סיכום שבועי

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי../images/Emo66.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שבוע מוצלח!

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: רביעי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: היה אחלה שבוע ספר השבוע: נוילנד - אשכול נבו סרט השבוע: אקס-מן סדרת השבוע: אין שיר\דיסק השבוע: איה כורם- מתי תבואי ציטוט השבוע: ""היה בה חלק שזעק להיות ממתי המעט שמעיזים." מתוך הספר הנ"ל תמונת השבוע: אין משהו לצפות לו השבוע: שיהיה טוב... שבוע מצויין

שיר m

Well-known member
מעולה.

ספר מצויין. מומלץ. ראיתי את הסרט הראשון של אקסמן... לא זה שיצא לאחרונה... היה סבבה.

ranch22

New member
תודה!!

אני מניחה שאקרא אותו בקרוב בע"ה, פשוט יש לי עוד כמה לסיים לפני...

../images/Emo221.gif

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ה- שבת ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: חי בלהלהלנד שיר\\דיסק השבוע: סטלוס ואורן חן- מפונקת ציטוט השבוע: "זה 2 ב10?" תמונת השבוע: משהו לצפות לו השבוע: שעמום

ranch22

New member
עוד שבוע עבר?!

היום הכי טוב בשבוע: ראשון, שני, שלישי, חמישי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:בורגראנץ', יום כיף עם חברה בסינמה סיטי וארומה, טכס זכיה של אבא, ביקורת טובה של חברה, ארוחה בפרימור, ראיון בסלקום, נסיעה לבר אילן וכמה שעות עם האחיינית שלי :) ספר השבוע:אני חושב שאני אוהב אותך. סרט השבוע:לא זוכרת. סדרת השבוע:- שיר\דיסק השבוע: Daniel Powter - Free Loop ציטוט השבוע: I'm a little used to wandering outside the rain You could leave me tomorrow if it suits you just the same But I don't know enough, I need sun when it leaves the day, hey yeah Cause it's hard for me to lose in my life I've found Only time will tell and I will figure out That we can baby, we can do the one night stand, yeah And It's hard for me to lose in my life I've found Outside your skin, right near the fire That we can baby we can change and feel alright מאותו שיר. תמונת השבוע:שוקל יותר מידי, כרגיל. משהו לצפות לו השבוע:קניה גדולה, נסיעה לאחיינים, החלטה על עבודה ולימודים, משחק בחמישי בע"ה.

ZoHaRoT

New member
מסכמת...

היום הכי טוב בשבוע: ראשון! הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יום ראשון.... ערב ארוך עם חברים... באולינג, אוכל והרבה כיף! ספר השבוע: רסיס. יש לי קצת ביקורת עליו... כאילו, הוא מתחיל מאד מדעי ורציני כזה, ובסוף זה נהיה די בדיוני מוזר.. כאילו לא קשור להתחלה.. לאידעת. אבל אהבתי אותו בסיכומו של דבר. סרט השבוע: היו כל מיני, אבל "לחנך את ג'ני"- פשוט אנטישמי:p סדרת השבוע: הפיג'מות! חח שיר\דיסק השבוע: עידן יניב וליבי- "עומד במקום". ציטוט השבוע: -- תמונת השבוע: מטבריה משהו לצפות לו השבוע: אממ... לסיים עם מתמטיקה לתמיד! יום חמישי בגרות אחרונה!!!

שיר m

Well-known member
וואלה, איך שכחתי:)

הפיג'מות!
השיר שבחרת באמת טוב.

למעלה