סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo69.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..

../images/Emo27.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)
"רוצה אל החופש" מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)
feel good inc"-gorillaz" no fear" -the rasmus" you know what they do to guys like us at prison"-my chimical romance" "אהבה קטנה"-שירי מימון "באה אליכם"-מירי מסיקה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- ציור שהכנתי. מה דעתכם
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..-
לכל הפורום.

שליי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? רוצה אל החופש מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? פחחח רוצה עם שלוי חחחחחחחחחחחחחח רוצהה לראותת אתת עם שלויי מלמעלה בלי לסוע לרמלהה רוצה עם שלוייי חחח סתם אממ.. רוקד לקול הבנותת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- תדברו עם איתן! זה לא עושה שבוע זה עושה שנים
משהו שהרס לכם את השבוע- מ.. 24 המניאקים! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שששש.. לא אומרת פהה זה סוד מסר לאומה- אנשים תשלחו את מה שכתבתי לכם במסרים זה דחוף ביותר!!! ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. לשמוליק
שעזר לי המון ואל תגיד שלאאאאאאאא

duduz18

New member
אין סיכום שבועי.. סתם קפצתי לבקר :D

חוצמזה שהיה לי שבוע דיי מעפן הכל סבבה :)))) איפה דורי? שנים לא הצקתי לה :]]]]

שליי-

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?רוצה אל החופש מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?אולי-רוני תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משו מיוחד.. משהו שהרס לכם את השבוע-ערוץ 24 החארות. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אממ אממ טל יודעת:) מסר לאומה-הלוי המלכה=] ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. לשמולל!!

1אורטלוש

New member
שליי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? ליות איתך ואהבה מטורפת מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? ממ..גיים בויז - הזדמנות שניה 50 Cent-Disco Inferno Unbreak My Heart תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אין לי כוח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-תומרר..חחח משהו שהרס לכם את השבוע-מממ לחשוב על מה שיהיה שבוע הבא:( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-בעעעע :( שלא יבואאא מסר לאומה- יהיה טוב חחחחח סתם ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..

d miss d

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? ממממ לא יצא לי לשמוע מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? הזזדמנות שניה-גיים בויז תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אין לי כוח באמא שלכם עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ממממממ הפעם לא משהו שהרס לכם את השבוע- כלום.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ב"ה! חחח טין משו מיוחד מסר לאומה- תאכלו הרבה דודו כפרעליךך חיי!!

Britney Boy

New member
שלי=]

שיר השבוע של דיימנדז? תעתועים לא של דיימנדז? WE BELONG TOGETHER ו IMPERSSIVE INSTANT סרט: "המסור"..אימלהה איזה לחץ איתו סרט מפחידד....תראו בקולנוע... משו שהרס? משהו שהורס כל יום...LOVE בע משו שעשה לי תשבוע(הוספתי לבד) שחייה בעירום כל לילה ב4*4 בראשוןןן מחכה שיקרה שבוע הבא?? השד יודע מה.. חחח מסר לאומה??? אני זה אני ואתם החמורים שלי =]]

duduz18

New member
המסור אחד הסרטים החזקים :D

חחחח תראה גם סלולאר ותא הטלפון :)

CrAzY4uMJJ

New member
שלייייי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?"רוצה אל החופש" מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?יש כמה.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>>>>>תמונה מהסדרה "הכי גאים שיש" עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הספרים-->"הזר" ו"חוכמת הבייגלה"..והסרט "צ'ארלי בממלכת השוקולד"=]]] משהו שהרס לכם את השבוע-משהו אישי... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-משהו אישי.... מסר לאומה-מייקל ג'קסון אהבת חייייי!!!!!מזל טוב זקנצ'יקקקקקק!!!!!1 היפה שלי
בן 47!!!!מותקקקקק
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
לה' ששומר לי על מייקל ועוד כמה אנשים אחרים כל יום ויום!!!!תודה ה'!!!!

למעלה