סיכום שבועי

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי../images/Emo66.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שיהיה שבוע טוב!:]

שיר m

Well-known member
../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: היה אחלה שבוע הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אממ ספר השבוע: אין סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אה... הפיג'מות שיר\דיסק השבוע: כל הדיסק של אורטל אופק ציטוט השבוע: "ואז אני אצחק ואתמלא באושר, ולא אעז לעצום את עיניי, שאם תחליט שוב לעזוב את חיי, הפעם אני אדע" (על גדות נהר העצב- אורטל אופק. שיר מקסים) תמונת השבוע: בשביל זוהר ולי:) שבוע מצויין!

my

היום הכי טוב בשבוע: כיפור הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כיפור ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ים של אהבה שיר\\דיסק השבוע: קרן פלס החדש ציטוט השבוע: איך עבר הצום? תמונת השבוע: שיהיה שבוע נפלא וסוכות שמח

שלגיה 14

New member
mine

היום הכי טוב בשבוע: וואלה, לא יודעת. אולי שישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כיפור. למרות שהיה מאד קשה. ספר השבוע: "זה לא שאני לא אוהבת" - אורית הראל (שימו לב - לא קשור למשפטים!!!) סרט השבוע: סדרת השבוע: שיר\דיסק השבוע: "שיר תקווה" - מירי מסיקה ציטוט השבוע: "היום הזה הוא התחלה. בדף חדש אתה נוגע" תמונת השבוע: שיהיה שבוע נפלא
(איחולי לסוכות מחר)

שלגיה 14

New member
פתאום שמתי לב ששאלת ../images/Emo13.gif

הספר ממש טוב. ספר בנות קיטשי כמו שאני אוהבת
רק קצת ארוך לטעמי. עוד לא סיימתי (מקווה לסיים לפני כיפור הבא ;-:))

ranch22

New member
קצת באיחור...

היום הכי טוב בשבוע:שאלה טובה, לא זוכרת. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:מממ... ספר השבוע:אבודים בלב ים, דווקא נחמד :) סרט השבוע:- סדרת השבוע:- שיר\דיסק השבוע:לילה לא שקט-שלמה ארצי ציטוט השבוע:- תמונת השבוע: ד"א, חבל לי על הראל לוי, הוא דווקא היה ממש טוב בהתחלה והייתי בטוחה שהם לוקחים :/

למעלה