספיישלים שבדיסק השביעי בדיוידי החדש- כדאי. 2-הקצינה הוולקנית שבגדה באחד הסרטים: ולריס, הסרט השישי. 3- המדענית שהיתה אחראית לעיצוב המנועים בגלקסי קלאס וגם אישתו של ג´ורדי(עפ"י AGT וגם לפי הסרט הבא) - ליה בראהמס. 4- הקפטן התמרי מהפרק המשובח באמת דארמוק: דאת´ון DARMOK AND JILAD AT TENAGRA, SHAKKA, WHEN THE WALLS FELL 5-אחיו של ספוק- סטאר טרק 5: סייבוק 6- ביתו של סולו: מסע בין כוכבים: דורות - דמורה סולו ( לאביה קראו היקארו, למי שלא זוכר) 7-ספוק בעל הזקן- בפרק מירור מירור המצויין 8-ד"ר סוראן: מלקולם מקדואל, הרי הוא שחקן ממש ידוע. קצת ידע כללי חברה. 9- הקיו האמיתית: שזה גם שם הפרק TRUE Q - אמנדה רוג´רס. ואחרון חביב: 10- הפרק בו שיחקו את הנרי החמישי tng´s: The Defector, עונה 3 זהו ממני, מקווה שהחכמתם מהתשובות
ובחייכם: בפעם הבאה, תשתתפו קצת הא?!

למעלה