סיכום שבועי

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי../images/Emo68.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!!

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: אה. אוף לא זוכרת כלום הדבר הכי טוב שקרה השבוע: משחק הטניס הארוך בהיסטוריה. היה מותח בטירוף:) וגם כמה ספרים ודיסקים. ולוח שנה! היה אחלה שבוע כשחושבים על זה לעומק. ספר השבוע: "בדידותם של המספרים הראשוניים". ספר שחותך את הלב. סרט השבוע: נקודה כואבת. אין
סדרת השבוע: אין שיר\דיסק השבוע: אריאל הורוביץ- הדיסק החדש. ציטוט השבוע: "יש לי דרך משלי, אני סוערת בה לבד" (רעות יהודאי- "מישהי אחרת") תמונת השבוע: אח, העצלנות... שבוע מוצלח שיהיה

שלגיה 14

New member
שירוש!!

את ממש אוהבת טניס, נכון?
איזה ספרים ודיסקים?? איזה לוח שנה?? לגבי דיסקים - קיבלתי במתנה דיסק שאני רוצה להחליף אותו. יש לכם המלצות למה??

שיר m

Well-known member
כן:)

כל מני ספרים... המבצעים שיש בטוח גרועים לסופרים אבל מעולים למכורים...
איזה דיסק קיבלת? המלצות.. רוני אלטר. עוד לא קניתי את הדיסק אבל היא מדהימה.

ZoHaRoT

New member
מסכמשת...

היום הכי טוב בשבוע: רביעי נראה לי... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אחותי, חברים, ודברים חדשים. ספר השבוע: "ההצהרה". ספר יפהפה:] סרט השבוע:-- סדרת השבוע: סטארגייט sg-1 התחלתי לראות הכל מההתחלה... זה לא הולך להיגמר בקרוב... שיר\\דיסק השבוע: פיטר רוט שר צ'יזיק. דיסק טוב:] ציטוט השבוע: --- תמונת השבוע:--

שלגיה 14

New member
איזה חמודות אתן ../images/Emo13.gif

על מה הספר שקראת? לא מתחברת כל כך לפיטר רוט אבל אם את אומרת את יודעת
ומה קרה לתמונות?! התעייפתן אחרי הפעם הקודמת?

../images/Emo140.gif

ברובו, היה שבוע של בשורות טובות. שרק ימשיך ככה...
היום הכי טוב בשבוע: שלישי... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הופעה של מארינה מקסימיליאן בלומין. היה מדהים! ספר השבוע: שירים אחרונים (שיריה של יונה וולך). סרט השבוע: Into The Wild... כבר פעם שביעית שראיתי את הסרט הזה, וכל פעם אני מתאהבת בו מחדש. סדרת השבוע: פלאש פורוורד. שיר\\דיסק השבוע: MAURIN- מארינה מקסימיליאן בלומין. ציטוט השבוע: "ונחכה, ונלטף עד שתצטרף. ואז, נשיר ברון..." 4 שנים שגלעד בשבי. שיחזור כבר הבייתה. תמונת השבוע: בחרתי תמונה מההופעה... באיזשהו שלב חילקו לנו בלונים, וכמו שאפשר לראות אני מאוד אהבתי את הרעיון...
אה, ואם תסתכלו טוב טוב תראו גם את מארינה ברקע

שלגיה 14

New member
איזה כיף שהיה לך שבוע טוב ../images/Emo13.gif

אין כמו לקבל בשורות טובות!! וזה קטע שכתבת על מרינה... בדיק בשבת ראיתי תוכנית איתה בטלביזיה אחרי הרבה זמן שלא שמעתי או קראתי או ראיית אותה
לא ידעתי שהיא מופיעה. מגניב. לא ראיתי את הסרט הזה אפילו פעם אחת
ומי ייתן וגלעד יחזור הביתה בירא ושלם כמה שיותר מהר!!

../images/Emo24.gif

וואו, מארינה הייתה מדהימה. אם את אוהבת... אל תפספסי הופעה שלה!
ולגבי הסרט... מהסרטים היפים שראיתי. הנה טריילר- http://www.youtube.com/watch?v=2LAuzT_x8Ek לפי מה שהבנתי גם לך היה שבוע מעולה, אז השמחה היא כפולה
מחכה לראות את החלומות שלך מתגשמים. האמת שאני כבר ממש מסוקרנת

שלגיה 14

New member
תורי!

היום הכי טוב בשבוע: שבת אני חושבת. אבל הי שבוע מצויין :) הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כל מיני דברים. התחלות קטנות של הגשמת חלומות
ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: שיר\דיסק השבוע: "לך תדע" - צביקה הדר. אני ממש אוהבת את השיר הזה ואת איך שהוא שר! ציטוט השבוע: one life. live it well תמונת השבוע שבוע נפלא
ד"א, שירוש - לא שכחתי אותך.. אני קצת אשפץ אץ הטקסט שלי ואני אשלח לך. תכתבי לי במסר אישי לאן..

שיר m

Well-known member
נו, עכשיו תקעת לי את השיר הזה בראש...

התחלות חלומות

שלי:

היום הכי טוב בשבוע: השבוע בכללי ויום שישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ים המלח
(כותבת משם) ומפגש נחמד עם חברים מהעבודה, עשינו צחוקים
עד כמעט 2 בלילה. ספר השבוע: סרט השבוע: סרט חדש עם ג'ניפר לופז ששכחתי את שמו. סדרת השבוע: ים של אהבה, ועל טבעי שנגמר השבוע
שיר\\דיסק השבוע: הראל סקעת- מילים, התמכרתי לשיר הזה חחח... ציטוט השבוע: "איזה ריח של בישולים". אני וחברה שלי גילינו שבגדינו מריחים מאוכל חחח תמונת השבוע: יהיה בע"ה כשאגיע הביתה מים המלח ב"נ. שיהיה מלח של שבוע

ranch22

New member
תורי :)

היום הכי טוב בשבוע:שלישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע:הופעה של פריד ספר השבוע: "לפני שאמות", מדכא, יודעת, אבל מרגש ממש. סרט השבוע: "על הזוג מורגן שמעתם?" סדרת השבוע: חברים, כוכב נולד. שיר\דיסק השבוע: "ואם השיר הזה נשמע לכם מוכר" ציטוט השבוע: "ותן שיחזור שוב לביתו, יותר מזה אנחנו לא צריכים", שגלעד שליט יחזור במהרה בע"ה!!! תמונת השבוע:-

למעלה