סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo64.gif

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- דיסק השבוע שלכם- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- ציטוט השבוע- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שבת שלום ושבוע טוב!

בום../images/Emo60.gif

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - אלמד למבחן משווה בתנ"ך ואעשה שיעורים בכימיה, יאי.
מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- 'הקול שקורא לי' ו'הפעם האחרונה' של רונה קינן, וגם 'My Prison By The Sea' למרות שהוא לא בעברית. ו'סליחות' של יהודית רביץ, כי הופעתי איתו פעמיים השבוע. מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- 'מיסטר הייד', 'גראונד זירו', 'ת'רו אנד ת'רו' ושאר שירים מדהימים של יעל דקלבאום, מלא של פינק פלויד, ה-MTV אנפלאגד של נירוונה
ועוד הרבה. דיסק השבוע שלכם- נראה לי ש'עיניים זרות' של רונה
בילוי השבוע שלכם- אתמול היה נורא מצחיק אצל דניאל
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא ראיתי בכלל בכלל סקופ השבוע שלכם- עומד להיות לי 40 במתמטיקה -_- אה כן, וגרמני בן 50 שהתחיל לבכות באמצע כששרתי ואמר שיש לי קול של מלאך >< ציטוט השבוע- כל מיני מהשיחה עם רובינזון קרוזו XD איי איי איי בריטים בני 33 שגרים בבית של ההורים. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אנערף. לא היה שבוע כ"כ מדהים. פשוט תשמעו מוזיקה, והרבה. משהו שהרס לכם את השבוע- תביאו לי משהו שלא?
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- וואי וואי וואי חתיכת שבוע בשבוע הבא. ביום שני מבחן משווה בתנ"ך על כל מלכים ושיעור שני עם התלמידה החדשה שלי לאנגלית, בשלישי סמולבמה
שזה פסטיבל תיאטרון באוניברסיטת ת"א, ברביעי סקסופון (שיעור ראשון להשנה) ופיתוח קול, בחמישי מבחן בלשון, בית צבי בפעם הראשונה!!! והופעת מחווה לקווין בבארבי כפ"ס, ובשישי הופעה של המג'יקל בבארבי כפ"ס D: אחלה שבוע שיהיה

Flaming Pie

New member
בא לי סושיייי. ../images/Emo209.gif

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - ממ לאבא היה יומולדת אתמול אז הוא ואמא הלכו לאיזה מסעדה לחגוג ואני נשארתי עם אחי הקטן ואוף אני צריכה לשמור עליו ולא יכולה לצאת. Oם לא נורא עוד מעט החתיך שלי בא לארח לי חברה ואז מירבוש באה לישון אצלי. :) מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- זה מה שנשאר - שלמה ארצי. מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- You never give me your money - The beatles. דיסק השבוע שלכם- Innuendo - Queen. בילוי השבוע שלכם- חברים. :) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סמנת'ה מי? סקופ השבוע שלכם- אממ.. ציטוט השבוע- לא זוכרת. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא יודעת אין כל כך. משהו שהרס לכם את השבוע- חזרנו ללימודים. :( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין משהו מתוכנן.

How I Disappear

New member
בא לי ללמוד רוסית !! ../images/Emo3.gif

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - היה עכשיו הסרט דיסטרביה ב
והיה ספוקי ביותר חח סרט יפה מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- אממ .. מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- believe- cher i'm blue- eiffel 65 so cold- chris brown run it- chris brown דיסק השבוע שלכם- בילוי השבוע שלכם- בצפר .. ? סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- 90210, חברים עונה 9 !!! היליריוס סקופ השבוע שלכם- .. ציטוט השבוע- .. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- איי דונט נואו משהו שהרס לכם את השבוע- nothing משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מבחן בפיזיקס, לשון

MR Lordi

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - מתארגן לטיול שנתי... מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- אני לא שומע מוזיקה ישראלית
מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- Queen-Bohemian Rhapsody דיסק השבוע שלכם- Queen- Greatest Hits בילוי השבוע שלכם- ראיתי טלוויזיה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הישרדות סקופ השבוע שלכם- אין ציטוט השבוע- אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אין משהו שהרס לכם את השבוע- כל מיני..... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ליום חמישי. כי אין לי כוח לטיול הזה!

hadarinke

New member
מאילת וזריז כי האינ' בתשלום.

