סיכום שבועי

ady18

Well-known member
סיכום שבועי../images/Emo66.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]-
שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

ady18

Well-known member
שנה טובה

שיר השבוע שלכם [של אריק]-חוזר בחזרה תשמח יום חדש נפלא שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-אלוף בשחור סקס עם האקס,כמו פעם תגידי שטוב בילוי השבוע שלכם-חברים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אחד נגד מאה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -המצעדים השנתים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לא היה משהו מיוחד משהו שהרס לכם את השבוע-מצעד השנתי של גלגל"צ משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין משהו מאכל השבוע: פרגיות משפט השבוע שלכם: "אוי ואבוי זה לא קורה" האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

I מ י ר ב I

New member
פתוווווווווווווווווווח

שיר השבוע שלכם [של אריק]-יום חדש נפלא שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-עכשיו אתה חוזר בחזרה(למרות שהוא כתב והלחין) בילוי השבוע שלכם-חג,בבית ועם בני הדודים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-קרובים קרובים
ראיתי את כל ה 12 ברצף תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -המצעד השנתי של גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שאריק זכה בכ"כ הרבה תארים משהו שהרס לכם את השבוע-וואלה,כלום משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-יום הולדת לאמא ויום ספא עם אמא ואחותי מאכל השבוע:חצילים ממולאים משפט השבוע שלכם:פאנק לאומי או פאנק הפועלים? פאנק הדם! האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? לא

אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר../images/Emo23.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]- יום חדש נפלא שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-כל הדיסק של רונה קינן
בילוי השבוע שלכם-אתמול שיחקתי עם האחיינים שלי מכוניות. היה קורע מצחוק לשבת על הדשא בפארק ר"ג קניון גבעתיים וקניון אילון סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-ראיתי את רשיון לחתונה. על הפנים
ראיתי את הדייט שתקע אותי. חביב תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -מצעד בגלגלג"צ ובג' ובירושלים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שהצלחתי למצוא למישהו חשוב לי מתנה לראש השנה
ובדרך גם פינקתי את עצמי בכמה דברים
משהו שהרס לכם את השבוע-אין
טוב אולי העובדה שרציתי ללכת להופעה של רונה קינן ובסוף לא יצא אבל נו שוין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של אפרת גוש הופעה של אבי ליבוביץ והאורקסטרא עוד כמה שעות נוסעת לצפון לשישישבת
מאכל השבוע: מאפינס שוקולד
משפט השבוע שלכם: i love you
"אני לא אפסיק לרצות אני לא אפסיק לרצות אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר כי אפשר ואי אפשר" כל הזמן גורם לי לדמוע
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?לא אבל קראתי הודעה שלו

I מ י ר ב I

New member
והתמונה המקורית

צולם ע"י גיא פלומבו, צלם של דובר צה"ל תודה לפורום גלגל"צ.

Lp Fairy

New member
לפני שמחר אני נוסעת לשמור...

שיר השבוע שלכם [של אריק]- כולם הרי יודעים שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- יפהיפה- שוטי הנבואה0 בילוי השבוע שלכם- הממממ ים..[= סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- עקרות בית נואשות..[= תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגלצצצצצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אווירת חג עם המשפחה..[= משהו שהרס לכם את השבוע- דפנה מעפנה! פיספסתי יום "לימודים" שהייתי צריכה לסגור הרבה דברים ולא יצא לי לעשות את זה... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הממממ מודל צו התייצבות בבית הספר... מאכל השבוע: קוסקוס של סבתא וקציצות טעימות..[= משפט השבוע שלכם: "הייתי צריכה לשבת בבקום ולהגיד שעד שההגיון לא מתגייס גם אני לא מתגייסת!" האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? לא..=/ חברה שנה טובה וסופש מקסיםםםםםםםםםםםםםםם (שאותו אני אעביר בלשמור על אנדרטאה...[=)

בת 1986

New member
נפתחה קומונה ללהקה מטרופולין!! ../images/Emo47.gif

גם אתם התמכרתם לשירים של מטרופולין? גם אצלכם הדיסק "הסליל" בלופ במערכת? אם כן- כנסו לקומונה של להקת מטרופולין!!! יאללה בואו.

למעלה