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - אילת! ושופינג. מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- תותים-רונה וערן צור מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- פינק של אירוסמית' דיסק השבוע שלכם- האוספים של קווין שיש לאבא באוטו. בילוי השבוע שלכם- נסיעה לאילת, הרבה אוכל, שמש, ים,שופינג וסבל.
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- איזה סרט על חייזרים באיימקס. סקופ השבוע שלכם- סופלה שוקולד זה חלום. ציטוט השבוע- באמת שאני לא אכנס לציטוט הזה, שרציתי לכתוב עכשיו
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ג'ינס עם שלייקעס. משהו שהרס לכם את השבוע- ההורים והלימודים. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- להראות את ענתי :) ולחגוג איתה שלושה חודשים!

l i o r a n g e

New member
קקי

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? -כלום מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]-לא שומעת מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]-never miss a beat-kaiser chiefs דיסק השבוע שלכם-yours truely, angry mob- kaiser chiefs בילוי השבוע שלכם-כלום סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-המפץ הגדול סקופ השבוע שלכם-אנשים הם קקות. כולם. ציטוט השבוע-"גלעד?" "מה?" "תקריא לי ספר לפני השואה" תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] www.333bracket.com משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- המפץ הגדול וגלעד. גלעד רק שלי, אז תיאלצו להסתפק במפץ הגדול משהו שהרס לכם את השבוע-זאקי קקי סטרייקס אגאין, שלי ורונה הנוראיות, החברים המקסימים שלי והחיים בכללי. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-גלעד בא לישון פה

../images/Emo80.gifנראלי ששברתי את הבואן XD

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - שיחקתי כדורגל עם חברים וראיתי סרט משעמם רצח מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- שנים חסומות - מוניקה סקס מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- Endless Sacrifice - Dream Theater דיסק השבוע שלכם- Train Of Thought של דרים
בילוי השבוע שלכם- משתעממת בבית עם הגיטרה..הכי טוב
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- איך פגשתי את אמא
הורדתי את העונה החדשה P: סקופ השבוע שלכם- הסבון האלכהולי משתלט על העולם! ציטוט השבוע- אין.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לשבת בבית בלי לחץ..ולא לעשות כלום משהו שהרס לכם את השבוע- בלבול כלשהו.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיהיה טוב..ושיגמר מהר שבוע טוב לכולם

PerfectSP

New member
אני לא מתה על השיר הזה>< ../images/Emo190.gif

את יכולה ללמוד לנגן אותו אם את אוהבת אותו,ידעתי בזמנו הוא לא קשהD:

../images/Emo115.gif

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - כלום. מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- שלום חנוך- ניגע אל החלום , מה לך נפשי - מוקי ויוסלס איי די מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- Mindless Self Indulgence - Shut Me Up דיסק השבוע שלכם- X בילוי השבוע שלכם- אילתורים בבס-גיטרות-תופים עם חברים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אממ..רמזור אני מניחה. זה הדבר היחידי שאני רואה... סקופ השבוע שלכם- היום חצי שנה
ציטוט השבוע- " 'And shes buying a stairway to heaven....' מהום סנטר?" תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- כלום. משהו שהרס לכם את השבוע- הומופוביה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לודעת.

דני1993

New member
16 מלאו לנערה../images/Emo9.gif

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? -יציאה שיגרתית מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]-Useless ID-לו הייתי פיראט מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]-שמעתי רק ישראלי דיסק השבוע שלכם-מרסדס בנד-תביאו בירות בילוי השבוע שלכם-חגיגת יומולדת בבית עם המשפחה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-איך פגשתי את אמא שלך סקופ השבוע שלכם-אין! ציטוט השבוע-"אתם פירה אדם" תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הסרט של מולאן.פעם ראשונה ראיתי אותו.. משהו שהרס לכם את השבוע-המבחן של המאהב ביומולדת שלי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-להיפגש עם אחותי!!!
שבת שלום ושבוע טוב!

למעלה